Hur man väljer de bästa barnservetterna

Anonim

Babykläder i dussintals varumärken och stilar finns idag. Du hittar olika dofter, ingen doft alls, extra tjocka, alla naturliga, påfyllningsförpackningar, flip-top-packar och mycket mer. Du kan till och med göra din egen. Hur ska du välja de som ska fungera bäst för ditt barn?

Naturligtvis kommer alla typer av servetter att göra jobbet så småningom, men vissa är bättre eller snabbare på det. Här är en snabb guide till att köpa de bästa dukarna till din lilla.

Historia Baby Torkdukar

Förr i tiden använde familjer tygskrapor eller butiksdukar som tvättades och återanvänds. På 1950-talet började vissa företag göra engångsdukar som var avsedda för händer eller annan rengöring på språng. Självklart såg många föräldrar de här servetterna som ett väldigt bekvämt sätt att städa upp barnet på farten också. Torkdukar som var specifikt märkta för barnanvändning kom inte ut förrän på 1980-talet.

Disponibla barnservetter är en nödvändighet för de flesta av dagens föräldrar, som använder dem inte bara för blöja, utan också för att rengöra händer och ansikten eller torka ner ytor hemma eller borta.

Varunamn vs Generic Baby Torkdukar

Butik varumärke eller generiska produkter är billigare, så många familjer använder dem för att spara pengar. När det gäller babyservetter, kan butiksvarumärken lämna något att önska. Vissa är bara för tunna för att göra jobbet effektivt, vilket innebär att du hamnar med dubbelt så många. Det tar bort från eventuella inledande besparingar på wipes-paketet. Vissa butiksvaror eller generiska servetter har en konstig, halt konsistens som gör det svårt att rengöra barnet effektivt.

Bland de stora varumärkena är kvaliteten ganska stort över hela linjen. Några av märkesnamnens babyservetter har flera doftoffer. Du kan ta med kostnaden för märkesnamn baby våtservetter ner så det är jämförbart med butiken märken med hjälp av kuponger. Butiker som erbjuder dubbla kuponger är en bra satsning för det bästa priset.

Doft mot oskärmad babydukar

Innan du går för vild när du väljer doften av babydukar du föredrar, se till att din baby inte har en superkänslig hud. Vissa barn kan inte hantera doften på blöjan eller någonstans mot huden. För dessa barn är unscented dukar det bättre valet.

Bland de doftande barnservetterna är det bästa valet en fråga om personlig preferens. Torkdukar som har en stark doft kan vara avskräckande för vissa föräldrar.

Tips för att köpa babydukar i bulk

Precis som med de flesta förbrukningsbara babyprodukter, desto bättre pris får du, desto mer babydukar du köper. De största paketen erbjuder den bästa kostnaden per torka. Du kan hitta jumbo lådor av babyservetter i lagerbutiker, som Costco eller Sam's Club. Om du inte vill lagra ganska så många babyservetter, erbjuder de flesta varuhus och barnbutiker flera paket av servetter till ett ganska bra pris.

Innan ditt barn anländer, köper du inte de jättepaket av torkdukar. Om din lilla ender med en hudkänslighet, kan du hamna fast med hundratals babydukar som du inte kan använda. Detsamma gäller för att prova ett nytt märke eller en typ av barnservetter. Köp ett mindre paket för att börja, för att se till att de kommer att fungera för dig och barn.

Online-butiker och vissa tegel- och murbruk ger nu leverans av förbrukningsbara babyprodukter, inklusive servetter. Det betyder att du kan köpa bulkpaket av torkdukar, ofta till reducerade priser, som kommer fram till din tröskel.

Vissa företag har till och med abonnemangstjänster, så du behöver inte ens komma ihåg att ombeställa våtservetterna. De kommer bara att anlända tills du bestämmer dig för att avbryta. Huggies En och färdig duk är ganska billigt i en mega-storlek lådan, och de är ännu billigare med ett prenumerationsalternativ.

Baby Torka Containertyper

Den vanligaste typen av babydukbehållare är en plastlåda med flip-up lock. Torkdukarna inuti dyker upp genom locket, så det är lätt att ta tag i dem med en hand medan du byter blöja. Du kan köpa påfyllningsdukar för popup-containrar också. Dessa stora plastpåsar av torkdukar kostar lite mindre än att bara köpa en ny plastlåda varje gång, och de tar inte upp mycket utrymme att lagra.

Vissa typer av popup-babydukar finns i en flexibel plastpåse som har en styv flip-up topp. Det är bekvämt att köpa dessa dukar eftersom du inte behöver stör om att fylla på dem. Kasta bara den gamla ut och ta en ny behållare. Plastet kan dock göra höga skrynkliga ljud när du försöker få tvätten ut, vilket kan göra nattblöjan förändras mindre lugnande. Torkdukarna kan slå upp mot slutet av förpackningen om du bär dem runt i en blöja väska.

Det är lätt att misstänka flera förpackningar av dessa servetter för påfyllningsförpackningarna som går in i plastlådorna. Om du letar efter påfyllningar, se till att du läser paketet noggrant för att vara säker på att det inte är skilda behållare i påsen.

Resepaket av barntorkar kommer vanligtvis i två typer av behållare. Den första är en styv plastlåda som öppnar på något sätt för att ge tillgång till torkdukarna. Dessa resväskor kan fyllas på med samma popup-filt du använder hemma. Denna typ av resepaket är bekvämt eftersom en blöja väska, blöjor och snabbväxlingsstationer har en inbyggd fläck för behållaren, så det bildar en tvättduksdispenser.

Den andra typen av resväskor finns i en plastpåse, vanligtvis med en klistermärke. De är perfekta för att stasha i en blöja väska och tar inte upp mycket utrymme, men klistermärkena tenderar att förlora möjligheten att hålla sig stängd vid bakänden av paketet.

Extra tjocka servetter

Om du vill veta att det finns så mycket material som möjligt mellan dig och babypinnen, är extra tjocka servetter ett perfekt val. Känslan hos de tjockare filtren är att föredra för många föräldrar, och det är definitivt ingen oro för någon yuck som läcker igenom med dem.

Specialtorkar

För spädbarn som är benägna att blöjautslag, gör vissa företag nu våtservetter med lugnande ingredienser inbyggda eller vanliga vattendukar. Andra företag gör våtservetter som ska bryta ner snabbare i deponi. Vissa är gjorda med naturliga eller organiska ingredienser.

Dessa specialtorkdukar tenderar att kosta mer än andra babydukar. Men om du har en rashy baby eller en organisk livsstil är viktigt för dig, kan kostnaden vara värt det.

Flushable Wipes

Flushable wipes är vanligtvis inriktade mot småbarnsövning småbarn men kan vara användbar för familjer som använder hybridblöja system med spolbara insatser. Dessa torkdukar kommer ofta i en plastflip-box, precis som vanliga babyservetter, och ibland finns påfyllningsförpackningar tillgängliga.

Var försiktig med att skölja mycket många servetter på en gång, dock. Om ditt septiska system inte kan hantera de tjockare filtren, kan du vara med på en dyr rörmokare. Var försiktig när du försöker dessa ut. Spola bara ett par i taget och titta på träskor eller långsammare dränering.

Populära Inlägg

Läs Mer