Fun Family Fitness Idéer för Fall

Anonim

Låt inte slutet av sommaren innebära slutet på utomhusspelet - prova dessa familjens fitnessidéer för höst! Höst ger nya möjligheter till utomhusutflykter och andra familjeaktiviteter. Gå ut och flytta i den skarpa, snygga luften.

Hit Trail

Med vädret inte för varmt och inte för kallt, är höst den perfekta tiden att utforska parker, spår och andra lokala landskap. Online spårfinnare erbjuder detaljerad information, inklusive yttyper, åtkomstpunkter, platser, avstånd och tillgängliga tjänster för spår i ditt område. Nationalparktjänsten har en online-katalog också, sök parker efter namn, plats, aktivitet eller ämne (till exempel fossiler, grottor eller amerikanska presidenter).

När du har hittat ett roligt resmål finns det massor av höstaktiviteter att försöka! Promenad, cykel, skridskoåkning, eller ens åka på en häst. Hoppa littler barn i en jogging barnvagn eller ram ryggsäck. Ta med en kamera och låt barnen fånga sina egna bilder. Samla fallna löv för att visa eller hantverk med hemma. Prova geocaching för att lägga till ett coolt skattejaktelement till din utflykt. Glöm inte flaskorna och gorpen!

Rake och Jump

Närmare hemma, förvandla fallgårdsarbete till familjen kul. Alla vet att den bästa belöningen för raking löv hoppar i högar, och bonusen är att både raking och hoppning får hjärtan att pumpa. Om du har en förskola, leverera honom med en barnstorlek så att han kan hjälpa precis som de större barnen.

Det är också roligt att göra labyrinter och spår i dina löv innan du buntar dem alla i högar. Använd en gräsklippare eller en rake för att klippa en bana. Sedan får barnen gå, springa eller cykla på kursen.

Få barn att hjälpa till med andra säsongsarbeten också. Ge dem några trädgårdsskötselar och få dem att räkna ut sommaråringarna. Rivning är så tillfredsställande! (Se bara till att de är klara på vilka växter som är okej att dra ut och vilka som inte är!) De kallare månaderna är en bra tid att plantera evergreens, glödlampor och faller annuals som mums, så skicka ut skovlar och låt barn hjälpa gräva några hål.

Skörda en hjärtlig beskärning

Välj dina egna goda godisar med en av de mest traditionella höstaktiviteterna: Besök en äppelodling! Äpplen är i säsong nu och det finns hundratals hemmagjorda sorter att välja mellan. Bortsett från promenader, plockning, höjning och löpning kan du förvänta dig att äppelodlingar och pumpafläckar ofta erbjuder alla slags "agri-tainment". Du kan hitta en petting zoo, hayride, majs labyrint eller stack av höbalar att klättra. Gör en dag att besöka en bondgård nära dig. Det kommer att finnas gott att göra, gott om att äta och gott att ta hem också.

Spela som proffsen

Fallaktiviteter inkluderar även fotboll! Ta en cue från gridiron gudarna och gå ut för en fotbollsspel eller bara spela fånga (utrusta små barn med miniatyr eller skumfotboll). Om europeisk fotboll (aka fotboll) är ditt barns fave, kom ut ditt nät för ett familjespel. Inget nät? Välj två träd för att approximera ett mål, eller improvisera med kartonger, trafikkoner eller två liter sodaflasker. Du kan också anpassa alla typer av utomhusspel för att inkludera en fotboll eller fotboll. Spela basketklassens HORSE med en fotboll och nät, eller försök sparka burken med en fotboll. Få kreativitet och bli rörlig!

Populära Inlägg

Läs Mer