Hitta en BH för din Tween

Anonim

För mellanflickor kan bras antingen betraktas som förvirrande kontraster eller något som de inte kan vänta med att bära. Om din tween är redo att komma in i puberteten, eller redan har, behöver hon veta om de olika typerna av bras som är tillgängliga för henne. Nedan finns stilar av bras som är populära med tween och tonårsmarknaden. Var säker på att du vet hur du hjälper din dotter att hitta sin rätta storlek innan du köper bra, för att säkerställa en bekväm passform och ett ordentligt skydd.

Träning Bras

Träningsbrasar tränar inte själva brösten, som vissa tjejer kanske tror. I stället är de väldigt grundläggande bras som hjälper tjejer att bli bekanta med att ha på sig en bh. Träningsbrasar används i allmänhet när bröstkuddar först uppträder och erbjuder minimal täckning och stöd eftersom det bara behövs mycket stöd på den tiden. Eftersom träningsbraserna inte erbjuder stoppning eller stöd bör de ersättas med andra bras när en tjejs bröst verkligen börjar utvecklas. Dagens träningsbrasar kommer i olika färger och mönster, vilket kan göra dem roliga för att din dotter ska bära.

Sport Bras

Sportbras är ett måste för tjejer som är aktiva eller spelar sport. Många av dessa bras svett svettas bort från huden, och en bra sportbh kommer också att erbjuda extra skydd mot chippning av bröstvårtor. Många mellan- och tonårsflickor föredrar sportbrasar till andra stilar av bras eftersom många inte har justerbara band eller plastjusterare som ibland gräver in i huden. Sportbras begränsar bröstens rörelse genom kompression mot huden. Med andra ord är de en mycket snygg passande bh, men många tjejer tycker också att de är bekväma.

Soft Cup Bras

Mjuka koppbras är ett bra val för tjejer med små till medelstora bröst. Dessa bras har inte en dragkedja för stöd, men de erbjuder en mjuk skumkopp för att ge mindre bröst lite vaddering och stöd. Flickor med större bröst kanske föredrar att välja en underwire bh.

Underwire Bras

Underwire bras har en flexibel tråd som hjälper till att lyfta bröstet från undersidan och sidan. Underwire erbjuder också jiggle stöd för tjejer och kvinnor med stora bröst. Flickor kan misstänka att underwire bras kommer vara obekväma att bära, men en välgjord underwire bh kan vara lika bekväm som något annat alternativ. Var bara säker på att du hjälper din dotter att hitta sin rätt storlek. Underwire bras kommer i antingen en hel eller delvis kopp (demi) alternativ.

Bomull eller T-shirt Bras

Bomull eller T-shirt bras är ett roligt alternativ för tween och tonårspiger som de kommer i en mängd olika färger och mönster. De kan vara lite vadderade, men deras överklagande är att de är bekväma, och eftersom de är gjorda med bomullstyg, är de en cool tyg att bära under de varmare månaderna.

Axelbandslös Bras

Dessa bras brukar bäras vid speciella tillfällen, som skoldanser, proms eller bröllop, under en strapless kappa eller en kappa med mycket tunna spaghettiband. Stroplösa bras hålls på plats genom att krama kroppen med ett mycket starkt elastiskt tyg. Du kan hitta stroplösa bras som också erbjuder ett underwire alternativ eller extra stoppning.

En ytterligare anteckning

För dagens tjejer måste bras inte bara vara bekväma men snygga. Den goda nyheten är att bras kommer i en mängd olika färger och mönster att det är lätt att hitta bras som är roliga att bära som de är bekväma. Och du kan inte hitta dem inte bara på snygga underkläder butiker, men i stora lådor rabatter återförsäljare som Target, Kmart och Wal-Mart, så att hitta rätt bra bör inte vara för svårt.

Populära Inlägg

Läs Mer