Allt du behöver veta om din gravida mage

Anonim

Vill veta när din gravida mage kommer att meddela de goda nyheterna till världen är normalt. Men det verkliga svaret beror på dig:

  • Hur många barn har du haft?
  • Hur lång är du?
  • Hur mycket väger du?

Dessa faktorer påverkar alla när din mage visar. Även om det alltid visar ut med dina kläder, så kommer din man eller betydande andra att märka snabbare än omvärlden.

När behöver du barnkläder?

Maternityskläder beror också på flera faktorer. Till exempel, om dina kläder redan är lösa och du inte har något emot att bära dem lite tätare kan du gå längre tid utan att få barnkläder. Det finns också artiklar som du kan köpa för att hjälpa dig att utöka din nu garderob genom att du inte kan knäppa dina byxor. Med det sagt måste majoriteten av mammor använda någon form av moderskapskläder vid cirka 16-20 veckor av graviditeten.

Vem får Stretch Marks?

Sträckmärken kan hända med nästan alla. Vissa kvinnor kommer att upptäcka att de helt enkelt har ärft hud som är mer benägna att ha streckmärken. Till exempel fick du streckmärken under puberteten? Du är mer benägna att få streckkänningar om du snabbt växer om du har haft streckkänslor före graviditeten, om dina familjemedlemmar hade streckmärken och om du har dålig näring.

Vad händer med min mage knapp i graviditeten?

Din navelknapp kommer att förändras under graviditeten. Ibland kommer en navelknapp att dyka upp. Ibland sorterar det grottor inåt och ligger platt. Om din poppar ut och du inte gillar det, kan du bära midjeband över din navel. Ibland är magen knappt och det fungerar inte. Att täcka det kan hjälpa eller skada, gör vad som är bäst.

Sätt att fira din gravida mage

Om du är som de flesta kvinnor, är du förvånad över din gravida mage. Det finns sätt att göra minnen av din mage. De två mest populära sätten är magen gjuter eller mage masker och tar bilder av din mage, särskilt över tiden. Båda kan enkelt göras, även om magen gjuter är mer av en ögonblicksbild i tiden.

Vad betyder min mageform?

Din mageform kan se ut som många saker:

  • Allt ute framför
  • Långt ner
  • Högt upp
  • Överallt

Dessa betyder inte mycket av något annat än det är din kroppstyp och barnets position. Vissa kvinnor har samma form varje graviditet, medan andra varierar med varje barn. Vissa kvinnor berättas att det betyder att barnet är en tjej eller pojke. Det gör det inte. Men gissningsspelen är verkligen roliga!

Populära Inlägg

Läs Mer