Njut våren och sommaren med barnbarn

Anonim

Vår och sommar är speciella tider för morföräldrar och barnbarn. Vädret tillåter vanligtvis utomhusglädje. Dessutom ger vårföräldrar och barnbarn möjligheter att resa och leka till hjärtan. Inte längre kommer mor-och farföräldrar att arbeta runt skoltid och extrautbildade aktiviteter för att få lite barnbarnstid.

Dessa förslag på platser att besöka och saker att göra kommer att gnista din fantasi när du planerar att få ut det mesta av vår och sommar.

1

Ge mormor Camp ett försök

När morföräldrar är värd för barnbarn i några dagar, med speciella utflykter och aktiviteter, kallar vissa människor det farmor lägret. Naturligtvis är morfar också mest sannolikt inblandad. Några morföräldrar föredrar att använda namnet Cousin Camp, eftersom ett viktigt syfte med dessa händelser är att få kusiner närmare varandra.

Mormor Camps är organiserad på olika sätt, enligt de stora föräldrarnas förmågor och intressen.

Om du aldrig har gjort en förut, vill du börja med grunderna för Grandma Camp. Då kan du gå vidare för att bestämma om aktiviteter för ditt mormorläger. Det finns också flera fina böcker om Grandma Camp.

2

Super vår och sommar destinationer

Vår och sommar är inte de enda tiderna att resa med barnbarn, men de är fantastiska tider. Men var att gå ">

Temaparker är förmodligen det mest populära valet. Disney World i Orlando kan vara toppvalet för de flesta morföräldrar, men förbise inte de lugnare charmerna i det ursprungliga Disneyland i Kalifornien. Självklart kommer Harry Potter Parkerna på starkt, både den ursprungliga Wizarding World i Orlando och den nyare på Universal Studios Hollywood.

Om du har tonårs- barnbarn kanske du tänker på fler urbana destinationer, som New York, vilket är roligt för alla utom mycket små barnbarn.

Här är några andra destinationer som du kanske inte har övervägt:

  • Branson, Missouri
  • Yosemite Nationalpark

Grandparent Camps, som hålls på många platser, är bra, lågspänna sätt att njuta av tiden med barnbarn, eftersom lägerorganisatörerna tar hand om nästan all planering. Detsamma gäller företag som specialiserar sig på multigenerational resor. Resorts gör det mesta av planeringen för dig också, men de kan vara dyra.

3

Fantastiska Travel Tips

När du väl bestämt dig för en destination kan du fortfarande behöva lite råd. Gör dig där halva det roliga och planera för några fantastiska aktiviteter när du har kommit fram.

Det kan vara kul att resa med barnbarn ensamma, men reser med barnbarn och deras föräldrar har också sin charm. Du bör dock veta att om du tar av med barnbarn och lämnar föräldrarna bakom, kan du behöva resedokument eller ett tillståndsbrev.

Om du kommer att snubbla med barnbarn måste du spela road trip-spel. Om du reser med flyg behöver du tips om flygresan, inklusive hur man ser till att du sitter med dina barnbarn.

Barnvänligt boende är viktigt för en lyckad resa, även om vissa otrygga farföräldrar väljer att campa med barnbarn. De som gillar både lyx och utomhus kan välja att grampa.

4

Få barnbarn utanför dörrarna

Frisk luft, solsken, kallt vatten - det här är ingredienserna för utomhusglädje med barnbarn. Dela några av dessa gammaldags aktiviteter med dem, och de kommer att glömma allt om videospel ett tag.

Börja med gammaldags utomhusspel som kickball och swing statyn. Organisera sedan en utomstående skattejakt. Ledtrådarna är redan gjorda för dig!

Många barn tycker också om organiserad sport på sommaren, och morföräldrar gör bra sportboosters. På en mer informell not, kommer både morföräldrar och barnbarn att njuta av dessa utomhusspel för alla generationer. Bocce, någon ">

Glöm aldrig att barnbarn också behöver tid för fri spel.

5

Vattenskötsel och vattenskydd

Även om sommaren ger speciellt roligt, medför det också speciella faror. De flesta är kopplade till vattnet. Här är vad du behöver veta för att hålla barnbarnen säkra och hälsosamma samtidigt som de blir våta.

Splashparker, även kända som stänkskydd eller sprayfrödor, är roliga ställen för barnbarn som är i allmänhet säkrare än andra vattenställen.

När inget annat än en faktisk vattenkälla ska göra, måste morföräldrar vara väl kända för vattenskydd.

6

När regnet kommer inte att gå bort

Även på sommaren, älskling, måste regnet falla. På de dagarna när du sitter fast inne, här är några roliga saker att göra med barnbarnen.

När du sitter fast inne, prova brädspel eller en inomhus skattejakt. Om du har ett enkelt kortkort kan du spela dessa enkla kortspel. Naturligtvis är läsning alltid en träff, speciellt när du läser dessa böcker om farföräldrar och barnbarn.

Regniga dagar är också bra för matlagning. Baka upp ett klassiskt cookie recept. Känna sig snyggt "> måla stenar att gömma. Om du känner dig muntligt kreativ, hjälp barnbarnen skriva egna dikter.

7

Vår och sommar festligheter

Familjfester, som födelsedagar, kommer hela året. Vissa helgdagar faller på vår och sommar. Dessutom är vår och sommar perfekta tider för multigenerationella fester. Planera något speciellt för att föra hela familjen tillsammans.

Det kanske inte är lika populärt som Halloween eller jul, men påsken är ett bra tillfälle för familjesamhället. Lär dig hur man fyller en påskkorg med små leksaker och vilka påskspel som barnbarnen kommer att njuta av.

Maj är examenstid. Få idéer för gåvor för barnbarn som har examen från gymnasiet och också för barnbarn som har examen från college.

Sommar är den mest populära tiden för familjeåterförening. Din sammankomst är bunden till att bli en träff med dessa tips för en stor återförening.

Populära Inlägg

Läs Mer