Box upp lite kul för ett barnbarn

Anonim

Du kan skapa och montera stora aktivitetslådor som hjälper dig att ha kul när dina barnbarn kommer att besöka. Kolla in denna lista över prisvärda, barnvänliga idéer.

1

Gör det! En uppfinningslåda

Om du har en skräpslåda fylld med snygga odds och slutar, har du en start på en make-it-låda för barnbarnen. Lägg till din stash med artiklar från dollaraffären eller markeringsfacken på hantverksbutiken.

Här är några av de föremål du kan ha eller kan köpa billigt:

 • fjädrar
 • pärlor
 • Rörrengöringsmedel
 • Band
 • Googly eyes
 • Craft sticks
 • Knappar
 • Färgat papper
 • Garn

Tillägg dessa artiklar med odds-och-ändar och återvinningsbara ämnen:

 • Lådor
 • Plastkar
 • Plastflaska
 • lock
 • tidskrifter
 • Gratulationskort

Du behöver en sax och ett par olika typer av lim. En lågtemperaturlimpistol är ett bra val för äldre barn.

Sätt allt i en låda. När barnbarnen kommer över, täcka ett bord med en skyddande trasa och låt deras fantasi springa upplopp!

2

Bär det! En klä upp låda

Att spela klä upp är en tidsfördrivd tidsfördriv och med lite ansträngning kan du göra det mycket roligare. Traditionellt spelas klä upp med en vuxnas avstängningar, och de flesta barn älskar att klä sig i vuxna kläder. Några enkla förändringar gör vuxna kläder mer lämpliga för ungdomar. Du kan förkorta långa kjolar så att de inte kommer att snubbla över. Om tyget är av en typ som inte raser använder sax för att skapa en kantad eller fladdrande effekt. Om du inte har något emot att lägga in lite mer arbete, kan du köra upp några dart eller ta i sömmen, vilket gör avkastningen mer användbar, även om du inte vill ha en riktigt utrustad effekt.

Tillbehör som bälten, halsdukar, hattar och slipsar är jättekul för att klä upp sig. Lägg till kostym smycken, tiaror, Mardi Gras pärlor, fjäder boas, parasoll och leis för mer flare. Stick in en ring av gjutna nycklar i en handväska eller ett pappersark i en gammal portfölj för att förbättra spelverkan.

Förutom att hitta avstängningar i din egen garderob, kan du handla butikshandlare och garageförsäljning. Hitta fantasifulla tillbehör på festaffärer, kostymbutiker och dollaraffärer. Efter-Halloween-försäljningen kan låta dig lägga till riktiga kostymer till rimliga priser.

Övervaka alltid små barn under klädseln. För maximal säkerhet, håll dem i eget skodon.

3

Värna om det! En minnesbox

Börja med en robust låda. Lägg till bilder av dig själv som barn och ditt barns förälder som barn. Lägg till uppriktiga fotografier som visar att familjemedlemmar gör något intressant - tvättar en bil och tar en fisk. Var säker på att dessa är dubbletter som du vill att dina barnbarn ska kunna hantera dem utan bekymmer.

Lägg till mementos som en vacker sten från en barndomsrocksamling eller en liten vintageleksak. Ha en familjehistoria för varje objekt och var beredd att berätta historierna.

Låt dina barnbarn lägga till ett föremål eller två som de skattar eller uppmuntra dem att starta sina egna minneskrin.

4

Krympa det! En liten värld i en låda

En shoebox eller annan robust låda kan omvandlas till en snuskig diorama för skojs skull och utbildning. Lägg till färgat papper och naturliga föremål som kvistar, stenar och mossor. Du kan använda små plastdjur eller barnbarnen kan rita sig själv.

Barnbarnen kan skapa sin egen bakgrund, eller för större realism kan du hitta en lämplig scen online och skriva ut den.

När jag var ett barn brukade vi göra peephole dioramas. Vi skapade scener inuti en skobox och skär sedan ett kikhål i slutet av lådan. En fyrkantig klippning ut ur lådans topp och täckt med färgad cellofan gav bara tillräckligt mycket ljus för att skapa en mystisk scen.

Om du har en grön tumme, överväg att skapa en älva eller elf trädgård istället. Hitta en lämplig behållare, lägg till små växter och ordna små tillbehör. Du kan göra massor av feträdsprodukter från naturmaterial.

5

Skicka det! En brevskrivare

Om du är en långvägens morförälder, skulle du säkert vilja få brev från dina barnbarn. Gör det mer sannolikt genom att skapa en bokstav. Hitta en liten, attraktiv låda och fyll den med roliga brevpapper och klistermärken. Lägg till frimärken och adressetiketter. Några farföräldrar gillar att skapa fylliga bokstäver för yngre barnbarn eller barnbarn som kanske inte vet riktigt vad de ska säga.

Kom ihåg att få brev är bara hälften av det roliga. Lär dig hur du gör dina brev till dina barnbarn extra speciella.

Populära Inlägg

Läs Mer