Aktiviteter för Tonåringar som inte är involverade i sport

Anonim

Om din tonåring inte är intresserad av sport - eller om han inte kan spela av någon anledning - är det viktigt att hålla honom involverad i någon typ av efterskolans verksamhet. Tonåringar har mycket ledig tid utanför skolan och efter skolan håller dem fysiskt, mentalt och socialt aktiva.

Här är några hälsosamma alternativ för tonåringar som inte vill vara involverade i traditionell sport.

Ett deltidsjobb

Ett deltidsjobb ger tonåringar en mängd fördelar. Förutom de pengar som din tonåring tjänar, lär ett jobb en mängd olika livskunskaper. En arbetande tonåring får också möjlighet att få mer ansvar och det kan hjälpa till att förbereda ditt barn för livet efter gymnasiet.

En kreativ hobby

Vår digitala värld har lett till en minskning av hobbies för tonåringar. Men en tonåring som finner en intressant hobby kommer aldrig att bli uttråkad och deras intressen bär ofta i vuxen ålder. Uppmuntra din tonåring att utforska en mängd olika intressen. En kreativ hobby kan innefatta aktiviteter som sömnad, byggrobotar och träbearbetning.

Alternativa sporter

Om din tonåring inte är intresserad av traditionell sport, utforska alternativa sätt för din tonåring att få gott om motion. Cykling, dans, kampsport, ridning och skateboarding är bara några aktiviteter som kan intressera en tonåring som inte är intresserad av en organiserad lagsporter. Om din tonåring inte är intresserad av att gå med i en officiell aktivitet som innebär motion, uppmuntra din tonåring att gå en promenad varje dag.

konst

Det finns många efterskolans möjligheter till konstnärliga tonåringar. Överväg att signera din tonåring upp för skådespelar eller musiklektioner. Om din tonåring är intresserad av att måla, rita eller skulptera, leta efter lektioner som kan förbättra ditt barns färdigheter. En tonåring som tycker om att skriva kan ha möjlighet att skriva in poesi tävlingar eller ta samhällskunskapskurser.

Klubbar

Uppmuntra din tonåring att titta på efterskola klubbar. De flesta skolor erbjuder allt från schackklubbar till främmande språkklubbar. Om det inte finns några skolklubbar som intresserar din tonåring, utforska samhällsorganisationer. Tänk på en rad olika samhällsorganisationer - som Scouting och 4-H och religiösa aktiviteter - som ungdomsgrupp - som kan vara av intresse för din tonåring.

Starta ett företag

Många framgångsrika företagare startade sin första verksamhet under sina tonåren. Det finns många deltidspartners tonåringar kan börja med lite eller inga startkostnader. Om din tonåring vill klippa gräsmattor eller gå hundar, kan ett litet företag vara en utmärkt möjlighet för en spirande entreprenör.

Volontär

Det finns alltid massor av frivilliga möjligheter för tonåringar. Och många av dem behöver inte ett långsiktigt regelbundet engagemang. Att läsa till barn i biblioteket, gåhundar på skyddshuset eller växa grönsaker för att donera till soppkök är bara några sätt som många tonåringar väljer att göra skillnad.

Få din tonåring involverad

Skapa en regel som din tonåring behöver vara involverad i minst en aktivitet. Om han inte ska spela sport, uppmuntra honom att hitta något annat för att hålla honom upptagen när han inte är i skolan. Aktiva tonåringar är mindre benägna att komma i trubbel och de kan använda sin tid för att få färdigheter som hjälper dem i framtiden, samt att ge tillbaka till sina samhällen.

Populära Inlägg

Läs Mer