Att ha tvillingar

Anonim

Oavsett om du har tvillingar, eller hoppas du, kommer du sannolikt att ha många frågor. Denna guide är utformad för att rikta dig till resurser om att ha tvillingar och tvillinggraviditet.

Oddsen att ha tvillingar

Om du redan har tvillingar undrar du förmodligen, "Varför hände det här med mig">

  • Quiz: Är dina odds att bli tvillingar högre än de flesta?

Hur man har tvillingar

Kolla in de faktorer som ökar dina chanser att få tvillingar. Några är saker du kan kontrollera, som kost, mödras ålder och fertilitetshöjande droger. Andra är bara vanligt tur ... ärftlighet, släktforskning och lite magi.

Hur kan jag ta reda på om jag har tvillingar?

Tanken kommer att överväga varje gravid kvinnas sinne vid något tillfälle ... "Kan jag få tvillingar? Kan det finnas mer än en där inne?" I vissa fall kan tanken vara en passande fantasi, men för andra är det en stark hunch. Ta reda på hur du säkert vet.

Ta reda på att du har tvillingar: Dela upptäckten

Jag glömmer aldrig det ögonblick som jag fick reda på att jag hade tvillingar. Hur är det med dig? Dela din historia.

Vad är annorlunda om att ha tvillingar?

Att ha tvillingar är precis som att ha två barn nära i ålder, eller hur? Inte exakt! Från det ögonblick som de delar livmodern, möter föräldrar till tvillingar några olika och unika utmaningar.

Saker jag älskar om att ha tvillingar

Att vara förälder tvillingar eller multiplar är en upplevelse full av upp och ner. Det finns många utmanande tider, säkert men också massor av stunder där du känner dig så lycklig och välsignad att du har dem. Det här är några av de saker som jag älskar mest om att vara tvillingsmamma.

Har tvillingar detsamma som att ha två singletoner?

Föräldrar till tvillingar hör det hela tiden ... "Åh, jag hade mina barn tretton månader från varandra. Det var som att ha tvillingar." Håller du med med detta uttalande? Resultaten av en föräldrars omröstning och läsarens kommentarer kan överraska dig!

Bilder av Moms som har tvillingar

Det är förvånande hur mödrarna av multiplar växer för att rymma sina barn när graviditeten fortskrider. Från att ha tvillingar till andra multiplar visar dessa bilder av mödrar av multiplar i olika grader av graviditeten de fantastiska formerna av deras bellies.

Vanliga frågor om att ha tvillingar (FAQ)

Att upptäcka att du har tvillingar är en spännande men också överväldigande utsikt. Eftersom en tvillinggraviditet har några ytterligare risker och försiktighetsåtgärder kan du ha många frågor. Här är svaren på många vanliga frågor om tvillinggraviditet.

Populära Inlägg

Läs Mer