Blöderutslagsåtgärder för din baby eller småbarn

Anonim

Dessa blöjautsläppsbehandlingar ger dig möjligheter när det gäller att behandla blöjautslag. Vissa lösningar är alla naturliga och organiska, medan andra är kommersiella concoctions som är försökta och sanna. Experimentera med olika typer för att se vad som fungerar för dig och din baby.

1

Dimpleskins (tidigare Munchskins) Bum Bum Balm

Denna balsam är mitt första val för att lindra och läka blöjautslag. Den innehåller naturliga ingredienser och bara en liten bit går långt. Tennet är litet så det passar var som helst. Det är inte för fet och det kommer inte att lämna en vit röra på kläder som andra krämer. Dessutom är lukten bra men inte för stark eller stötande.

2

"Air it Out" -metoden

Om du har tid, är det bästa (och billigaste) sättet att läka blöjautslag att flyga ut det. Låt din baby gå blöja i en halvtimme flera gånger om dagen eller så länge du kan och du kommer se blöjautslagen försvinna väldigt snabbt.

3

Boudreaux's Butt Paste

Butt Paste fungerar snabbt och är särskilt bra för barn med känslig hud. Bonusen med Butt Paste är att den fungerar på mycket mer än bara blöjautslag. Du kan använda den för smutsig hud var som helst på kroppen, så när blöjautslaget är borta kommer du inte att känna att du har kräm som sitter och slänger.

4

Burt's Bees Baby Bee Diaperolja

Om din baby har ett utslag som bara inte verkar gå bort eller fortsätter att komma tillbaka, kan denna salva vara biljetten. Det är mildt men ändå effektivt. Lukten är stark, men om du eller din baby är känslig för tunga dofter, borde det vara ditt sista val.

5

A & D-salva

A & D-salva har funnits länge, och trots den oljiga känslan och fiskig lukt fungerar det bra och är lite billigare än andra märken. Den består av en hel del petroleumjelly (som Vaseline), så jag rekommenderar inte att du använder det om ditt barn har på sig någonting du inte vill bli färgad.

6

Triple Paste

Flera föräldrar har skrivit till mig om hur de älskar Triple Paste. Det brukade vara så att det var svårt att hitta och de flesta hörde om det från vårdgivarna när inget annat fungerade. Nu är den till största delen tillgänglig för drog- och rabattbutiker. Det kan tyckas dyrt, men en liten bit går långt.

7

Gör din egen örtsalva

Herb Gardens Guide Amy Jeanroy använder växtbaserade salvor för att hjälpa till att läka blötsutslag och avsmalnande hud. Lär dig hur du gör din egen örtsalva med dessa instruktioner.

Populära Inlägg

Läs Mer