Gratis och låg kostnad affärsidéer för tonåringar

Anonim

Tonåringar är mindre troliga än någonsin för att få ett efterskolans jobb. Faktum är att en undersökning av Pew Research Center fann att färre än 20 procent av tonåren får sommarjobb (och ännu färre får jobb under skolåret).

Det är inte att säga dagens tonåringar är slöser än någonsin. Det kan finnas många utmaningar som komplicerar traditionell anställning för tonåringar.

Brist på transport, att vara för ung för att få jobb eller brist på arbetstillfällen är bara några av anledningarna till att tonåringar kämpar för att hitta arbete. Men om din tonåring fortfarande vill tjäna pengar kan det vara ett alternativ att starta ett företag.

Undersökningar visar att de flesta ungdomar vill ha ett företag en dag. Tack vare TV-serier som Shark Tank har det blivit en stor dröm för många tonåringar och unga vuxna att bli entreprenör.

Den goda nyheten är att din tonåring kan starta ett litet företag i alla åldrar. Och det finns många småföretag som kostar mycket lite att starta.

Här är några företag som nästan alla tonåringar kan börja med lite till ingen kostnad:

1. Webbdesign

Tonåringar tar ofta sina datorkunskaper för givet eftersom de är vuxna omgivna av teknik. Inte bara tar de flesta av dem klasser som förbättrar sina datorfärdigheter, men de flesta tonåringar spenderar mycket tid på att spela på datorer.

Även utan avancerad träning har många tonåringar datorfärdigheter som ligger långt utöver den genomsnittliga vuxnas färdigheter. Tonåringar som förstår grunderna i webbdesign kan tjäna pengar för att skapa grundläggande webbplatser för småföretag. Det finns många webbdesignprogram som gör byggwebbplatser till en ganska enkel process för tekniskt kunniga tonåringar.

2. Barnpassning

Med vanligen låg lön men stort ansvar är barnpassning en gemensam deltid och sommarjobb för unga arbetare. Tonåringar ska lära sig grundläggande första hjälpen och ha färdigheter som arbetar med barn. Tonåringar som får höga rekommendationer från föräldrar kommer sannolikt att vara i hög efterfrågan, vilket kan göra det möjligt för dem att öka sin lön.

3. Skapa och sälja hantverk

Från garnarmband till hemlagad tvål kan tonåringar få en snygg lönechecktillverkning och sälja hantverk. Hantverk kan säljas på en mängd olika ställen, från auktionswebbplatser till lokala butiker. En tonåring som finner framgång som säljer hemlagade föremål kan tjäna en chans att sälja dessa produkter till butiker.

4. Lawn Service

Gräsklippning är ett annat vanligt jobb för ungdomsarbetare, men vissa behandlar deras gräsklippningstjänster som ett riktigt företag. De förvärvar många kunder och erbjuder en mängd olika tjänster. Vissa tonåringar som börjar gräsklippande företag har vuxit dessa nystartade företag i heltids karriär.

Landskapsarkitektur, trädgårdsskötsel och andra gräsmattor kan kombineras med gräsklippning. Alla tonåringar som vill starta en gräsklippning ska vara pålitliga, så att kunderna kan räkna med att deras gräsmatta tas om hand enligt deras behov.

5. Återförsäljning

En tonåring som är bra på fynd shopping kan hitta framgång att köpa och sälja varor. Massor av människor tjänar ett anständigt liv genom att handla hos sina lokala butiksaffärer och sedan sälja objekten på auktionssidor, som eBay.

Det är klart att din tonåring behöver lite startpengar för att köpa de ursprungliga objekten. Och som med något företag är det en viss risk för att objekten kanske inte säljer för mer pengar. Men det kan vara ett underbart lärande tillfälle för en tonåring.

6. Seasonal Jobs

För vissa tonåringar fungerar en säsongsbetonad verksamhet bäst. En tonåring som är för upptagen under skolåret för att begå sig att arbeta kan bäst göra med en sommaraffär till exempel. O

Andra tonåringar kan vara upptagna med familjesemester, idrottsläger och fritidsaktiviteter under sommaren och kan bara klara ett företag under vintern. Säsongsföretag kan innehålla allt från trädgårdsarbete till snöskovning.

7. Blogging

Bloggar är inte ett enkelt sätt att tjäna pengar, men många har skapat mycket framgångsrika bloggar som gör det möjligt för dem att tjäna mycket pengar med reklamutrymme.

På samma sätt kan populära YouTube-videoklipp hjälpa människor att tjäna pengar. Men din tonåring ska förstå att det inte är ett enkelt sätt att bli rik, och det kan ta mycket arbete för att få igång en blogg.

8. Grafisk design

Konstnärliga tonåren kan kunna tjäna några anständiga pengar genom grafisk design. Internet har öppnat möjligheter för alla åldrade konstnärer att skapa och sälja ritningar, logotyper. Tonåringar kan använda olika program för att skapa bilder och det finns många webbplatser där tonåringar kan marknadsföra sina skapelser och erbjuda sina tjänster.

Populära Inlägg

Läs Mer