Välja en gåva för någon som har misslyckats

Anonim

Hur handlar du för en gåva för att uttrycka din sympati för en familjemedlem, en vän eller kollega som har misslyckats? Det finns gott om presentförslag som kan hjälpa den här speciella personen i ditt liv att känna lite bättre och låta dem veta att de är i dina tankar. Dessa slags gåvor är lämpliga under semestern, på Mors dag, eller till ett tillfälle som tvingar dig att visa ditt stöd.

Missfallsmycken

Det finns olika typer av missfall och graviditetsförluster relaterade smycken, allt från ängel halsband till fotavtryck örhängen. Något som innehåller detta tema gör en tankeväckande present till någon kvinna som sorgar förlusten av hennes bebis. Att hålla någonting så här nära hennes hjärta kan få en mamma att känna att hon hedrar hennes baby på något sätt också.

För en kvalitets smycke eller en annan speciell prydnad, kolla in dessa online-återförsäljare:

  • La Belle Dame
  • Mitt eviga barn
  • Comfort Company

Missfallskorgar

En presentkorg är ett utmärkt val i de fall där du inte har ett nära förhållande till personen, men vill ändå göra något. De är speciellt bra för medarbetare och avlägsna släktingar. Massor av online-återförsäljare specialiserar sig på presentkorgar med teman för graviditetstab, bland annat:

  • Läkningskorgar
  • Healing Hearts Babyförlust Comfort

Böcker om hantering av graviditetsförlust

Det brukade vara det missfallet och graviditetstiden var ämnen som inte var väl adresserade av litteraturen, men det har förändrats de senaste åren. En långvarig favorit, särskilt för kvinnor som har haft en dödsfall eller annan sen graviditetsförlust, är "Tom Cradle, Broken Heart." Sök någon online-bokhandlare för "missfall", "stillbirth" eller "graviditetstab" för en rad olika alternativ.

Plantera ett träd för att hedra barnet

Att hedra ett förlorat liv med ett nytt liv är en tradition som kan vara det perfekta sättet att hedra någons barn. Om du inte vill ge en verklig växt, finns det många välgörenhetsorganisationer som ska plantera ett träd i en stat eller nationell skog för att hedra någon. Då skickar de personen ett kort för att låta honom veta om trädet:

  • Arbor Day Foundation
  • Amerikanska skogar
  • TreePeople

Lucky Bamboo Gifts

En bambu växt är en okonventionell gåva som sägs ta med sig mottagaren lycka till. Du kan hitta lycklig bambu hos många stora återförsäljare, såväl som blomsterhandlare, inklusive de som skickar ditt köp till mottagaren.

Day Spa Presentkort

Kvinnor som klarar av en graviditetstest känner sig ofta som att de vill komma undan en stund och vad bättre ställe att göra än vid ett spa? Ett presentkort till ett lokalt spa tillåter din vän eller släkting att få en avslappnande massage, ansiktsbehandling eller annan spa-service.

Ängel-Tema Ornament

På semesteren hittar många kvinnor tröst när de ära sina barn med en ängel-temat prydnad på julgranen. Eftersom änglar är ett tecken på säsongen är de relativt lätta att hitta. Överväg att få en metallprydnad med datumet för missfall eller graviditetsfristen graverad på den.

Sympati kort

Du kan inte gå fel med ett bra gammaldags sympatikort. Oavsett om du arbetar på en budget eller bara vill ta dig tid att exakt uttrycka din sympati, är ett sympatikort en perfekt lösning. Utarbeta ett tankeväckande budskap själv; eller om du inte känner personen väldigt bra, låta kortet att prata för dig. Det är ett enkelt, tankeväckande sätt att låta någon veta att de är i dina tankar utan att räkna ut exakt rätt ord att säga.

Populära Inlägg

Läs Mer