Ergobaby Natural Curve Nursing Pillow Review

Anonim

Ergobaby Company gör bara några produkter, och de gör dem bra. Deras bröstkudde är inget undantag. Unikt i design gör Natural Curve Nursing Pillow exakt vad det säger att det gör: det leder barnet upp till bröstet, uppmuntrar mage-till-mage amning och håller barnets huvud i en upphöjd position.

Lite om Ergobaby Company

Ergobaby Company har funnits sedan 2002. De är kända för sina bekväma bärare som håller barn i en naturlig position. Ergobaby tillverkar även babykläder tillbehör, svaddle filtar för nyfödda, och Ergobaby Natural Curve Nursing Pillow.

Ergobaby Company har som mål att utforma produkter som är bekväma men också ergonomiska. Ergonomisk innebär att produkterna är säkra, de uppmuntrar till korrekt kroppspositionering, och de hjälper till att förhindra fysisk stress och kroppsskada för både barn och föräldrar.

Design

Ergobaby Natural Curve Nursing Pillow är speciellt utformad för ammande kvinnor av laktationsexperter och ammande mödrar själva. Vad som gör den här kudden annorlunda är den unika kurvan på kudds kroppssida. Till skillnad från andra C eller U-formade kuddar är Natural Curve Nursing Pillow inte platt på toppen. Istället har kudden uppåt en nedåtgående kurva. När du lägger din bebis på kurvan på kudden mot dig kommer din babys mage att luta mot din mage. Och eftersom kudden har upphöjt sidorna kommer bebisens huvud att vara placerat högre än hans mage. Att placera ett barns huvud högre än hennes mage hjälper till med matsmältningen, och det är bra för ammande barn och flaskmatsade spädbarn. Det är också en mycket bra position för preemier och spädbarn som lider av återflöde.

Höjdpunkter och funktioner

Fasthet: Denna robusta, fasta kudde är gjord av ett polyuretanskum med hög densitet. Den stöder din babys vikt så att han inte sjunker in i kudden och drar bort från dig.

Omslag: Kudden är avtagbar täckning så mjuk och bekväm mot din babyens hud. Den inre beklädnaden för att hålla läckor, spill, spit-ups och drool från att gå igenom till skummet nedanför. När locket måste rengöras kan det tvättas och placeras i torken. Om det behövs kan skumkudden spotrengöras och tillåtas noggrant att lufttorka.

Höjd: Denna amningspudde är tillräckligt hög för att du inte behöver lägga extra kuddar under den om du är lång eller har en lång torso. Höjden och fastheten i denna kudde kan minska slouching och behovet att luta sig över till sjuksköterska. Det kan också bidra till att förhindra ryggsmärta och påfrestning på musklerna i ryggen, nacken och armarna.

Användning: Du kan använda denna kudde om du ammar eller flaskar. Det är perfekt för vårdande nyfödda eller äldre barn. Du kan även använda den för att amma i olika vårdpositioner. På deras hemsida ger företaget instruktioner för användning av Natural Curve Nursing Pillow på följande sätt:

 • Det traditionella sättet
 • Andra amningspositioner inklusive hållplatsen och fotbollslaget
 • Om du har stora bröst
 • Om du ammar ett större eller äldre barn
 • Om du fyller flaska

Pros

 • Oavsett om du har en liten midja eller en högre midjeomkrets, fann jag att denna kudde passar bekvämt runt midjan av kvinnor i olika storlekar.
 • Jag gillar verkligen buk-till-magepositionen som denna kudde skapar naturligt.
 • När barnet ligger på kudden på rätt sätt lyfts barnets huvud upp och i ett utmärkt läge för att uppmuntra en bra amningspärr.
 • Kuddens fasthet hjälper till att förhindra att barnet sjunker ner. Det är lätt att se att denna kudde inte kommer att förlora sin form.
 • Kuddeöverdraget är så mjukt att röra vid. Den är också hållbar och maskin tvättbar.
 • Detta är en kvalitetsprodukt. Från skummet till kåpan till dragkedjan kan du berätta att kvaliteten på denna kudde är hög, och det kommer att pågå under mycket lång tid.
 • Denna kudde är inte bara för ammande mammor. Det kan också användas för att främja bra hållning och ge stöd till din bebis om du kompletterar eller utesluter flaskfodring.

Nackdelar

 • Denna vårdkudde är dyrare än många av de andra ammande kuddarna.
 • Det finns bara två stilar. Kudden säljs med solbrunt och brunt lock, men om du vill ha det gråa och gula mönstret måste du köpa det separat till en extra kostnad.
 • Natural Curve Nursing Pillow kan inte användas för mage tid som några av de andra kuddarna tillgängliga.
 • Det kan använda ett handtag. Kudden är väldigt fast, så om du håller din bebis och går för att ta den, är det svårt att förstå med en hand. Ett handtag skulle vara till hjälp för att ta tag i kudden när du är redo att sjuksköterska eller bara för att transportera den från ett rum till ett annat medan du håller din baby.

Är det naturliga kurvkuddet värt det?

En bra vårdkudde bör utföra några viktiga funktioner när du ammar: det ska lyfta ditt barn upp till en bättre position för att låsa på ditt bröst, det borde lindra stress på rygg, armar, nacke och axlar, och det borde stödja ditt barns huvud och kropp.

När du testade Ergobaby Natural Curve Nursing Pillow för den här översynen fann jag att det gör allt detta och mer. Även om den här kudden är på den dyra sidan tror jag att det är värt det. På sikt kommer kvaliteten och utformningen av denna kudde att överträffa och överlasta andra billigare bröstkuddar på marknaden. Totalt sett är jag imponerad av den här produkten. Jag gillar verkligen Natural Curve Nursing Pillow, och jag tror du kommer också.

Produktinformation

Företag: Ergobaby

Produkt: Natural Curve Nursing Pillow

Styles: Kudden är tillgänglig med ett brunt / tunt skydd. När du har kudden, kan du köpa ett extra lock i ett Grå / Gult mönster.

Var kan man köpa det: Du kan få din Natural Curve Nursing Pillow på Ergobaby.com, Amazon och buybuyBABY.

Ansvarsfriskrivning: Ett produktprov lämnades av tillverkaren.

Populära Inlägg

Läs Mer