Få bra presentidéer för sjuka barn

Anonim

När ett speciellt barn är sjuk, vill du skicka ett get-well-meddelande som går utöver ett kort eller ett samtal. Om ditt speciella barn är i en annan stad kan du maila en liten present som han kommer att njuta av. Skicka presenten på väg med dessa idéer för få-bra presenter till barn.

Välj något enkelt och färgstarkt; möjligen anpassad till en något lägre åldersnivå, och aldrig ovanför. Du vill inte skicka något för obekant eller komplicerat till ett barn som inte mår bra. Om barnet är på ett sjukhus, är ett mjukt fyllt djur ofta precis vad de vill, även när de är äldre. Men det är också trevligt att ha en enkel nöje för de långa timmarna i sängen under återhämtning.

Clay Play

Sculpeys Clay Club Mini-Kit och Children's Activity Sets är perfekta introduktioner till lera konst. Sculpey skapelser kräver bakning, så det här är bäst för ett homebound barn. Kitsna har instruktioner för att göra enkla projekt.

Crayolas Model Magic luft torkar och har en mjuk, behaglig textur. Leta efter Model Magic-kitsna för att hitta instruktioner och Model Magic för att göra djur, blommor och andra enkla projekt.

Pappersdukar

Du kan hämta en billig papper docka bok i någon rabatt butik och de flesta små tjejer kommer att älska det. Om du verkligen vill ha en speciell pappersdukbok har Mary Engelbreit två som ser underbara ut.

Färg och klistermärken

Ett barn som inte mår bra kan bara vara i humöret för Anti-Coloring Book. Några fler förslag är Scribbles, Doodles och Incredible Sticker Book.

Kortspel

Kort är bra för att spela en-mot-en med mamma eller pappa när du sitter fast i sängen. Välj ett kortspel som är lätt att lära och roligt för barnet och vuxen. Vissa barn och föräldrars favoriter är SET för äldre barn och Blink för alla åldrar. För en rad klassiska och nya kortspel, beställ de bästa kortspel i Galaxy från Klutz.

Klutz Böcker

Vi älskar Klutz böcker av många anledningar; De har alla nödvändiga leveranser plus kreativa lekidéer i böckerna. För den aktiva pojken som är sängbunden, kan en Klutz science kit vara bara saken. Klutz har också en ny linje för förskolor som heter Chicken Socks. De flesta online bokhandlar har ett bra urval av Klutz, så använd din favorit för att få presenten i posten.

Handhållna spel

Naturligtvis skulle ditt speciella barn vara stolta över att få ett nytt handhållet videospel som Nintendo DS. Andra handhållna elektroniska spel finns lätt, inklusive anpassningar av klassiska spel och virtuella husdjur.

Mini-pussel

Om barnet har ett stort fack för sängen kan hon njuta av ett mini-pussel. Mamma eller pappa kan hjälpa, och det är en rolig avledning för en eftermiddag i sängen. Du hittar söta Anne Geddes mini-pussel på din rabattbutik, liksom ett bra utbud av små pussel som är lämpliga för barn. Om du beställer online, kolla in det stora urvalet från Hasbro.

Alternativt ritbord

Plocka upp en klotterplatta eller upplysningsbordsskiva eller annat lätt skötleksak för ritning eller doodling. Ett äldre barn kan njuta av ett varvtåg som är mer avancerat, till exempel Fashion Design eller Car Design kit på Hearthsong.

Populära Inlägg

Läs Mer