De 9 Bäst Tummy Time Toys att köpa i 2019

Anonim

Från första gången sätter de sina spädbarn på buken för magetid, blir föräldrar vanligtvis smärtsamt medvetna om att det inte är deras barns favoritaktivitet. Spädbarn ofta krångla och gråta under mage tid, mycket till sina föräldrars frustration. Men att spendera tid på deras framsida är avgörande för barnens fysiska utveckling, eftersom det stärker nacken, hjälper dem att lyfta och stödja sitt huvud, minskar risken att utveckla en platt fläck på huvudets baksida (positional plagiocephaly), ökar deras oberoende, uppmuntrar till sensorisk integration och främjar utveckling av grovmotorisk och finmotorisk kompetens.

Övervakad magetid bör börja så snart barnet kommer hem från sjukhuset, börjar med tre till fem minuters magetid två till tre gånger varje dag, enligt American Academy of Pediatrics. När barn blir äldre och starkare, behöver de mer tid på sina bäckar för att bygga sin egen styrka, så mängden magetid bör ökas ungefär fem till 10 minuter varje månad.

Medan magen tid kan brytas upp i flera mindre sessioner, kan föräldrar fortfarande vara frustrerade för att finna att deras barn protesterar när han är på magen. Forskning tyder på att ge barn tillgång till en stimulerande leksak under mage tid kan minska deras fussing. Om du placerar leksaker i en cirkel runt barnet börjar hon utveckla och använda lämpliga muskler för att nå leksakerna genom att rulla, scoot och krypa. Med tiden, övning och rätt stimulans kommer barnen så småningom att njuta av sin lekstid på sina bäckar.

Här är några av de bästa magdagsleksakerna för att öka barnens njutning och hjälp i sin kognitiva och motoriska kompetensutveckling.

Våra bästa val

1

Bästa övergripande: Baby Einstein 5-i-1 World of Discovery Learning Gym

Köp på Target

Med aktiviteter och leksaker för barnets olika utvecklingsstadier får detta verksamhetscenter vår toppval för sin innovativa design, mångsidighet, kvalitet och värde. En perfekt lekmatta för unga barn, den har hängande leksaker, en spegel och en kudde för att stödja dem. Leksakerna har olika texturer för att uppmuntra till taktil utforskning.

Gymmet spelar också 20 minuter med global-tema musik för att hålla barnen underhållen. När ditt barn kan sitta och leka, kan du lägga upp sidorna för att skapa en bollpit, så hon är innehängd när hon spelar med de 10 färgglada bollarna.

Även om det är fullt med leksaker och aktiviteter, är det här aktivitetscentret lätt och enkelt att lägga upp och transportera om du behöver flytta till ett annat rum eller ta det på en vägresa. Det är idealiskt för föräldrar som letar efter ett kvalitetsgymnastik som är rimligt prissatt och lämpligt för de första paråren av barnets liv.

2

Bästa spelmatta: Bright Startar Tummy Time Prop och Play Mat

Köp på AmazonBuy på TargetBuy på Buybuy BABY

I stället för att bara sätta din baby ner på en matta eller filt, ger magen tidsmattor en mjuk yta och har färgglada mönster och leksaker för att underhålla din baby. Bright Starts Tummy Time Prop and Play Mat är en plysch, vadderad matta som levereras med en barnsäker spegel, rattle, teether och andra leksaker.

Stoppkudden är perfekt för extra magetidstöd för nyfödda och spädbarn. Mattan är trimmad i satin taggar, vilket möjliggör lugnande och taktil utveckling. Till skillnad från vissa större lekmattor eller aktivitetscenter är den här inte för expansiv, så det tar inte mycket golvyta i ett litet rum och det är lätt att kasta i väskan för besök till morföräldrar. Det är också mycket rimligt prissatt och maskin tvättbart, så det är en film att rengöra.

3

Bästa boll: VTech Lil 'Critters Roll and Discover Ball

Köp på AmazonBuy på Target

Medan en enkel boll kan ge underhållning under babyens magetid, erbjuder denna plysch från VTech ljusa färger och tecken, glad musik, ljud och olika texturer, allt i en boll. Bebisar kan rulla, skaka eller kasta det medan de stärker sina motoriska färdigheter. Bollen har en rörelsesensor som utlöser ljud och fraser, så barn kommer att uppmuntras att flytta runt.

Perfekt för spädbarn från 6 månader till 2 år, har denna plyschboll mjuka etiketter och texturer för barn att ta tag och röra när de arbetar med sin taktila utveckling.

4

Bästa Rattle: Manhattan Toy Winkel Rattle och Sensory Teether Toy

Köp på Amazon

Denna prisbelönta rattle är prydnad som en "måste-ha" av många föräldrar. Dess lätta design och fascinerande labyrint av kontinuerliga, mjuka rör gör det enkelt för små händer att hålla och skaka. De ljusa färgerna och det tysta, behagliga rattle ljudet kommer också att fånga barnets uppmärksamhet. Denna leksak är lämplig för nyfödda, men de mjuka, BPA-fria öglorna är också perfekta för gumming och barnspring.

5

Bästa spegel: Sassy Golvspegel

Köp på Amazon

När de växer och deras syn utvecklas, älskar barn att titta på ansikten. En spegel kan vara en perfekt distraktion under mage tid, som din baby blir förtrollad med den andra lilla personen i spegeln. När du placerar en spegel i ditt barns lekområde är det viktigt att du väljer en som är gjord speciellt för spädbarn. Sassy Floor Mirror har en mjuk ram som är säker för barn, även om hon drar ner sig själv. Den har också en spindelbolls nyckelpiga och en roterande, klickande bie för att engagera barnets nyfikenhet och utveckla hans taktila och visuella färdigheter.

6

Bäst med musik: Baby Einstein ta med sig Tunes Toy

Köp på Walmart

Musik är en bra distraktion när barnen är noga under mage tid och den bästsäljande Baby Einstein Take Along Tunes Musical Toy är perfekt för barnets introduktion till musikaliska leksaker. Spädbarn kommer att vara glada över de färgglada ljusen som rör sig med musikens rytm. När de utvecklas kan de använda den stora knappen för att växla genom sju barnvänliga klassiska mästerverk från Vivaldi till Mozart.

Den lätta konstruktionen och caterpillarhandtaget gör det enkelt för små händer att greppa och leka med. Föräldrar uppskattar volymkontrollen och älskar att sina små kommer att fortsätta att njuta av denna leksak i sina småbarnsår när de kan ta med den för bilturer och barnvagnsvandringar.

7

Bästa vattenmat: Infantino Pat and Play vattenmat

Köp på Amazon

Medan de böjer sina mage tidsmuskler, kommer de också att arbeta på sina sensoriska färdigheter som berör denna vattenmatt som ser ut som ett akvarium. Baby kan röra den mjuka mjuka konsistensen och titta när fisken flyter runt. Föräldrarna måste fylla detta med vatten men leksaken är BPA-fri och lämplig för barn i åldern 3 månader och uppåt. När barnet börjar äta så gör det också en stor leksak för barnstolen.

8

Bästa elektroniska: Baby Einstein Glow & Discover Light Bar Toys

Köp på Amazon

För en bebis som verkligen kämpar mage tid, kan man använda kraften av elektronik bara vara att hålla dem underhöll. Denna favorit från Baby Einstein kommer att stimulera sina sensoriska färdigheter samtidigt som de hjälper till att distrahera dem från uppgiften till hands. Knapparna tänds när barnet berör knapparna, och detta kan tala på engelska, spanska och franska. När barnet arbetar på mage tid kommer den här leken att ligga platt för dem och när de börjar sittande kan detta vara uppstoppat för mycket roligt. Denna leksak är lämplig för barn i åldern 3 månader och uppåt.

9

Bäst Kudde: Infantino Prop-A-pelare Brösttid och sittande stöd

Köp på Amazon

Tillägget av en kudde kan ta mage tid från grusande till uthärdlig eftersom en kudde hjälper till att hålla barnet i en bekvämare vinkel. När de vänjer sig till den här positionen kan du så småningom ta kudden ut ur deras armar eller rotera mellan att använda den eller inte. Du kan använda denna kudde från födseln upp och det kommer också med två leksaker inklusive en spegel för att engagera dem mer. När barnet börjar sitta upp kan detta omvandlas till en plats som hjälper dem att arbeta på sina kärnmuskler på ett annat sätt.

Populära Inlägg

Läs Mer