Roliga och gratis utbildningswebbplatser för barn

Anonim

Dina barn kan lära sig något nytt idag i en säker online miljö. Dessa 20 gratis utbildningswebbplatser för barn är roliga samtidigt som du erbjuder onlineundervisningsspel, printables, videor och mycket mer.

1

Sesam

Yngre barn kommer att älska allt om Sesam Streets hemsida. De kan välja mellan hundratals showens videoklipp och spela spel som hjälper dem att lära sig bokstäver, djurljud, rim, färger och mycket mer.

2

PBS Kids

Var och en av de pedagogiska visar dina barn titta på PBS har sin egen inlärningssektion via PBSKids.org. Prova sång-långa låtar, sortera och räkna spel, titta på videoklipp och mer.

3

Starfall

När en mamma nämner att hon letar efter några bra utbildningswebbplatser för sina barn, är det inte länge innan Starfall.com nämns. Webbplatsen har varit online sedan 2002 och arbetar med dina barn genom brevigenkänning hela vägen till läsning, nonfiction och comics.

4

Cool matte

CoolMath kallar sig "en nöjespark med matte och mer." Barn kan spela online matte spel som hjälper dem med addition, subtraktion, multiplikation, division, decimaler, pengar och mer. CoolMath är inriktad mot åldrarna 13 och uppåt, men systersidan CoolMath4Kids.com är lämplig i åldrarna 3 till 12. CoolMath-Games.com innehåller matlagningsspel för förskolor.

5

Gör mig geni

En webbplats som garanterar att ditt barn blir ett geni har många löften att leva upp till. MakeMeGenius.com är fylld med videor som täcker olika ämnen, som fysik för barn, fotosyntes, nervsystemet, solsystemet och el. Alla videoklipp är barnvänliga och kommer även att hålla dina yngsta barn intresserade från början till slut.

6

TID för barn

Från tidskriftsförlagarna TIME for Kids laddas med intressanta artiklar, foton och videor. Politik, miljö, underhållning, sport och hälsa är bara några av de ämnen som omfattas. TIME for Kids är inte lika interaktivt som det mesta av den andra webbplatsen på den här listan över utbildningswebbplatser för barn, men webbplatsen hanterar ämnen som finns i nyheten nu medan de skrivs för en publik av barn.

7

National Geographic Kids

Titta på djurkameror, lära dig intressanta prat om djur, se och dela bilder av naturen, lära dig om olika länder och prova vetenskapsexperiment. Dessa aktiviteter börjar inte ens skrapa ytan på National Geographic Kids webbplats. Det finns till och med en "Little Kids" -avdelning för de yngre utforskarna i ditt hus.

8

KIDZ-sidan

Kidz-sidan har mer än 5000 sidor att lära sig spel och aktiviteter. Online färgläggningssidor, pussel och ordspel är bara några avsnitt på den här massiva webbplatsen. Varje semester har också sin egen del av aktiviteter och spel att njuta av med dina barn.

9

Hur saker fungerar

När ditt barn vill veta varför himlen är blå, hur en tornado bildar, eller några andra frågor som hon kan komma på med dagligen, gå vidare till How Stuff Works. Artiklarna bryter ner ämnen som bilar, kultur, underhållning, vetenskap, pengar, teknik och mer. Spel, frågesporter och videor runda också ut dina barns lärande erfarenhet.

10

Rolig hjärna

Ett besök på Fun Brain och du vill bokmärka det för dina barn. Mat, läsning, onlineböcker och inlärningsspel är bara några av webbplatsens många behandlingar. Fun Brain passar förskolebarn genom 8 grader.

11

Nick Jr.

Om du kan titta över annonserna hittar du printables, spel och andra aktiviteter som dina barn kommer att njuta av på NickJr.com. Spelen låter dina barn utforska sin kreativitet, spela klä upp, lära sig ny musik, sammanställa pussel och arbeta med siffror och form igenkänning.

12

Scholastic

Scholastic är en av de mer unika utbildningswebbsidorna för barn. Den här webbplatsen, från utgivarna av de pedagogiska böckerna du hittar i skolorna, innehåller aktiviteter uppdelade efter betyg. Pre-K-lärare hela vägen upp till seniorer i gymnasiet kan hitta inlärningsaktiviteter riktade mot dem.

13

Exploratorium

Det är svårt att begränsa listan över vetenskapliga webbplatser eftersom det finns så många stora resurser. Men San Franciscos Exploratorium på Palace of Fine Arts visar upp en webbplats som lär barnen om vetenskap och konst på nya sätt. Avdelningarna låter barnen prata med prylar, gå under havet, raket in i galaxen och lära sig också om vetenskapen om trädgårdsarbete, djur och celler för att nämna några.

14

BBC historia för barn

Spel, frågesport och faktablad tar barn på resan genom tiden. Barn kan sätta sig på ett lärande äventyr när de går igenom forntida historia, världshistoria och historier av specifika länder på BBCs historia för barns webbplats.

15

Höjdpunkter för barn

Tidningen för barn som har funnits i över 60 år erbjuder nu online sätt att leka, läsa och hantverk med dina barn. Matchande spel, konstaktiviteter, animerade berättelser och vetenskapliga experiment är bara några sätt barn kan lära sig medan du har kul på Highlights for Kids webbplats.

16

Discovery Kids

Varför behöver vi träd ">

17

Barn vet det

Lär dig om djur, kemi, stavning, geografi, astronomi och många andra ämnen på KidsKnowIt.com. Titta på gratis pedagogiska filmer, lyssna på pedagogisk musik och läs roliga fakta om allt från fladdermöss till ben.

18

Lärande spel för barn

Webbplatsens namn säger allt. Lärande spel för barn handlar om spel som lär barn nästan alla ämnen du kan tänka på. Ord, stavning, sociala studier, hjärnan, vetenskap, konst, ordförråd, litteratur och keyboarding spel kommer att få dina barn påbörjat på ett lärande äventyr.

19

Gamla bondens almanacka för barn

Det lär sig med en vridning. Den gamla bondens almanacka för barn har gåtor, pussel, en fråga om dagen, en tidslinje med intressanta historiska fakta, himmelhändelser och väderförhållanden att spåra hemma med dina barn.

20

Disney Jr.

Fläktar av Mickey och vänner kommer att älska att besöka Disney Jr. Educational. Spel, färgsidor och videor är några av höjdpunkterna. Spelen fokuserar på minne, hand-eye-koordination, färgmatchning och andra viktiga färdigheter för att utveckla sinne.

Populära Inlägg

Läs Mer