Sjukhus Förregistrering Före Arbete

Anonim

Förhandsregistrering av sjukhuset är där du vänder om viss information om dig, din graviditet och din försäkrings- eller betalningsinformation till sjukhuset före arbetet. Syftet med sjukhusregistreringen är beroende av vem du frågar. För sjukhus är den största fördelen möjligheten att planera resurser. Att veta att de har en större än normalt (eller mindre än normalt) uppsättning mammor som är skyldiga vid en given tidpunkt, kan de planera tjänster, allt från sjukhusfödelseklasser till OB-bedövning, under en viss tidsperiod.

Som en förväntad förälder gör du det för praktiskt taget. När du dyker upp i arbetet vill du hoppa över till den snabba banan. Du har gett all grundinformation, du vill inte sitta i väntrummet med sammandragningar och gå vidare till triage eller arbets- och leveransområdet. Många mödrar tror att förregistrering ger dem den här fördelen. Problemet är att detta inte alltid händer.

Den typiska förregistreringen

  • Du frågar din läkare (förlossningspersonal eller familjepraktiker) eller barnmorska vilka sjukhus de går till för födelsestjänster. (1: a trimesteren)
  • Du tar sjukvårdsturer och ställer frågor om sjukhuspolitiken, etc. (1: a trimesteren)
  • Du väljer ett sjukhus. Detta val framgår av dina journaler. (Andra trimesteren)
  • Du får ett kort för att fylla ut för att återvända via post eller fax, skickas till en online förhandsregistreringsblankett eller kallas av det valfria sjukhuset. (Andra eller tredje trimesteren)
  • Du väntar på arbetskraft. (Du kan bli ombedd att ta med en kopia av ditt förregistreringsblad i din arbetspåse.) (3: e Trimester)

Det är vanligtvis en mindre process när du har gjort det hårda arbetet med att välja det bästa sjukhuset för dina behov. Din utövare skickar också en kopia av dina journaler till sjukhuset elektroniskt eller via fax, vanligen omkring 36 veckors graviditet. Det här är en separat process från förregistrering och har inget att göra med den processen, och du behöver inte göra något för att utlösa den här utgåvan av poster. Även om du kanske vill verifiera detta har hänt vid dina senare prenatalperioder. Det finns några saker som ibland slår igenom sprickorna. En försening med att få dina journaler kan innebära en försening i behandling eller testning som du inte behöver.

Hur Registrering drar nytta av dig i arbetet

När du är på jobbet går du till sjukhuset. (Var du går beror på vilken dag, vilken tid och ditt sjukhus protokoll. De flesta går direkt till arbete och leverans.) Här är verkligheten och förväntningarna olika. De allra flesta mammor förväntar sig att det fungerar som ett hotell, du ger ditt namn och bokningsinformation och ses omedelbart. Nej. I grund och botten gör du hela registreringsprocessen över. Du drar ut ditt försäkringskort. Du ger ditt namn. Din adress. Dina förfallodagar. Din utövar namn ... Du kan till och med upptäcka att du måste vänta en stund för att ge denna information beroende på vem som är vid skrivbordet och hur väl bemannad de är vid den tiden.

Om du är i avancerad arbetskraft kan detta innebära att du har sammandragningar i väntrummet med många andra familjer som tittar på. Vissa sjukhus tillåter dig att gå till triage för lite mer integritet. Men om din arbetskraft är tillräckligt avancerad, finns det gott om berättelser om att mammor och pappor är separerade medan pappa registrerar mamma och hon går ut för att ha en baby ensam. Var medveten om att ditt supportteam bor hos dig. Många sjukhus har möjlighet att göra mobilregistrering om det behövs.

Om det här är något du är orolig för, var noga med att fråga dig, hur processen är för de sjukhus du intervjuar. Kom ihåg att sjukhuset är vanligtvis ditt val. Sjukhuspolitiken av denna typ kan också drivas av vad konsumenternas efterfrågan är, så var noga med att prata om förregistreringsprocessen och bli inte upptagen och fråga, "Varför stod jag ens för att förregistrera?"

Populära Inlägg

Läs Mer