Brädspel för barn med en sund twist

Anonim

För din nästa familjens spelkväll, försök med ett av dessa brädspel för barn (och föräldrar). Många av dem kommer att hämta dig och flytta och andra lär dig viktiga lektioner om hälsa, fitness och näring. Vissa gör båda - och alla är roliga att spela!

1

PongCano

Detta spel kan spelas ensam eller med en grupp på upp till sex personer; Det rekommenderas i åldrarna 8 och uppåt. Objektet är enkelt: Kasta bollen in i vulkanen. Om du saknar, ge upp guldtoken. Det är svårare än det ser ut, men ögonhandskoordinationen kan bara koppla dig till det här spelet för en hel kväll. Ja, du kan approximera spelet med din egen Ping-Pong ball och en plastvase, men vulkanen, tokens och tiki-stammarna gör den här versionen mycket roligare.

2

Studsa av

Detta studsande bollspel har vissa funktioner gemensamt med PongCano. De arbetar båda med ögonhandskoordineringsförmåga, med en extra rörelsebon bonus för att jaga ner errantbollar som flyger bort från spelbordet. I Bounce-Off siktar du bollarna (plural) på ett speciellt rutnät, försöker återskapa ett mönster för att slå din motståndare. Spela head-to-head eller i lag av två.

3

Robust Birdy

Tänk på det här en uppdatering på Twister, med lite mer balansutmaning och tillägget av en del räkningspraxis också. I stället för att vrida ihop, vänder spelarna om att balanseringen ställer sig en efter en. Det rekommenderas i åldrarna 5 och uppåt.

4

Jake och Never Land Pirates Aldrig Land Challenge

Det här spelet kommer att vädja till fans av Disney Junior-showen "Jake och Never Land Pirates", men det är också kul för barn som inte är bekanta med programmet (särskilt om de är pirater). Barn tar på sig fysiska utmaningar och arbetar som ett lag för att besegra den berömda baddieen, kapten Hook.

5

Angelina Ballerina Dance With Me Game

Med varje snurr av spinnaren och flipen på kortet skapar spelarna en helt ny ballettrutin och lär sig steg för steg. Inget sittande kvar med den här! Spelet kommer med en ljud-CD också. Det rekommenderas för spirande ballerinas åldrar 3 och uppåt.

6

Schwinn Cykelspelet

Om din familj gillar cykling är detta det perfekta efterrittet för dig. Designad för 2 till 8 spelare i åldrarna 4 och uppåt, innehåller den massor av cykel trivia (med en rad frågor, så yngre barn eller de som inte gillar cykling kommer inte att vara en stor nackdel) med brädspel. Men det erbjuder också möjligheter att återkalla och dela med sig av äventyr från äventyr.

7

Katten i hatten - det kan jag göra! Spel

Fläktar av Dr Seuss berömda kattdjur kommer att älska detta charmiga spel, utformat för barn i åldrarna 4 till 8. Följ de bedrägligt enkla kommandon för att visa att du kan göra vad den katten kan göra. Eller kan du ">

8

Jungle Jive

Tro det eller inte, detta brädspel ökar ditt barns balans, flexibilitet och samordning. För att spela måste han hålla spelet "fantastiskt ägg", och sedan utföra åtgärden som visas på ett spelkort. Utmaningen: Väck inte babyfågeln inne i ägget!

9

Memo Yoga och Yogi kort

Dessa två enkla, smart illustrerade spel hjälper till att introducera unga barn till grundläggande yoga poses. Spelspel följer kända mönster så att det är lätt att hämta.

10

FamilyTimeFun middagsspel

Forskning gör en koppling mellan delade familjen måltider och barns fysiska och psykiska hälsa. Snälla avslöja konversationer, eller smittsamma fnittrar, med Original Dinner Games eller dess uppföljare, som Gather 'Round Dinner Game eller Pizza Night Family Dinner Game.

11

Fånga gaggen

Denna hide-and-seek / treasure-jakt combo är mångsidig, smart och rolig. "Gags" är två söta kryddare som kan gömma sig nästan var som helst tack vare sina inbyggda sugkoppar, magneter, klipp och greppare. Spelare delas in i två lag och varje döljer en Gag; sedan försöker de hitta sina motståndares Gag först.

Observera att det här spelet inte är tillgängligt, men om du kan spåra en kopia är det värt det.

Populära Inlägg

Läs Mer