Hemmagjord fitnessutrustning och aktiva leksaker

Anonim

Att hålla barnen fysiskt aktiva kräver inte dyra leksaker och utrustning med hemlagad PE kan också göra jobbet! Mångsidiga saker som små handvikter, träningsbollar, hula hoops, hoppa rep och motstånd band är billiga. Men du kan också lagra ditt barns lekområde (eller ditt eget hem gym) utan att spendera en krona. Återanvänd vardagliga hushållsartiklar för att göra dem till fria fysiska redskap och leksaker för dig och din familj att använda tillsammans.

Dagliga föremål att göra i leksaker för barn

Tunnlar och andra hinder, eller byggmaterial: Papperslådor, pappersark, eller soffkuddar

Handvikter: Fyll på plastflaskor eller mjölkkanna med färgade pärlor, torkade bönor eller till och med vatten för att öka vikt. Variera nivåer och innehåll för önskad tyngd, sedan arbeta de triceps och biceps. Träna barn noggrant så att de är mindre benägna att släppa en vikt på tårna. Eller få dem att lyfta armarna när de sitter.

Balansstråle: Målarens tejp placeras direkt på golvet eller trottoarkrit utanför; två liter kvadratiska mjölkkartonger, tvättas, torkas, fylls med tidningar och tejpas ihop i en rak linje; en gammal 2 "vid 4" stråle (slipad, för att minimera splinter). När barnen mår hæl-till-tå, kan de hoppa på en fot? Tå? Steg åt sidan Se om de kan föreslå nya sätt att resa linjen.

Tightrope: Regular nylon rep eller bomull klädstreck (lägg till ett andra rep för barn att hålla på för för balans)

Mjukbollar (säkra för användning inomhus): Rullade strumpor, ballonger, vadderad papper, bönsäckar

Fallskärm: Gamla lakan. Få armarna att flytta och hjärtfrekvenserna upp med hjälp av ditt ark för att studsa små bollar, strumpor eller ballonger på toppen. Eller bara vinka fallskärmen upp och ner, göm under den, kasta den i luften och så vidare.

Trampolin: Soffa kuddar placeras på golvet

Scoops eller fångar: Tomma tvättmedelskärl, med bottenskärning (sandkanter eller lock med elektriskt band). Håll handtaget, använd sedan skopan för att kasta och fånga små bollar upp i luften eller fram och tillbaka med en vän eller syskon.

Junior baseballbat: Tvätta och torka en tom 2-liters sodaflaska. Förstärka med en 18-tums stångstav (sätt en stång i flaska, säkra med en träskruv, avsluta med kanaltape). Använd med Wiffle bollar, Nerf bollar, vadderade strumpor, beanbags, etc.

Hockey stick, baseballbat eller pinata smacker: En gammal pool nudel eller en målesticka (titta på splinter om den bryter)

Volleyboll nät eller limbo stick: Styck av garn, sträng eller gammal tygstav. Häng över tomt, mattor och loftballonger, strandbollar eller vadderade papper fram och tillbaka. Eller gör limboen! Om barnen inte kan eller kommer inte att buga ryggen under limbo-pinnen (eller i det här fallet band), vem bryr sig? Låt dem waddle, krypa eller shimmy under "stick" men de gillar.

Knacka ner målet: Spannmålslådor; plastflaskor av nästan vilken storlek som helst (tom eller fylld med tidningen, bönor, jinglingbollar, allt vad du har till hands), plastkoppar

Målsmålsmål: Gammalt lakan hängde på en tvättlinje (se till att det inte finns något bräckligt bakom det!), Stor pappkorg eller tvättkorg på sin sida

Twister mål: färgat tejp; glidbar hyllplan eller gammal yogamatta skärs i former; gamla musmattor eller silikonbatterier. Sprid ut på golvet för att skapa hinderkurser, hoppa spel, stretching spel och mycket mer.

Ping-pong paddlar: Små, robusta pappersplattor med handtag av hantverk eller papprör. Om du inte har några ping-pong-bollar, använd en ballong eller en krullad boll av papper.

Inget alls: Ton av dessa hjärnbrott kräver ingen utrustning förutom lite utrymme, energi och fantasi.

Populära Inlägg

Läs Mer