Vackra handgjorda barnpartyinbjudningar

Anonim

Visst, du kan köpa inbjudningar att skicka ut till nästa barns fest eller annan fest. Men varför gör du det när du kan göra dessa underbara inbjudningar på några minuter med barn? Det är inte bara ett roligt och enkelt hantverk för barn, men det kommer också att spara pengar också. Plus, det lägger till en personlig touch som köpkorts kort helt enkelt inte kan matcha. Med bara några material kan du göra kort som dessa på några minuter. Läs vidare för att lära dig hur.

1

Montera materialen för att göra festinbjudningarna.

Du behöver bara några enkla material för att göra dessa fina festinbjudningar:

  • färgat papper (Du kan använda textviktpapper eller för en mer omfattande kortliknande känsla, använd pappersarkpapper.)
  • blomma stans (Du kan använda vilken blommans form du vill, för en 3-D-effekt kan du få blomblad av olika storlekar och lägga upp kronbladet för att skapa blomstrade blommor. Blommorna som används i detta hantverk tillverkades med hortensiablomstring av Martha Stewart Crafts.)
  • limpunkta i storlek liten
  • linjal (Du kan använda linjalen för att ge korten en fin, snygg vika.)
  • sax eller pappersskärare (För att skära ett papper på 8 1/2 "x 11" i halv för att vikla varje halv i ett kort.)
  • washi band

2

Använd en pappersstans för att göra några blomformer.

Därefter tar du blommans form pappersslag och gör lite papper blommor. (Obs! Du kan använda samma kronblad för att stapla dem ovanpå varandra för att skapa 3-D-blommor, men med olika storlekar av kronblad ger det ett mer realistiskt utseende.)

3

Börja med att göra dina blommor.

Använd en liten limpunkt eller en dropp lim för att börja montera botten av din blomma. Stacka de övre kronbladen något på toppen av botten så att bottenbladen är synliga. (Se nästa bild.)

4

Lägg till fler kronblad för att slutföra din blomma.

Lägg till fler kronblad i mindre storlekar, med ett annat färgpapper för den minsta kronbladet i toppcentret.

5

Här är några färdiga papper blommor.

Gör en massa fina papper blommor i olika färger. Lägg dem på dina festinbjudningar och spara extra blommor i en låda för senare användning. Du kan sätta dessa vackra pappersblommor på tackkort, födelsedagskort, festbordskort, presentpåsar eller vad du än kan tänka dig. Möjligheterna är oändliga!

6

Lägg till washi band till ditt kort.

Lägg till lite washi-tejp på ditt kort och skriv eller skriv ut meddelandet på framsidan av kortet.

Var noga med att lägga till följande detaljer inom din partyinbjudan:

  • Var (adress med fullständiga anvisningar)
  • Datum (datum och dag i veckan)
  • Tid (vilken tid börjar och slutar)
  • RSVP- information (ditt email och / eller telefonnummer)

Du kanske också vill inkludera annan information du kanske behöver, till exempel hur barnen ska klä sig (i spelkläder om det här är en utomhusspelsfest), temat för festen eller vilken mat som ska serveras.

7

Gör ett parti med inbjudningar i olika färger.

Samarbeta med ditt barn för att välja olika pappersfärger och washi bandmönster för att skapa ett parti partiinbjudningar. Låt din kreativitet lysa när du gör vackra kort i vilken form du väljer. (Se bild för några exempel om du vill använda dessa som en guide.)

Du kommer ha så mycket roligt, du kanske vill skapa en serie kort för att hålla hand om nästa gång du behöver ett tackkort eller födelsedagskort. det sparar en resa till affären och pengar också!

Populära Inlägg

Läs Mer