Etablera regler för barn och preteens

Anonim

Varje hushåll behöver disciplin, och att skapa regler för dina barn är en del av det. Regler hjälper barnen att lära sig självdisciplin, och de hjälper till att skapa en känsla av rätt och fel. Om din tween inte har gränser eller tror att han kan göra egna regler när han går, är det dags att ta kontroll och vara förälder som ditt barn behöver. Nedan finns regler som alla mellanrum borde känna till och följa.

1

Middle School Regler Tweens behöver veta

Middle school är en övergång för alla barn. Den varma och fuzzy skolmiljö som ditt barn vet från grundskolan är en sak av det förflutna. För att förbereda eleverna för gymnasium och bortom har mellanskolan ett antal regler som alla studenter måste följa. Var säker på att ditt barn vet och förstår skolans regler. Om du har frågor om skolreglerna, kontakta skolan eller vägledaren för mer information.

2

Skolklädselregler

Finns spaghettiband på ditt barns skola ">

3

Sommarlägeregler - Vad Tweens behöver veta

Sommarläger är en tid för barn att utforska, växa och utveckla en känsla av självständighet. Men det finns vissa sommarlägerregler som föräldrar och barn måste följa. Se till att ditt barn dyker upp för läger med lämpliga kläder och redo för äventyr. Granska regler om beteende och beteende hos ditt barn innan lägret börjar, för att förhindra onödiga incidenter.

4

Husreglerna varje mellanrum bör följa

Att köra ett hem och en familj är inte lätt, men det är mycket svårare om dina barn inte känner till husets regler. Se till att alla förstår att de måste hämta sig efter sig själva, ta itu med sina sysslor utan att bli frågad och visa respekt för alla andra familjemedlemmar. Åh, och hålla dina händer och fötter till dig själv är ett måste.

5

Etablera utegångsregler

Din tween växer upp, och det betyder att ditt barn lär sig hur man fattar beslut och utvecklar en känsla av självständighet. Men även preteens behöver veta vad deras utegångsförbud är så att de kan lära sig tidskompetens och ansvar. Utegångsförbud bör vara tidigt på skolanätter. Ditt barn behöver tid för att slutföra läxuppgifter, slappna av och gör dig redo för sängen. På helgerna eller under sommarmånaderna kan du besluta att utöka utegångsförbudet lite. Diskutera portföljsansvar med ditt barn före planer och var noga med att vara flexibel för de speciella händelserna.

6

Sommarregler för barn

Att hålla ditt barn tryggt under sommarmånaderna är mycket lättare om du har regler på plats innan sommaren börjar. Se till att ditt barn vet vart han är och får inte gå ensam och vad är utegångsförbudet. Gör också utomhus som en del av dina sommarregler och utbilda dina barn om faror som de kan stöta på under sommaren, såsom uttorkning, alkohol, inhalationsmedel och farligt övertryck.

7

Vad är din familjs mobiltelefonregler ">

Har dina barn tillåtelse att skriva på middag?>

Populära Inlägg

Läs Mer