Aktiva spelidéer för barn med casts

Anonim

Efter att de erövrat den första smärtan av skada, brukar barn med kasta på sina lemmar oftast snabbt tillbaka. Utmaningen för föräldrar blir dubbelt: Håller dem säkra från åter skada och ser till att de inte spenderar sina dagar limmade på en skärm. Trots allt behöver de fortfarande daglig fysisk aktivitet, även med sin temporära begränsning.

Först, ta reda på från ditt barns läkare vilka typer av aktiviteter är okej. Hon kommer antagligen att rekommendera att ditt barn undviker att springa och cykla (på grund av risken för fall) samt kontakt sport som fotboll och basket - igen på grund av risken för kollision med andra spelare eller marken.

De flesta barnen idag kan få en vattentät gjutning (glasfiber med en vattentät liner), vilket gör att leva med en gjutning mycket lättare för alla. Dessa kan gå i badkaret, duschen och även poolen. Din läkare kommer att förklara hur du bäst ska ta hand om gjutet, oavsett om det är gips eller glasfiber. Under alla omständigheter måste ditt barn rensa bort sand, träflis och grus så att irriterande inte blir fastna under gjutet.

Aktiviteter för barn med kast på deras armar

Om ditt barn har en skada på handen, handleden, armen, armbågen eller axeln borde hon kunna njuta av aktiviteter som fokuserar på underkroppen. Prova:

 • Vandring eller vandring på jätte terräng: Besök ett nytt spår, park, naturcenter eller till och med ett museum; nyheten kommer att göra promenad mer intressant. Du kan också spela några gå-spel när du går.
 • Dans : Bli inspirerad av ett rörelsekontrollerat videospel - var försiktig om mer än ett barn dansar. Den gjutna kommer att skada om den knackar i någons huvud!
 • Simning : Så länge gjutet är vattentätt är det här en bra aktivitet för ett barn med en gjutning. En kickboard kan hjälpa till med att kompensera för armen som inte är kommissionär. Kontrollera dock med läkaren i förväg om dykbrädor och vattenrutschbanor. de kan vara obegränsade för nu.
 • Fotbollsövningar: Medan fotbollsträning och spel är troliga medan ditt barn läker, kan hon fortfarande använda sina fötter för att träna dribbling, passera och skjuta bollen.
 • Inomhusleksaker med aktiv vridning: Några leksaker och spel kräver att barnen står upp och är aktiva, även inuti, och kan vara lämpliga för barn med en arm (eller ben, se nedan) i en slinga eller gjutning.

Aktiviteter för barn med kast på deras ben

Om ditt barns skada är på hans underkropp, kan han fortfarande kunna simma och gå, beroende på arten av hans skada, hans nuvarande återhämtningsstadium och typen av gjutning. Återigen, få din läkare råd om vad som är OK och när. Hon kanske tillåter:

 • Simning, om gjutet är vattentätt.
 • Går, eventuellt med kryckor eller en sockerrör. Att gå med kryckor tar lite övning, men kommer att bygga övre kroppsstyrka. När ditt barn blir mer skickligt, gör det ett spel genom att lägga till hinder för manövrering runt.
 • Exergames (som sportspel på Wii eller Kinect), så länge de inte behöver hoppa. Boxning, till exempel, kan verkligen få hjärtat att pumpa bara från att flytta armarna.
 • Trädgårdsarbete eller trädgårdsarbete, som illaluktande medan du sitter på marken eller vattnar växter med en slang.
 • Fritidsaktiviteter som är fulla kroppar, men låga effekter, såsom bowling, badminton, minigolf eller övning kanske till och med besök på batting burar eller ett driving range.
 • Yoga : Leta efter en klass eller video med fokus på "restaurerande" eller "sittande" yoga, eller gör en enkel sträckning på egen hand.
 • Övningskroppsövning : Skytte korgar, spela fångst eller kasta en boll på ett mål (allt kan göras från en stol om det behövs), studsa en tennisboll upp eller ner med en racket.
 • Konstprojekt som engagerar stora muskler.

Populära Inlägg

Läs Mer