Att vara tvillingar: En intervju med 10-åriga tvillingar

Anonim

När 10-åriga tvillingar blir äldre utvecklar de bestämda åsikter. Deras känslor kan vara till hjälp för tvillingsföräldrar. Två kvinnliga tvillingar intervjuades separat och det är intressant att höra likheten och skillnaderna i deras svar.

Vilka tvillingar gillar bäst och minst om att vara en tvilling

Båda tvillingarna svarade att vad de bäst tyckte om att vara tvillingar är att du har någon du alltid kan leka med. Båda svarade det som de tyckte mest om var att de kämpade mycket. Denna bästa vän / värsta fiendekombinationen är vanlig för tvillingar.

Att ha en tvilling mot en vanlig syskon eller vara ett enda barn

Båda svarade att det är roligare att ha en tvilling än en vanlig bror eller syster. En tvilling svarade att det var bättre att ha en tvilling av samma kön som du skulle ha mycket mer gemensamt. Hon tyckte om att ha en tvilling av samma ålder. Men hon noterade också att en yngre syskon skulle vara bra att leka med och ta hand om. Den andra tvillingen noterade att en äldre syskon kanske var borta i skolan eller i militären men kunde köra dig där du ville gå. Hon trodde också att en yngre syskon skulle bli irriterande.

Tvillingarna tyckte båda att det var lättare att vara en tvilling än en singleton. Man tyckte om att vara en tvilling. Den andra noterade att det var bra att alltid ha någon att leka med, vilket skulle vara en nackdel för ett enda barn.

När man frågade om de skulle vilja ha tvillingar när de växte upp, sa man nej. Den andra sa kanske, men hon skulle vilja anta dem.

Likheter och skillnader med din tvilling

Tvillingarna noterade att de inte alltid gillar att göra samma saker. När man frågade hur de var mest olika, antecknade hon att hon hade hängslen och hennes tvilling inte och att hon tyckte om modiga kläder mer än hennes tvilling, vilket bekräftades av den andra tvillingen.

När de frågades hur de var mest som deras tvilling svarade en att de liknade varandra och den andra svarade att de var båda roliga. De sa att de inte klädde sig lika, men de bryr sig inte om att de var klädda av sina föräldrar när de var yngre.

Vilka tvillingar gillar bäst och minst om deras tvilling

En tvilling tyckte mest om att hennes syster var bra i skolan och tyckte åtminstone att hon var genomsnittlig för katten. Den andra tvillingen tyckte om hennes systers humor, särskilt att hon fick henne att skratta men inte spelade några vanliga skämt. Men hon trodde att hennes syster blev irriterad ibland, som när hon pekade på henne och vägrade att sluta.

Byta identiteter

Tvillingarna noterade båda att de ännu inte hade försökt byta identiteter, vilket skulle vara svårt för att man har klammer och den andra inte. En trodde att hon skulle kunna göra det i framtiden och det skulle vara en chans att ta ett test för sin tvilling om hon inte hade studerat. Den andra trodde inte att hon någonsin skulle byta identiteter med sin tvilling.

Skolklasser

Tvillingarna föredrog båda att vara i olika klasser i skolan. De sa att de skulle kämpa för mycket i skolan om de var i samma klass.

När det gäller den dumaste frågan frågar folk dem om att vara tvilling, varför varför de kallade varandra "syster".

Populära Inlägg

Läs Mer