Homesick College Freshmen - 8 sätt föräldrar kan hjälpa till

Anonim

Även den mest entusiastiska och upphetsade högskolans nybörjare är bunden att uppleva viss hemsköld under de första månaderna av college. Veckorna som leder fram till att gå hem och starta college fylls med packning, shopping, farväl och föreställer alla nya människor och erfarenheter som ligger framåt. När inrullningen är avslutad och föräldrarna har sagt sina farväl, har verkligheten av den stora förändringen som just börjat sätta in snabbt. Att bo hos främlingar på en ny, obekant plats utan några av de välbekanta tavlorna i hemmet kan vara mycket svårt för vissa.
Det uppskattas att 20% av universitetsstuderande kommer att betygsätta sig i mitten av svårighetsgrad för hemvist vid en eller annan gång. För dem som känner hemlängelse mer allvarligt kan depression och ångest utvecklas.

"I ett papper samordnat av Chris Thurber och Edward Walton som publicerades i barnläkemedel, är den amerikanska akademin för barns tidskrifter hemskydds definierad som" nöd och funktionsnedsättning orsakad av en faktisk eller förväntade hemskillnad och fastighetsobjekt som föräldrar .' De som lider av tillståndet känner någon form av ångest, sorg och nervositet, och mest tydliga, obsessiva uppmärksamhet med hemtankar, sade Thurber. " - CNN.com

Lyckligtvis är de flesta anfall av hemlängd mycket mildare än vad som beskrivs här, men hemlängden kan vara lika smärtsam som någon fysisk sjukdom.

Vad kan föräldrar göra för att hjälpa eller föreslå sina unga vuxna?

Stanna hemma. Föräldrar kommer att känna den ångest de unga vuxna upplever bara genom att höra sin röst eller se sitt ansikte via Skype eller FaceTime. Det är frestande att skicka ett flygbiljett hem eller hoppa i bilen för att besöka, men det är inte det bästa valet. Att låta ditt barn anpassa sig till sin nya miljö utan avbrott av ett besök från dig är vägen att gå, även om det kan orsaka både dig och ditt barn några tårar.

Uppmuntra din unga vuxen att vara vänlig varje möjlighet hon får. Var öppen för konversation vart hon än går, från föreläsningssalar till kaféer. Det är svårt att få hänga på att möta nya människor, särskilt om hon har vuxit upp i samma stad och känt samma människor hela sitt liv, men att sätta sig ut där finns det enda sättet att ansluta sig till andra.

Motstå frestelsen att ofta ringa eller texta din högskolestudent. I de flesta fall är inga nyheter goda nyheter, och när deras liv börjar fylla i aktiviteter och nya bekanta kommer studenterna att kontakta mina föräldrar och vänner mindre och mindre.

Skicka ett vårdpaket eller två. Se till att du skickar roliga, delbara saker, som en stor väska med popcorn eller hemlagade kakor. Uppmuntra ditt barn att erbjuda godsaker till rumskamrater och andra i sovsal. Det är osannolikt att någon kommer att sänka erbjudandet om en hembakad behandla, och det är ett bra sätt att bryta isen.

Håll det lätt. Berätta inte för din hemlängda ung vuxen hur svår det är för dig också. Låt henne inte känna att hemmet inte är detsamma utan henne, eller att ditt hjärta raser varje gång du går genom hennes tomma rum. Bekräfta bara hennes känslor och lyssna på henne. Hon kommer att känna din ambivalens om att hon är borta från hemmet om du inte är försiktig, så välj dina ord klokt.

Prova många saker . Att hitta en plats att känna sig hemma på en stor (eller liten) högskola är inte en lätt uppgift. Om din student kämpar för att passa in, föreslår du att du går med i en intramural aktivitet eller klubb. Även om det här låter uppenbart för dig, är många nybörjare oroliga när det gäller att närma sig etablerade grupper och gå med. Var försiktig men bestämt be din elev att dela med dig klubbarna och aktiviteterna som finns på campus och hjälpa henne att välja några att kolla.

Volontär. Det finns inget bättre botemedel för att känna sig blå än att hjälpa någon annan. Oavsett om det jobbar med djur, bryr sig om barn, eller besöker äldre med hjälp av boende för att lysa dagen, ger tillbaka till samhället, kan det hjälpa mycket.

Titta på rådgivning på campus. Om hemvist och olycka kvarstår, ta reda på om campusrådgivning för din student. De flesta högskolor och universitet är välutrustade för att hantera de känslomässiga utmaningarna för nybörjareår, och erbjuder ett-till-ett-stöd genom sina hälsovårdstjänster.

Populära Inlägg

Läs Mer