Barnomsorgskostnader

Anonim

Kostnaden för barnomsorg är ett hett ämne för många föräldrar. Vi vill alla ha den bästa vården för våra barn, men många föräldrar har inte råd med de höga priserna i samband med det. Barnomsorgskostnaderna varierar kraftigt beroende på faktorer som var du bor, vilken typ av barnomsorg du väljer, ditt barns ålder och hur många timmar i veckan du betalar för barnomsorg.

Vad kostar en traditionell dagvård?

Traditionell dagvård för spädbarn och småbarn

Kostnaden för daghem varierar efter plats, kvalitet och ålder av barn. Barnomsorg för spädbarn och småbarn är dyrare än barnomsorg för äldre barn eftersom yngre barn behöver mer praktisk vård, och det måste finnas fler barnomsorgsleverantörer i varje rum. Den genomsnittliga kostnaden för centrumbaserad daghem i USA är 11.666 USD per år (972 USD i månaden), men priserna varierar från 3 582 till 18 673 dollar per år (300 till 1 564 kronor per månad), enligt National Association of Child Care Resource & Referral Agencies (NACCRRA). Föräldrar i städer som New York och San Francisco rapporterar dock högre kostnader, så hög som 2 000 dollar i månaden för spädbarnsomsorg.

De dyraste städerna för daghem är Kalifornien, Colorado, Illinois, Massachusetts, Minnesota, New York, Washington och Wisconsin, med kostnader över 10 000 dollar per år för barn och barnbarnsomsorg.

Traditionell daghem för förskolebarn

Kostnaderna för daghem för barn i förskolebarn är vanligtvis lägre, i genomsnitt 8 800 dollar per år (733 dollar per månad). Beroende på var du bor, betalar du var som helst från $ 4, 460 till $ 13, 185 per år ($ 371 till $ 1 100 per månad).

De dyraste staterna för förskolebarn i ett vårdcentral är Colorado, Massachusetts, Minnesota, New York, Pennsylvania, Rhode Island och Wisconsin, med kostnader över 8 000 dollar per år (667 USD per månad).

För mer information om daghem och kostnader i ditt område, kontakta din lokala vårdcentral och referens (CCR & R).

Vad kostar kostnaden för hemvård?

Hemhjälp för spädbarn och småbarn

På samma sätt som traditionell daghem, är kostnaden för barnomsorg beroende av åldern på ditt barn och var du bor. Anläggningens storlek och huruvida den är licensierad kan också påverka kostnaden. Vissa inhemska vårdgivare tar ut mycket lite om de är en vän eller granne, där andra går mer som ett företag och kan ta ut så mycket som traditionell daghem.

Den genomsnittliga daghemmet för hemmet kostar cirka 7 761 kronor per år (646 kronor i månaden) för spädbarn och småbarn. Priserna börjar på $ 3.582 per år och går upp till $ 11, 940 per år ($ 300 till $ 995 per månad), men kostnaderna kommer sannolikt att vara högre i stora städer.

De dyraste tillstånden för hemomsorg för spädbarn och småbarn är Connecticut, Maryland, Massachusetts, New York och Wisconsin, med kostnader över $ 8 500 per år ($ 700 per månad).

In-home Care för förskolebarn

För barn i förskoleåldern är den genomsnittliga kostnaden för hemomsorg $ 7, 627 per år (636 dollar per månad). Priserna varierar från $ 3, 780 per år till $ 12, 000 per år ($ 315 till $ 1 000 i månaden). De dyraste tillstånden för hemhemvård för förskolor, med kostnader över 8 500 dollar per år (700 dollar per månad), som börjar med de dyraste, är Massachusetts, New York och Connecticut.

Vad kostar en barnflicka?

Att anställa en heltidsfostra för barnet kan vara det dyraste alternativet. Beroende på var du bor, hur många barn du har och vad konkurrensen gäller för kvalificerade kandidater kostar nannies varsomhelst från $ 500 till $ 700 i veckan ($ 2.167 till $ 3.033 per månad) för heltidsvård för ett barn och mellan ungefär 400 dollar och $ 650 per vecka ($ 1, 733 till $ 2, 817 per månad) för deltids timmar.

Vissa barn får också förmåner, till exempel arbetsgivare betalad sjukförsäkring, betalad helgdag, semester och sjukdagar.

Tänk på att när du anställer en barnflicka blir du en arbetsgivare, och den amerikanska regeringen förväntar dig att betala din barnflicka.

Skära kostnaderna med en barnflicka Dela

En barnflicka är ett barnomsorgsarrangemang där en barnfader bryr sig om barnet eller barnen till två eller flera familjer samtidigt. En barnvänlig aktie är ett alternativ för barnomsorg till daghem eller hyra en barnflicka för en familj. Du kan få en "full" barnflicka, vilket innebär att en barnflicka tar hand om två familjer barn samtidigt utan någon individualiserad vård (lättare att räkna ut ekonomiskt men inte alltid praktiskt). Ett annat alternativ är en "partiell" andel, när en barnbarn tar hand om två familjer barn ibland individuellt och ibland tillsammans.

I en barnflicka delas barnomsorgskostnaderna för att barnflickan delar tid mellan barnen. Till exempel, om du betalar en barnflicka $ 15 en timme för att titta på ett barn, kan du betala $ 11 en timme under deltid. Nanny-aktier kan vara heltid eller deltid.

Vad kostar en barnvakt?

Vad att betala en barnvakt beror också på olika faktorer, till exempel hur många barn som ses Barnens erfarenhetsnivå; om barnvakten gör ytterligare arbete och om barnvakten anställs för ett speciellt tillfälle, till exempel semester eller semester.

Läs mer om barnpassningskostnader.

Ska en relativ vakta ditt barn?

Många familjer väljer att ha släktingar som sina barnomsorgsgivare för att hjälpa till med kostnader och att ge möjlighet att stärka relationerna. Men med en relativ barnpassning betyder ditt barn inte nödvändigtvis att det inte finns några kostnader. Vissa familjemedlemmar vill betala som om de tillhandahåller barnomsorg i hemmet. Andra medlemmar kan tillhandahålla tjänsten gratis, men föräldern bör fortfarande vara ansvarig för att köpa alla relaterade vård och mat.

Ett ord från Verywell

Med så många barnomsorgsalternativ är det säkert att vara en som passar din familj. Oavsett vilken typ av barnomsorg du äntligen väljer, se till att du är bekväm med kostnaderna. Gör din forskning och ta reda på din budget innan du gör detta mycket viktiga beslut.

Populära Inlägg

Läs Mer