Aktiv påskpartyspel och aktiviteter

Anonim

Är påskpartyspel en del av din semestertradition? Få alla på din fest att hoppa med dessa spel som kräver fysisk aktivitet för barn i alla åldrar.

Påskäggjakt

Detta är en given för alla påskevenemang! Om du har ett stort utomhusutrymme att arbeta med, kommer dina äggsökare att få mer fysisk aktivitet (så flingar dessa ägg långt och brett). Om du har en stor grupp jägare, särskilt med ett brett åldersintervall, överväga att skapa åldersgruppszoner för barn att söka in, så småbarn kommer inte att trampas av överexciterade äldre barn.

En rolig variation för mycket tidiga stigare, eller de som fortfarande kan ha snö på marken: Stuffar plastägg med glödstift för att göra dem till glöd-i-mörka skatter att hitta.

Påskäggsspel

Susan Adcox, morföräldrare, har många roliga idéer för att leka med dessa påskägg efter att dina sökare hittar dem alla: Wolfen och ägget, hettkokt ägg, äggstoppet, stjäla ägget och flera flerspel med påskägg ( rå, kokt och plast).

Ägg-Y Relä Racer

Lägg till en påskvridning till alla reläer. Börja med att deltagarna bär bunny öron och hoppa från plats till plats. Lägg sedan till mer påskhärlighet genom att använda teman rekvisita och regler: För ett dress-up relä, använd kaninhaler och näsor. För drop-the-penny, använd gelébönor eller miniatyr chokladägg. Och naturligtvis, glöm inte klassikerna: ägg-och-sked och armload-of- (plast) ägg!

Gör kaninhoppet

Ringa upp alla dina påskpartygoers för några rundor av den klassiska kaninhoppdansen. Här är stegen om du glömde det som kommer först.

Påskparad

Kanske, din kyrka, samhälle eller grannskap sätter på en parade för att visa påskfena. Om inte, kan du marschera ut på egen hand. Var på utkik efter tecken på våren när du är på det!

Fånga ägget

Byt ett stort plast- eller plyschägg (eller en påskkorg) för flaggan och du kan spela en påsk-tema-utgåva av Capture the Flag.

Minut att vinna det

Spela spel show värd och få festgäster ta på dessa ägginspirerade Minute att vinna It-spel. Medan dessa idéer kräver råa ägg kan du alltid ersätta plastmaterial för en mindre rotig version som är lättare för små barn att leka.

Påskäggsrulle

Fick inte en inbjudan till det berömda White House Easter Egg Roll ">

Påsk Bowling och Bocce

För bowling, gör dina egna stift med återvunna plastflaskor. Du kan skriva ut kaninbilder för att dekorera dem eller fylla dem med påskartiklar som gelébönor eller de små fuzzy chicksna. Använd en liten gummiboll för att slå över dina pinnar - eller prova ett hårdkokt ägg.

För boccia, använd hårdkokta eller plastiska ägg istället för de typiska bocce-bollarna. Du behöver ett vitt ägg för att fungera som pallina eller målet. Målet är att rulla de andra äggen så nära som möjligt mot pallina utan att röra den. (Om du vill vara vågad, använd ett råägg som pallina.)

Äggscramble

Detta spel är anpassat från Family Fun- tidningen. Du behöver minst fyra eller fem spelare. Välj en för att vara kaninen; resten kommer att vara ägget. Varje ägg bör välja en färg för att identifiera med: det rosa ägget, det blå ägget, det gröna ägget och så vidare.

Beteckna en hemmabas för äggen och en separat för kaninen. Dessa kan vara träd, picknickbord, hula hoops eller plastkottar, etc. Bestäm också en slinga som ägget kommer att springa: från basen till en viss plats i gården och baksidan. Du kan göra det här är enkelt eller så komplicerat som du vill, lägga till instruktioner (som hoppning) och hinder (som kryptering under en trädgren.

Spelet börjar med kaninen som ringer ut färger. När ett ägg hör sin färg måste han köra kursen medan kaninen försöker tagga honom. Om han kommer hem säkert, väljer Bunny en ny färg. Om kaninen märker ägget, byter de plats och ägget blir den nya kaninen.

Populära Inlägg

Läs Mer