Cozywoggle Car Seat Coat Review

Anonim

Om du bor på ett ställe som blir riktigt kallt på vintern har du säkert hört skräcken i vissa människors röster när du säger att ditt barn inte bär en vinterrock i bilbarnstolen. Visst kan det höljet sätta ihop bilsätssäkerheten, men barnet kan bli kallt! Lyckligtvis behöver du inte välja mellan en traditionell vinterrock och bilsäkerhetssäkerhet längre. The Cozywoggle, en spädbarns- och småbarnsstorlek, har dragkedjor längs sidorna som gör att du kan öppna locket och trycka det ut ur bilbarnselen.

  • Tillverkarens webbplats (titta på videon för en demonstration)
  • Tillverkad i vattenbeständig och vindbeständig polyester
  • Fodrad med fleece för värme
  • Maskintvättbar
  • Kan användas i bilsitsen eller som en vanlig kappa
  • Storlekar i 12 månader till 6 år
  • Köp på Amazon.com

Vad jag tycker om Cozywoggle Car Seat Coat

När den bärs som en vanlig vinterrock är Cozywoggle varm, attraktiv och hållbar. Polyesterens yttre skikt håller vind och fukt bort, medan fleeceinsidan isolerar och håller den lilla en fin och smakfull. Det är inte en puffy coat. Trimdesignen gör det möjligt för småbarn att röra sig lätt.

Alla dragkedjor är färgmatchade till kappstoffet, och det finns kardborreflikar för att täcka blixtlåsändarna på sidorna och armarna. Huven är avtagbar, och hela flänsens dragkedja är täckt av en flik, plus de främre kardborreflänsarna sitter i små fickor. Designern var uppmärksam på detaljer på den här kappan, och detaljerna gör det bra. Även som en vanlig kappa skulle Cozywoggle vara värt priset för kalla väderboende.

När du lägger barnet i bilen, packa bara av sidorna och vänd baksidan av kappan upp bakom barnets huvud. Du kan antingen lossa armarna hela vägen innan du släpper barnets armar i bilbarnselen eller lämnar handlederna med blixtlås och släpper bara av kavajerna innan du sätter på sele. Unzipping hela vägen gör att ditt barn kan bära Cozywoggle som en stor filt, och att lämna handlederna zippade gör det lättare att lägga på ärmarna på pälsen igen som en Snuggie för bilsätet. Hur som helst, ditt barn kommer att vara varmt och mysigt, utan säkerhetsproblem orsakad av en kapp under sele. Min son, som bara blev 4, fortsatte att säga "oooh, jag är så varm", som jag knäckte honom i sitt säte under en isstorm för att testa Cosywoggle. Med tillsatsen av några småbarnsstorier, passade kappan också testet om att hålla honom varm utomhus ute från bilen.

Vad jag inte gillar om Cosywoggle

Det finns en inlärningskurva för att få unzipping och flipping och buckling gjort snabbt. De vackert färdiga kardborreflikarna tar några extra sekunder för att ångra och klistra fast när du plockar upp och sipprar på kappans sidor. Om du plockar upp handleden på kappan i bilen, måste du ta en extra minut för att få handleden av blixtlåsarna ihop igen när det är dags att komma ut ur bilen. Det är en anledning till att jag föredrar att lämna handlederna zippade och bara få min son att släppa armarna ut ur dem medan vi spänner upp honom. Denna process kommer att bli snabbare eftersom du vant sig vid att använda Cozywoggle, men i början kan det verka som att det tar åldrar och det är lättare att bara ta på sig kappan i bilen.

Det är viktigt att du kan se bilbarnselen medan du spänner på din bebis, vilket innebär att du måste kolla på vrider i sele och se till att det inte finns något slack i seleen och bara ge allt en gång till för att vara visst älskling är knuffad upp rätt. Du måste antingen flipa på framsidan av kappan upp över ditt barns ansikte, eller ta fram framsidan också. Äldre barn kan hjälpa till att hålla framsidan av kappan ur vägen. Det är bara ett annat steg som läggs till bucklingrutinen, men igen skulle du annars behöva ta en regelbunden rock på och av eller lägga en filt runt barnet efter att ha utnyttjats.

Sammantaget är Cozywoggle värt en titt om du behöver hålla barnen varm i bilen i vinter. Det är en bra kappa när som helst, med den extra bonusen att den är säker att använda i bilbarnstol eftersom den kan släppas ut så att den inte går under barnet eller selen. Det här är mycket bekvämare än att transportera extra produkter med dig, till exempel bilbarnstol eller extra filt.

Upplysning: Produktprover lämnades av tillverkaren för granskning.

Populära Inlägg

Läs Mer