Den enkla planen att få Vinterbrytning hemlagad

Anonim

Du såg så fram emot vinteravbrottet. Du spenderar tid med dina barn med fokus på familj och vänner och alla viktiga sociala förbindelser i livet. Inget arbete och få bekymmer. Åh, och skolarbetet? Det kommer att vara över i några veckor, eller hur?

Fel. Massor av barn och tonåringar har läxor över Winter Break.

Varför ger lärare hemläxa över vinteravbrottet?

Innan du bestämmer dig för att lärare ger läxor i ett försiktigt försök att hämnas på barn som driver dem galen, måste du ta en sekund för att titta på några andra möjligheter.

  1. Läraren vill inte att de ska få "hjärnflöde". Detta är den vanligaste orsaken i yngre betyg. där barnen förlorar marken över vad de har lärt sig så långt och slösa tid en gång tillbaka i skolan måste granska onödigt.
  2. Bryttiden i ditt distrikt landar i slutet av en termin eller en lärande . Vinterbrytning läxor fortsätter processen, precis som läxor under en helg skulle.
  3. Att hjälpa barn fånga upp Om ditt barn föll bakom, ger pausen en möjlighet att komma ikapp och komma tillbaka på rätt spår.
  4. Några unga fröken skolar arbete Några föräldrar kan bli förvånad när deras barn talar om missande uppdrag, men lärare vet att vissa elementära ålder barn kommer att sakna skolan. Dessa barn kommer att tycka om att arbeta på roliga paket som relaterar till vad de har lärt sig i klassrummet. Det här liknar den första anledningen med twist av hjälpande barn som faktiskt saknar att vara i skolan.
  5. Att hålla jämna steg med att lära sig standarderna Det kan tilldelas att hjälpa till att fylla i luckor som en student kanske inte har behärskat helt. Det kan också vara att klassen själv är lite bakom och att tilldela arbete under pausen kommer att få klassen tillbaka på rätt spår under resten av skolåret.

Stegen att få läxa klar över brottet:

Nu när du kanske kan se saker från lärarens synvinkel kan du komma förbi att bli irriterad och gå ner för att se till att arbetet blir gjort.

1. Ta reda på - Är det valfritt, sminkarbete eller obligatoriskt? Om arbetet är frivilligt, tänk inte att du bara kan kasta den åt sidan - läraren tog tid att sammanföra en uppgift av en anledning. Detta kan vara deras sätt att låta barn som inte har stöd för att få jobbet gjort över korsningen. Detta arbete är ofta utformat för att undvika "hjärnavlopp", är lätt och roligt.

Smink och obligatoriskt arbete blir mer utmanande. Det här är ofta speciella projekt som måste fyllas i hemma hos föräldrarna. Ofta kommer detta arbete att öka skolans möjligheter för studenter.

2. Se till att du har allt som behövs för att göra uppdragen. Kommer ditt barn att behöva sina läroböcker eller specialskolmaterial? Finns det en obligatorisk uppgift att titta på en viss nyhetshändelse under pausen?

Se till att du har allt du behöver för att slutföra arbetet hemma. Detta inkluderar läroböcker, biblioteksmaterial, teknik eller annan tillgång till media, papper och skrivmaterial. Få dessa objekt hemma innan avbrott börjar. Annars kan du hitta dig själv att försöka komma in i en låst skola eller köpa varor vid midnatt natten innan pausen är över. Detta skulle bara lägga till stress under en redan upptagen tid på året.

3. Slå inte av Ditt barn är redan ute av sin vanliga skolgång. Tänk framåt och planera vad du behöver göra för att få det här arbetet gjort. Kom igång tidigt i pausen. Det skulle vara bättre att få jobbet gjort och ha mycket paustid kvar och kryptera de senaste dagarna innan pausen är över.

Gör ett vinteravbrott rutin schema:

  • Bästa tiden på dagen - Ditt barn är van vid jobbet tidigare på dagen, under skolens närvaro timmar. Snarare än att få dem att göra sitt arbete på kvällen, få dem att göra lite av sitt arbete på en långsam del av dagen. En annan bra tid är efter frukost, men innan semesterperioden har aktiviteter påbörjats för dagen.
  • Lyssna på arbetet - De flesta uppdrag behöver inte fyllas i i ett sammanträde. Att göra lite åt gången får jobbet utan att det blir överväldigande och stressigt.
  • Förlora inte arbetet - Om du reser, följ reda på arbetet och sätt det där du är säker på att du kommer hem igen och vände in. Det här är det sista steget i "läxa kedjan". Du kanske inte har tänkt på att göra läxor som en del av läxan innan. Helgerna är en högrisktid för att förlora färdigt arbete. Ditt barn får inte krediten för att göra jobbet om de inte sätter in det.

Du kan fortfarande ha roligt i vinterferien och få den här läxan klar. Att få jobbet gjort och inaktiverat kommer inte bara att hålla ditt barns färdigheter skarpa, det kommer också att undvika det problem som uppstår genom att missa uppdrag.

Populära Inlägg

Läs Mer