Aktiva Familjespel för Game Night

Anonim

Vilka är dina favoritfamiljspel? Har du någonsin tänkt på att byta ut Monopol eller Risk för något lite mer aktivt? Särskilt på sommaren, när det finns gott om eftermiddagsolljus, prova dessa idéer för din spelkväll.

Utomhusklassiker

Ta din spelkväll till gården eller parken och spela några gammaldags, traditionella favoriter. Bonuspoäng om du har lite "när jag var barn, brukade vi ..." berättelser att följa med dem. Dina barn kommer att älska det!

Det är också kul att byta: Föräldrarna lär föräldrarna ett barn som de kommer ihåg från barndomen. Därefter returnerar barnen favoriet genom att visa upp ett spel de har lärt sig på sommarläger eller i gymnasiet.

Om du behöver några idéer, vad sägs om ett av de 10 sätten att spela tag eller variationer på bra gammal kickball? Det finns också göm-och-söka, fyrkantiga och röda ljuset, grönt ljus. Eller försök Red Rover, Statyer, även dodgeball.

Inomhusmor

Om väder eller mörker håller dig inuti, kan du fortfarande spela aktiva spel tillsammans. Många festspel är fysiskt aktiva men ändå säkra för inomhusspel: Limbo tar inte upp mycket utrymme, till exempel, och inte heller bönpåse eller Simon Says.

Vissa brädspel innehåller faktiskt rörelse, så de är ett bra sätt att kombinera familjeliv i spel med lite fysiskt spel. Detsamma gäller för videospel som innehåller rörelsekontrollers. Medan inte en ansträngande träning, kan de ge en liten extra dos av träning, utan att tvinga problemet.

Eller: Fortsätt och spela dina favorit-familjespel i familjen (för min familj, det är Ticket to Ride), men håll den här listan över hjärnbrott praktiskt. Som ditt barn kanske vet från skolan är "hjärnbrott" snabba, tre till fem minuters fysiska aktiviteter som får muskler att röra sig och ge alla en paus från sittande. Inkorporera dem i din spelkväll så att alla kan stå upp och vinkla lite. Hoppa sedan tillbaka till ditt brädspel.

Korrekta rekvisita

Spela bekanta spel eller inspirera nya med enkla leksaker eller föremål du har runt huset. Använd dessa idéer, eller utmana barnen att komma på egen hand. De kommer säkert att ha massor av fantasifulla förslag. Allt du behöver är grunderna som:

  • Rockringar
  • Ett hopptåg
  • Plåtar av kartong eller kartonger
  • Strandbollar eller ballonger
  • Plastkoppar

Det är också kul att skapa en turnering av spel. (Vissa av dessa kräver mer rekvisita eller uppställning än andra, så välj i förväg.)

Ute på stan

Du kan ta din spelkväll på farten och ändå hålla sakerna aktiva. En av de bästa ställena att göra är en äventyrspark. Du kan till och med få rabatterade upptag om du bara går en timme eller två på kvällen. Dessa parker låter dig prova repkurser, zip-linjer, klätterväggar och andra häftiga aktiviteter, ofta i en tilltalande miljö som en djurpark eller park.

Om det inte finns någon äventyrspark i närheten, kan du göra en vanlig park till ett äventyr. Prova en ny lekplats, eller besök en du inte har slutat på ett tag. Ta med dig några leksaker (som bollar eller frisör), eller skapa en hinderbana för att göra en bekant plats till en ny upplevelse.

En annan fantastisk familjeutmaning är geocaching. Du kan göra det bara några steg från din ytterdörr-geocacher planteras över hela världen! - Eller satsa längre bort. Vad kul är att jobba tillsammans för att lösa ledtrådar och ta bort dolda cacher.

investeringar

Om du har utrymme och budgeten, överväga någon utrustning för att snazz upp dina spelkvällar. Beroende på familjens intressen kan det här innebära en Ping Pong, Air Hockey eller Foosball-bord, ett nät som används för utomhusspel av badminton och volleyboll eller campingutrustning så att du kan ta dina spel ut i vildmarken.

Populära Inlägg

Läs Mer