Essential First Aid Kit-artiklar för din bil

Anonim

Ett välutrustat förstahjälps kit är ett viktigt föremål i varje hem och i varje bil. När allt kommer omkring är du lika sannolikt att du får bump, blåmärken, bett eller annan självbehandlad skada när du reser som du är hemma. Med tanke på det begränsade utrymmet i en bil behöver det första hjälpenpaketet du håller i din bil inte vara så utförligt som det du har hemma, men det bör innehålla de väsentliga som följer.

Dessutom rekommenderar Mayo Clinic att även ha kopior av följande:

  • Kontaktinformation till din familjläkare, barnläkare (om du har barn), lokala akuttjänster, akutvägsleverantörer, gifthjälpen (800-222-1222 i USA) och familj eller vänner som ska nås om det behövs.
  • Medicinska samtycke formulär för varje familjemedlem
  • Medicinsk historia formulär för varje familjemedlem

Håll allt ihop i en vattentätlåda och förvara den i ett område på din bil som håller sig relativt coolt, eftersom hög och solljus kan försämra vissa produkter. Och var noga med att kolla kitet regelbundet för att ersätta artiklar som har gått ut eller att du är låga.

1

Antiseptisk tvätt

Det perfekta sättet att rengöra ett nytt sår är med tvål och vatten. Men om du inte har lyckats rigga en kran i din bil så kommer det inte att vara ett alternativ i fallet med en vägens nödsituation. Nästa bästa är en antiseptisk tvätt som kommer ut i en ström som är tillräckligt kraftfull för att skölja smutspartiklar ut ur ett sår. Vissa märken inkluderar en mild smärtstillande förutom antimikrobiell medicin. Röda Korset rekommenderar också att ha enskilda paket av antiseptiska våtservetter. Du kan använda dessa på skador såväl som att torka händerna före eller efter administrering av första hjälpen.

2

Sterila gasbindor och medicinska band

Gasväskor bör alltid vara en del av ett förstahjälpsarsenal. Använd dem för att sluta blöda eller att täcka ett sår som ett bindemedel inte kommer att rymma, smörja det först med antibakteriell salva och använd tejpen för att hålla gasen på plats. En bra tumregel är att ha fem vardera i storlekarna 3 tum och 3 tum och 4 tum i 4 tum. Du kan också använda sax för att skära större gasväskor i storlek vid behov.

3

Sax

Ett bra sax har många användningsområden, från att trimma gasbindor och skärlängder av medicinsk tejp, som nämnts ovan, för att snippa kläder som måste trimmas ur vägen. Ett par små böjda medicinska saxar är värda investeringen: De är säkrare än vanlig sömnad eller hantverk sax och lättare att manipulera.

4

Elastiskt bandage

Vanligen hänvisat till med varumärket ACE-bandage, har denna längd av stretchig tyg ett brett användningsområde när det gäller förstahjälpsvård. Det kan användas för att tätt packa en skada som hjälper till att minska svullnad, hålla bandage på plats, tjäna som en turné eller hålla varma eller kalla packar på plats. Vissa elastiska bandage kommer med metallklämmor för att hålla dem på plats, men de som är nära med kardborreband är mer praktiska.

5

Instant Cold Packs

Många typer av skador dra nytta av att bli is: Kölden kan sakta blodflödet för att minska svullnad och blåmärken i en vridd fotled eller misshandlad axel. Kall kan också lindra klåda från stag och bett. Men eftersom det är omöjligt att bära is runt i en första hjälpenpaket, är nästa bästa sak ett omedelbart kallt förpackning som blir isigt när ett ämne inuti är aktiverat (vanligen genom att skaka eller böja ispaketet). Håll flera i ditt kit: de kan bara användas en gång.

6

Engångshandskar

Handskar är viktiga för att skydda både den person som administrerar första hjälpen och den skadade delen från bakterier och andra skadliga mikrober. De är också användbara för att städa upp det område där blod eller andra kroppsvätskor kan ha blivit kvar. Vissa människor är mycket allergiska mot latex, ett material som vanligtvis används för att göra engångshandskar, så att de är säkra, lagras på nonlatexhandskar av nitril eller neopren.

7

Limbindningar

Ofta kallad Band-aids-även om det finns många andra märkenamn och generiska versioner av klisterbandage-dessa är viktiga för att hantera små skador som skär, skrapor och blåsor. De finns i många former och storlekar för att rymma vilken storlek som helst eller vilken typ av skada som helst på någon del av kroppen (till exempel, vissa är utformade för att passa snuggly på ett finger), så lagra ditt kit med så mycket variation som möjligt. Var noga med att inkludera fjärilformade som kan användas för att hålla två sidor av ett sår tillsammans. Andra funktioner att tänka på: bandage som är vattentäta, har inbyggd antibakteriell medicin och mycket mer. Du kan också vätskebandage-ett vattentätt lim som du kan använda för att försegla ett snitt stängt när det läker.

8

Pincett

Ett bra par pincett kan komma till nytta för en mängd olika ändamål, inklusive extraktion av splinter, taggar, insektstingrar och fästingar. Det finns många sorter av detta grundläggande verktyg; nålpinnar som är gjorda av kirurgiskt stål, med mycket bra punkt, är ett bra val för första hjälpenpaket, eftersom de är robusta, lätta att hantera och möjliggör precision.

9

Sting and Bite Treatment

Insekter och andra skrämmande crawlers är överallt, särskilt i varma klimat, så det är en bra idé att ha flera saker till hands för att hantera bett och sting. För att underlätta klåda (inte bara från bugbett men också från giftmagi eller giftig), har handgjord calamine lotion eller hydrokortisonskräm, salva eller lotion. Det skulle inte skada att ha en Epi-Pen heller om du vet att någon i din grupp är allergisk mot bin eller andra insekter.

10

Antibakteriell salva

Det finns många av dessa aktuella antibakteriella läkemedel på marknaden, inklusive bacitracin, neomycin och polymyxin, som säljs under dessa generiska namn samt olika varumärken, såsom Neosporin och Mycitracin. Så kallade "triple" antibiotiska salvor innehåller alla tre av dessa mediciner. Oavsett om det är ensamt eller i kombination, appliceras antibiotiska salvor direkt på sår eller till ett bindemedel eller gasväv innan det används för att täcka ett sår (aldrig intaget) för att stoppa tillväxten av bakterier som kan orsaka att ett sår infekteras.

Vid nödsituation

Första hjälpenpaket är avsedda att hjälpa till att hantera en icke-nödskada eller annan medicinsk fråga på platsen. För allvarliga problem, till exempel ett stort sår som inte slutar blöda eller ett slag mot huvudet, ring för hjälp eller gå direkt till närmaste akutrum.

Populära Inlägg

Läs Mer