Fotpallar till ammande mammor

Anonim

När du ammar i sittande läge, kan en ammande fotsköt hjälpa dig att placera ditt barn bättre i ditt bröst. Det kan också göra dig mer bekväm när du ammar. Fotpallar är användbara för första gången mammor, mammor med korta ben, omvårdnad efter en c-sektion, amning en nyfödd eller amning en preemie.

Positionering och komfort

En fotsköt uppmuntrar till en bra vårdposition och ett ordentligt spärrhaken genom att lyfta ditt knä och föra ditt barn upp närmare nivån på ditt bröst. När ditt varv och ditt barn lyfts upp hjälper det också att lindra på benen, armar, rygg, axlar och nacke.

För tidiga babyer eller spädbarn med återflöde

Du kan placera båda fötterna på pallarna för att lyfta hela varvet, eller du kan bara lägga en fot på pallarna för att lyfta den sida där ditt barns huvud ligger. Det kan vara till hjälp att hålla barnets huvud högre än resten av kroppen under matningen, särskilt om ditt barn är för tidigt eller lider av återflöde.

Kan du bara använda en ottomansk eller annan typ av pall?

Ottomaner eller andra möbelfotstöd är ofta för höga för att användas som omvårdnadstole. En buntbunke eller en köksstapstol kan dock fungera bra. Du kan också köpa en pall som tillverkats speciellt för ammande mödrar. Nursing footstools är utformade för komfort med fasta eller justerbara vinklar. De kommer till och med i olika färger och stilar för att matcha ditt hem eller plantskola.

Det finns fem typer av ammande fotpallar tillgängliga:

1

KidKraft Adjustable Nursing Stool

KidKraft Adjustable Nursing Stool har tre lägen: två olika vinklar och en platt position. Du kan enkelt justera den i en av de vinklade positionerna för din amningkomfort. Och eftersom den kan placeras platt kan den användas som ett barnstol eller en trampsticka när du inte använder den för att amma, eller när du inte längre behöver det som en omvårdnadstole. Denna lätt att montera trästolar finns i vit, naturlig, körsbär, honung och espresso.

2

Min Brest Friend Adjustable Nursing Stool

Min Brest Friends vårdstol har knoppar som låter dig justera vinkeln och hitta den position som är mest bekväm för dig. Du kan också placera den i en platt position och använda den som en stallstol. Denna fotskål är tillverkad av en hållbar gummiträ och det finns en glidfri greppyta på toppen så att dina fötter inte glider av medan du ammar.

3

Medela NursingStool

Medela's NursingStool skapades för att lyfta ditt varv och förbättra din amningsposition. Den fasta vinkeln är utformad för att hjälpa amning av gummiträ och mer bekvämt genom att minska påkänningen på rygg, nacke och axlar. Medela's NursingStool är lätt att montera, och den är tillgänglig i en naturlig träton.

4

Leachco Rock 'N Soft Cushioned Nursing Chair

Leachcos omvårdnadstole är annorlunda. Det är inte en hård trästoll som de andra. Istället är det en mjuk och bekväm skumstool täckt med ett fleeceliknande material. Den är lätt och lätt att flytta. Den har ett avtagbart, tvättbart lock med inbyggda fotmuffar för att hålla fötterna mysiga och varma. Denna pall kan också användas som en bekväm fotstöd när du inte använder den för att amma.

5

KR Idéer Polstret träfotpall

Fotskolorna från KR Ideas är inte ammande pallar, men de är den perfekta storleken för en omvårdnadstole. De är handgjorda i USA och konstruerade av högkvalitativt trä. Toppen är vadderad med skum och täckt med neutrala tyger eller läder. Du kan använda denna pall för att höja ditt varv medan du ammar, men du kan också använda den medan du läser eller tittar på tv. Det är en vacker, robust möbel som är byggd för att vara en livstid.

Avslöjande

E-Commerce Content är oberoende av redaktionellt innehåll och vi kan få ersättning i samband med ditt köp av produkter via länkar på den här sidan.

Populära Inlägg

Läs Mer