Faders Rights Groups i USA

Anonim

Familjämbetet försöker fatta beslut om vad som är bäst för barnet. Det finns dock tider när även den bästa domaren blir utsatt för stereotypt tänkande. Under 1960-2000 var det i allmänhet lättare för mödrar att få full vårdnad av sina barn på grund av den föråldrade troen att mammorna var mer vårdande. Detta berodde på "anbudsårsläran" som förutsätter att barn 4 år och yngre är "anbud" och således måste vara hos sin mamma.

På samma sätt brukade folk tro att de flesta män inte var intresserade av aktiv föräldraskap. Många pappor vill aktivt vara involverade i sina barns liv - de vill hjälpa dem att lära sig överlevnad och livsförmåga, uppmuntra dem, bygga självkänsla, lära dem ansvar och hjälpa dem att vara en lagspelare.

Fäder idag behöver fortfarande stöd när de upplever skilsmässa och barnomsorgsförfaranden. Lyckligtvis finns det flera organisationer runt om i landet som fokuserar på att stödja och upprätthålla fädernas rättigheter, både i familjedomstolar och genom lagstiftningsåtgärder. Faders rättighetsorganisationer hjälper utbilda fäderna till sina rättigheter och handlingsplaner för gemensam vårdnad. Dessutom uppmuntrar fader-involverad vårdnad män att skapa starka relationer med sina barn.

Amerikanska koalitionen för fäder och barn

Den amerikanska koalitionen för fäder och barn (ACFC) är en ideell organisation som stöder delad föräldraskap. ACFC arbetar nära familjer med familjer och medborgerliga friheter i hela landet för att främja lika rättigheter för båda föräldrarna i familjedomstolar i hela USA

Gruppen arbetar också för att hjälpa till att forma familjerättslagstiftningen och öka allmänhetens medvetenhet kring frågan om barn som behöver båda föräldrarna. Ansträngningarna av organisationer som detta är användbara i kampen för lika rättigheter för både män och kvinnor. Att ta bort traditionella föräldra stereotyper kommer att hjälpa båda föräldrarna att uppnå en rättvis bosättning och tillgång till sina barn.

ACFC utmanar det nuvarande amerikanska familjerätten och policysystemet. Dess tagline, "Barn behöver pappor - inte besökare", låter sig vara sitt uppdrag att reformera familjerätten för barn och samhälls intresse. Enligt organisationen vill de flesta av dem separerade från sina barn vara med dem. Sedan 1996 har ACFC hjälpt till att främja lika rättigheter för alla parter som drabbats av skilsmässa.

Barnrättighetsråd

Barnrättighetsrådet (CRC) är en ideell organisation som grundades 1985. CRC är en stark förespråkare för att båda föräldrarna aktivt deltar i att skaffa barn. De är så dedikerade till den här tanken att deras tagline är "Den bästa föräldern är båda föräldrarna". I strävan efter social och juridisk rättvisa tjänar CRC att skydda barnets bästa i förvaringsärenden. De strävar efter att underlätta regelbundna interaktioner mellan icke-vårdnadshavande föräldrar och deras barn och förespråkar också för barnomsorgsreform.

Organisationen har kapitel i varje stat i USA och internationella kapitel för att stödja föräldrar som bor utomlands, antingen med eller utan sina barn. Barnrättighetsrådet Maryland erbjuder exempelvis tjänster relaterade till:

 • Tillgångs- och överföringscentraler
 • Övervakad utbyte och övervakad föräldratid (visitation)
 • Förberedelse av och efter service
 • Föräldra- och familjeutbildning
 • Inhemsk utbildning för föräldrar och vårdnadshavare
 • Familjrådgivning, samråd och medling
 • Fosteromsorgstjänster och övervakad föräldratid (visitation)
 • Föräldrar / barn och / eller syskonbesök för barn i olika hem

Föräldrarnas organisation

Ursprungligen kallad "Fäder och Familjer" är National Parents Organization (NPO) en ideell grupp som förespråkar barnets rätt att älska och vårdas av båda föräldrarna. Organisationen uppmuntrar delad föräldraskap och arbetar för att skydda lika rättigheter samt lika ansvar för båda föräldrarna. Organisationer som fokuserar på lika omsorg för båda föräldrarna verkar emellertid inte vara inriktade på faderns rättigheter, dock genom att sträva efter jämställdhet som de ser till att mammor och fäder har samma rättigheter.

NPO har medlemsförbund i många stater för att tillhandahålla frivilliga möjligheter och resurser till stöd för deras familjerätt reformuppdrag. Du kan starta din egen affiliate-organisation eller gå med i en nuvarande, som för närvarande finns i följande stater:

 • Colorado
 • florida
 • georgien
 • Idaho
 • Kentucky
 • massachusetts
 • Michigan
 • Missouri
 • Ohio
 • Pennsylvania sylvania~~POS=HEADCOMP
 • Utah
 • virginia
 • Washington
 • Wyoming

Pappas skilsmässa

Pappas skilsmässa är avsedd för att utbilda fäder på frågorna om skilsmässa, barnomsorg och barnbidrag. Webbplatsen erbjuder stora verktyg, som en barnstödberäknare, spousal support och juridisk rådgivning.

Fäder som letar efter information och ett supportnät om skilsmässa och vårdnadshavare kan utforska faderns skilsmässa gratis och regelbunden podcast med advokat Joseph Cordell. Det finns också ett forum som förbinder fäder i liknande situationer. Ytterligare resurser som tillhandahålls är:

 • Skilsmässa guider som hjälper pappor med skilsmässa processen och ekonomiska aspekter män ofta möter.
 • En advokatkatalog för män att hitta skilsmässa och barnomsorg advokater i deras stat.
 • Populära delforum med tips från andra män som också har upplevt skilsmässa innan. Ämnen inkluderar föräldraskap, teknik, diverse ämnen och mer.
 • E-böcker som "Divorce Full Force: Guiden för killar" och "Ditt inbördeskrig: En fars guide till att vinna barnvakt."

Dads America

Dads America, även känd som Dads Against Discrimination (DADS), ger fäderna möjlighet att ta hand om sina familjer genom faderskap. Med taglinjen "Fäder är familjer bästa satsning", förespråkar den nationella organisationen för fädernas rättigheter i lagstiftande och verkställande enheter i hela Förenta staterna. Organisationen har minst 17 kontor rikstäckande där du kan få information om dina rättigheter som pappa, hur man hanterar gemensamma vårdnadsproblem som förälder och mer.

Det finns också en online-resurssida om ytterligare organisationer i USA som Faderskapskalitionen i MA och National Congress for Fathers and Children. Fäder kan också hitta information om våld i hemmet och falska påståenden mot män, välj advokater, publikationer och online support.

Fädernas rättigheter rörelse

Faderns rättighetsrörelse är en kollektiv av passionerade medlemmar som ger fäderna möjlighet att ställa upp för sina rättigheter och utbilda offentliga och familjerättssystem om vikarnas betydelse i samhället. De har många kapitel i hela USA, USA: s territorier, Kanada och internationellt som samordnar med platsspecifika sociala mediasidor.

Få information om kommande rallyer, frivilliga möjligheter och nyheter. Det finns också resurser som böcker, statliga dokument och blanketter och barnrådgivning. Till exempel säger deras faktablad att barn som har lika och meningsfull kontakt med två passande föräldrar:

 • Är mindre sannolikt att falla ut ur skolan
 • Är mindre sannolikt att springa hemifrån
 • Är mindre sannolikt att bli gravid eller ha abort
 • Är mindre sannolikt att begå självmord
 • Är mindre sannolikt att söka eller skapa ett missbrukande förhållande
 • Är mindre sannolikt att begå brott
 • Är mindre sannolikt att vända sig till droger eller alkohol

Faderns rättigheter nätverk

Faderns rättigheter nätverk stöder tanken att varje barn har två föräldrar som de behöver tillgång till. Den här fria resursen ger information om män och familjefrågor, statliga nyheter, underhåll och support, och mer. Det finns till och med ett avsnitt för att kontakta ett kongresskontor med anvisningar om hur man skriver till lagstiftare och blir aktiva i samhället.

Fäder som söker stöd till föräldraskap kan använda nätverket för att förstå vad fädernas betydelse är för deras barns utveckling:

"Det finns en enorm kulturell övertygelse om att fäder är andraklassiga medborgare", säger Joe Kelly, som grundade den nationella förespråkaren non-profit Dads and Daughters. "Vi är inte viktigare än moms, eller mindre. Vi är olika."

Fäder 4 Barn

Fäder 4 Kids, även känd som fäder för lika rättigheter (FER), är en nationell resurs för fäder till stöd för lika rättigheter. Det finns kontorservice, online kurser och ytterligare förmåner för medlemmarna. Fäder kan lära sig att upprätta faderskap, bestämma besöksrättigheter och representera sig i domstol.

FER ger information om ett barns rätt att få tillgång till båda sina föräldrar och tillhandahåller billigt dokumentation, kostnadsbesparing av DNA-test, kostnadsfria notertjänster och ytterligare fördelar för enskilda och familjemedlemmar.

Populära Inlägg

Läs Mer