Aktiva leksaker för småbarn och förskolor

Anonim

Leksaker är inte bara för skojs skull; spela är viktigt för ditt barns tillväxt, inlärning och utveckling. I varje steg kommer den bästa leksaken för ett barn att vara annorlunda. För barn i alla åldrar, men speciellt småbarn och förskolebarn, var noga med att ta med några aktiva leksaker tillsammans med böcker och snygga kompisar för låtsaspel.

Aktiva leksaker hjälper till att bygga motoriska färdigheter och uppmuntra fysisk aktivitet. Många av leksakerna på denna lista kan användas inomhus eller utomhus och medan de är inriktade på småbarn och förskolor, kommer de troligtvis att vädja till andra barn (och även föräldrar).

1

Lärande resurser Krokodilhopp

Med detta golvspel hoppar barnen över en matta dekorerade med en flod av färger, former och siffror. Bättre än, de kan spela och lära sig på egen hand eller med vänner. Spelet levereras med stora, uppblåsbara tärningar som inte bara är enklare för barn att använda eftersom deras fina motoriska färdigheter utvecklas fortfarande - de är också mycket svårare att förlägga.

2

Steg 2 Big Folding Slide

Den här innovativa gliden läggs upp för lagring eller transport, vilket gör det enkelt att flytta från gården till garaget eller i ditt hem. När ditt barn ökar spelets 50-pounds viktgräns, kan den göras bort tills en yngre syskon eller vän är gammal nog för lite glidglädje.

3

Rody Horse

Din aktiva förskolebarn kan rocka och studsa till sitt hjärta innehåll på den här uppblåsbara hästen heter Rody. När ditt barn växer kan deras nya vän också - bara lägga till mer luft för att göra hästen större (för hand eller med hjälp av en pump).

Rody är tillverkad av en mjuk, robust, latexfri vinyl som kommer i flera ljusa färger. Du kan också köpa en bas för att göra Rody till en traditionell gunghäst.

4

Step2 Wonderball Fun Playhouse

Denna söta lilla lekhus är säker på att få din barns fantasi att gå och gör en bra miljö för historier. Huset kommer med 10 färgade bollar barnen kan kasta på taket, titta sedan som de trampar ner genom rör placerade i varje hörn. Fler tunnlar och rör avslöjas när du går inuti.

5

Little Tikes Klart Sport Kick Ball

The Little Tikes Clear Sports Kick Ball Set hjälper små barn att göra sig redo för ett spel kickboll med familjen eller på lekplatsen. Satsen kommer med tre baser, en hemplatta och en klar boll med mindre bollar inuti som ger ljudeffekter under spelet.

Du kan spela inomhus eller utomhus, och ställa in baserna där du vill. Baserna är också ett bra sätt att förstärka färg- och nummerinlärning.

Om ditt barn är in i andra sporter innehåller även Little Tikes Clearly Sports-linje bowling, baseball och golfspel.

6

Steg 2 All-Star Sports Klättrare

Om din förskolebarn redan har behärskat abenbarna, kolla inte längre för en mångsidig klättrare. Steg 2 All-Star Sports Climber inkluderar en glid, rockmur, basketboll, bollkastnings mål och scorekeeper, och till och med kommer med tre uppblåsbara bollar.

Använd det i huset eller gården för att introducera din barn till sport, hålla dem upptagna och uppmuntra dem att bli aktiva. Letar efter ett mindre, billigare alternativ "> Sport-Tastic Activity Climber.

7

Manhattan Toy Company Boysterous Boys

Dessa aktiva handlingstal är lämpliga för barn i åldrarna 3 till 8. Från Slap Shot Sam, som visas här, till Slope Shreddin Sean, har alla en sport de älskar och allt redskap som ska gå med det. Du kan välja mellan fotboll, skateboard, hockey, snowboard eller fotboll.

Varje figur har böjbara armar och ben och ett tillbehör (som åtgärdssiffran kan hålla fast vid, tack vare magnets magi). Också tillgängligt är en Zip-bin, ett spelfält golvmatta som fördubblas som en förvaringsfack.

8

ALEX Beanbag Toss-n-Tote

Sprid ut den färgglada 3'-i-3-mattan i vardagsrummet eller gården för ett enkelt spel med bönsaksspräng. Fyra beanbags ingår i den bifogade, dragkedja väskan.

Vänd kartan över för att avslöja ett andra spel, "Feed the Fish", vilka barn kan spela för att träna sina tal och räkna färdigheter.

9

Giraffalaff Limbo

Här är det roligt att ta på sig det klassiska How-Low-Can-Go-go- partyspelet. Denna batteridriven limbo bar behöver bara två spelare - men fler kan gå med!

Snurra rattet och du får en av sex limbo stilar att prova: klassisk, crabwalk, krypa, giraff promenad, framåt eller bakåt. Smyga under utan att slå ner giraffen. Om du stöter på honom behöver du inte tårar: giraffen kommer att fnissa (och du och ditt barn kommer också).

10

ALEX Monster Clompers

Letar du efter en söt, men tyst, version av kaffet kan stilla dig som barn ">

11

Kidoozie Preschool Super Skipper

Hoppa roping till nästa nivå med denna elektroniska ta på den klassiska barndomsaktiviteten. När musiken spelar måste din förskolare hoppa över skepparens roterande stolpe.

Den fysiskt aktiva leksessionen hjälper barnen att träna tid och balans. Du kan också justera polens höjd och musikens hastighet så att det passar ditt barns storlek, skicklighet och energinivå.

12

Melissa & Doug Monster Bowling

Dessa monster är multi-taskers! Denna Melissa & Doug bowlingset kommer med sex mjuka stift, som alla har ett roligt ansikte och gott om färg och konsistens och en boll att kasta. När dina småbarn däckar med att knacka ner dem, tvingar de fuzzy vännerna som rekvisita och marionetter för make-believe-spel.

Populära Inlägg

Läs Mer