Den 9 Bäst Nursing Bras att köpa i 2019

Anonim

Om du planerar att amma ditt barn kommer du sannolikt att behöva köpa en helt ny uppsättning bras. Inte bara brinner dina bröst när din mjölk kommer in, men du måste också kunna ge din spädbarn lätt tillgång till dina bröstvårtor i alla möjliga kläder, ofta vid obekväma tider. Till exempel när du är på en vandring med din familj. Eller när du har på dig en fin klänning som gäst vid ett bröllop. Nursing bras är bra eftersom kopparna diskret avhakar, så att din baby lätt kan mata utan att du måste ta bort hela bh.

Innan du köper

Innan du lägger till en uppsättning av dem i ditt bebisregister rekommenderar vi att du väntar tills du fyller (ungefär en vecka efter) för att köpa en samling ammande bras. Vissa kvinnor finner att deras bröst växer två eller tre koppstorlekar när de ammar, medan andra knappast växer överhuvudtaget. Allt beror på din kroppstyp. Om du vill vara beredd på när du är hemma efter födseln, plocka upp en eller två mjuka bandade ammande bras runt din vecka 37 av graviditeten. Om möjligt, undvik underhjul som kan orsaka pluggade mjölkkanaler.

Nedan följer våra rekommendationer för bästa amningbras i varje kategori.

Våra bästa val

Bästa Övergripande: HOFISH 3PACK Full Bust Seamless Nursing Maternity Bras

Köp på Amazon

Det är en myt att ju dyrare bh, desto bättre täckning. Faktum är att dessa billiga bralettes från HOFISH, som kommer i förpackningar om tre (med olika färgalternativ beroende på dina önskemål), erbjuder bra täckning och stöd för alla kroppstyp. Funktionerna inkluderar en lås på remmen som möjliggör enhandshandtag till bröstvårtan, en triangelkupa som erbjuder starkt stöd för tunga bröst, ett sidband som håller huden tätt borttagen, avtagbara skumkoppar, förlängare för att möjliggöra extra utrymme runt torso, och klämmor som tillåter användare att skapa en racerback silhuett.

Dessutom är dessa bras också ett bra alternativ för gravida kvinnor eftersom de är bekväma och kan sträckas när dina bröst växer.

Bäst för stora byst: Bravado! Designs Kvinnors Essential Embrace Nursing Bra

Köp på AmazonBuy på Walmart

Om du har stora bröst vet du att det är viktigt att ha en bh som stöder dig. För detta, Bravado! Designs Kvinnors Essential Embrace Nursing Bra är perfekt. Med tre lager av lättvikts dynatex-tyg som består av 44 procent bomull, så dina bröst kan andas lite. Det finns ingen obekväm underwire men dessa bras är starka och stödjande även upp till en M-kopp. De har också en bantningspanel som släpper ut ryggen när du bär en tröja.

Några granskare säger att det är svårt att hitta rätt storlek, men när du har den rätta kommer det att bli din nya favoritväljare. En granskare med stora bröst sa att hon tyckte att det här passade bättre för dem med ett litet bandstorlek och en stor kopp, så var noga med att läsa igenom alla recensioner innan du köpte. Dessa är också tunna så att de som vill ha bröstvårtäckning ska vara säkra på att bära en vårdplatta när du bär det här (vilket du kanske redan gör).

Bäst för små byster: CAKYE Kvinnors Underwire Maternity Nursing Bra

Köp på Amazon

Inte varje kvinna har en DD-kopp när hennes mjölk kommer in. Faktum är att vissa kvinnor håller sig relativt små, även om de ammar exklusivt.

För dessa kvinnor är CAKYE Women's Underwire Maternity Nursing Bra ideal. Tillverkad av 95 procent bomull och 5 procent spandex, de är lika bekväma att ha på sig som en t-shirt. De är lätt tvättbara och materialet rymmer koppstorlekar som ändras under en dag. Spetsdetaljerna på detta gör att det känns lite mer som ditt pre-pregnancy bras vilket är ett plus för de flesta.

Bästa Nursing Sports Bra: SYROKAN kvinnors studskontroll Wirefree

Köp på Amazon

Efter att deras kroppar läker från födseln uppmanas kvinnor att börja träna för att upprätthålla en hälsosam livsstil, till och med kvinnor som ammar.

Det kan vara en utmaning att hitta en bh som är stödjande nog för att bibehålla aktiviteter som jogging eller cykling, speciellt om dina bröst är ömma från amning. Även om Syrokan Womens Bounce Control Wirefree High Impact Maximal Support Sports Bra är inte speciellt avsedd för ammande mammor, har ammande kvinnor rapporterat att det ger dem det stöd de behöver, plus att du kan ta bort remmarna på toppen för att mata ditt barn innan du går för en körning.

Denna bh är gjord av två lager av begränsat stretchmaterial som kommer att hålla dina bröst stödda, plus det har brett band som hjälper till att minimera stress på ryggen. Maskpaneler på framsidan hjälper huden att andas så att dina redan heta bröst inte blir ännu varmare.

Bästa Pump Bra: Enkla önskningar Signatur Hands Free Pump Bra

Köp på AmazonBuy på Walmart

En av de mest tidskrävande och frustrerande aspekterna av amning är pumpning. Kvinnor pumpar för alla möjliga orsaker för att lindra obehag, stimulera mjölkproduktion och lagra bröstmjölk så att andra vårdgivare kan föda barnet medan de arbetar. Utmattad mammor upptäcker snabbt hur irriterande det kan vara att hålla pumpdysan i ditt bröst. För att frigöra händerna är det Simple Wishes Signature Hands-Free Pump Bra.

BH ser lite ut som en korsett och ger full täckning så att du kan pumpa på jobbet utan rädsla för att utsätta dina bröst. Det är också kompatibelt med alla större bröstpumpmärken.

Bästa Sexiga: Cosabella Womens 'Never Say Never Mommie Soft Bra

Köp på Amazon

Bara för att du ammar en baby betyder inte att du inte kan känna och se sexig också. Cosabella Womens 'Never Say Never Mommie Soft Bra är vårdversionen av märkets mest sålda Never Say Never-line underkläder. Formuleras av känslig blommig spets med en skulpterad kant, ser bh sexig ut och möjliggör enkel amning. Den kommer i åtta färger, allt från sexig svart till ljusrosa, så du är säker på att hitta en modell som fungerar för dig.

Bästa sovande: Kindred Bravely 2PACK Franska Terry Racerback Nursing Sleep Bra

Köp på Amazon

Även om du inte sovit med en bh-graviditet behöver du troligen sova med en stund du ammar, för att stödja dina bröst och ha en plats att hålla ammande kuddar så att du inte läcker om natten. Detta toppval är gjord av terry bomull så det känns mjukt och bekvämt medan du får dina få timmars sömn. När det är dags för en nattmatning kan du enkelt dra kopparna åt sidan för att ge din bröstvårt till din bebis.

Många granskare kommenterar att detta är deras favorit hos sina bröstkorgar och många bär det här runt huset hela dagen. Deras kundservice hjälper dig att hitta rätt storlek och hjälper dig att lösa eventuella problem.

Bästa Nursing Tank: Karamell Cantina 3 Pack Women's Nursing Cami Inbyggd Bra

Köp på Amazon

Nursing camis är en livräddare för när du är hemma eller på språng. De ger fullständig kroppsdekning men låter din lilla lätt få en måltid eftersom de fungerar på samma sätt som en ammande bh. Bär dem ensamma på heta dagar eller under en tröja eller klänning när tillfället kommer. Du vill ha några av dessa i din arsenal om du planerar att amma och de gör också bra sovande skjortor, eftersom du kan lägga sjukskötselkuddar i dem.

Den här tre packsatsen kommer med rave recensioner. Låset kommer lätt att ångras med en hand och är inte besvärligt som många andra där ute. Den inbyggda behå ger tillräckligt med stöd för att bära ensam vilket kräver behovet av en annan behå (och mer tvätt) bort. Dess tillgängliga i fyra storlekar så många kommer att kunna hitta rätt passform för sin växlande kropp.

Bästa Strapless Bra: La Leche League International Kvinnors Moderskap

Köp på AmazonBuy på Walmart

För de tider när du vill bära en strapless klänning utan att avvänja ditt barn, finns det La Leche League International Women's Maternity Padded BH. Formulerad speciellt för att erbjuda maximal stöd utan banden samtidigt som du ger tillgång till bröstvårtan för amning, den här behåen känner dig lyft. När din bebis behöver tillgång, lyfter du bara bunken på bh, där den kommer att skilja sig från basen och ge dem diskret åtkomst.

Om du behöver en extra hiss kommer den här bh med avtagbara kuddar och avtagbara klara remsor när du behöver lite mer stöd. Några granskare har kommenterat att detta inte ger massor av stöd, så om du behöver det, kanske en strapless vårdnadsbarn kanske inte är rätt val för dig.

Populära Inlägg

Läs Mer