De 9 bästa luftfuktare att köpa för barn i 2019

Anonim

Om du inte har lagt till en luftfuktare till din lista över plantskolor måste du ha rätt tillsammans med ljudmaskinen, spjälsängen, blöjan och skötbordet, det är nu den perfekta tiden att göra. Oavsett huruvida du använder din egen luftfuktare, lägger du en i ditt barns rum, ger honom samma fördelar som det skulle för en vuxen. Luftfuktare lägger fukt i luften - något som är extra viktigt under de torra vintermånaderna eller i torra klimat - vilket kan hjälpa till med barnets andning, liksom med andra problem som torr, irriterad hud eller öm, läppiga läppar.

Föräldrar ska använda filtrerat eller destillerat vatten och rengör en luftfuktare regelbundet enligt tillverkarens instruktioner för att undvika risken för mögel. AAP rekommenderar kylvattenbefuktare över vaporizers delvis på grund av risken för brännskador från den senare.

Medan babybefuktare kommer i alla typer av former och storlekar, är du nr 1. Det kommer att bli ett mål som håller barnet ordentligt fuktat och det är säkert. Tänk också på att luftfuktaren du går med inte nödvändigtvis behöver märkas som "för barn" för att få jobbet gjort. Här är några av de bästa alternativen där ute, inklusive ett par av de sötaste versionerna.

Våra bästa val

Bästa Övergripande: Crane Drop Ultrasonic Cool Mist Luftfuktare

Köp på WalmartBuy på AmazonBuy on Target

Granskare av Crane Drop Ultrasonic Cool Mist Humidifier kallade den "perfekta luftfuktaren för små rum", "filter mindre & fantastiskt" och "bästa luftfuktaren jag någonsin har haft." Denna luftfuktare har en prisbelönt design som ger upp till 24 timmars lugnande fukt för att lindra effekterna av torrhet och trängsel. Produktens användarvänliga och viskande tysta teknik kombinerad med Clean Control Technology, tjänar extra poäng för upptagna mammor och pappor.

När det gäller säkerheten bidrar det antimikrobiella materialet i luften av luftfuktaren till att minska mögel och bakterietillväxt med upp till 99, 96 procent. Enheten är BPA-fri och innehåller en inbyggd, automatisk avstängningsfunktion som stänger av produkten automatiskt när tanken är tom. Denna produkt kommer också i ytterligare färgalternativ, som rosa, grön och orange.

Bästa bakteriefria: TaoTronics Cool Mist Luftfuktare

Köp på Amazon

När det gäller luften som din baby andas, vill du vara säker på att det är så rent som möjligt. Denna luftfuktare från TaoTronics ger lite extra sinnesro att du får just det eftersom det använder mikroporösa keramikpatroner som filtrerar ut mikroorganismer i vattnet för att producera en renare och säkrare dimma. För att rikta dimmen precis där du vill ha det, finns det ett munstycke som roterar 360 grader.

Den stora reservoaren kan rymma mer än en liter vatten, och det kommer att springa i upp till 15 timmar utan att behöva fylla på det. Om det löper ut stängs maskinen automatiskt av. Du kan styra dimflödet och fuktighetsnivåerna, som visas på en LED-skärm, och det finns en valfri nattlampa. Du kan också ställa in en timer för att stänga av den efter en viss tid, vilket är ett bra alternativ när du inte vill störa en sovande baby. Kunderna säger att det är lätt att rengöra, lätt att fylla och mycket effektivt.

Bästa Cool Mist: Air-Joy Premium Cool Mist Ultraljud Luftfuktare

Köp på Amazon

Denna coola dimma luftfuktare kanske inte är barnspecifik, men den kommer laddad med massor av nödvändigheter som du behöver från en produkt när den går i ditt barns rum. Till att börja med har den en tyst pekskärm som använder viskningsljuddriftsteknik och erbjuder låga, medelstora och höga mistingalternativ med sju färger av LED-lampor, perfekt för att ge lite ljus i rummet när du går in för de 3 am matningar.

Den automatiska avstängningsfunktionen stänger också av produkten omedelbart när den går tom för vatten eller om tanken är i fel position, och 360-gradersutloppet möjliggör jämn fördelning av misting i hela rummet. Den smarta timern kan också ställas in för fyra, åtta eller tolv timmars avlastningsavlastning.

Det finns inget filter, och produkten innehåller en tankborste och två ultraljudsborstar som gör rengöring av luftfuktaren (en nödvändighet!) En snap. Det lättlyftande handtaget gör det enkelt att fylla på.

Bäst med filter: Honeywell HCM350W Germ Free Cool Mist Luftfuktare

Köp på AmazonBuy på Walmart

Filterfria luftfuktare är trevliga, men om du föredrar den rena känslan av att veta att du verkligen tar bort orenheter genom att fysiskt byta ut ett filter, kanske du gillar att Honeywell HCM350W bakteriefria kylvattenbefuktare är ett alternativ. Med alla klockor och visselpipor i de andra luftfuktighetsalternativen, tyst drift som är idealisk för att sova barn, tre hastighetsinställningar för att justera fuktutgång och ljudnivå, upp till 24 timmars körtid etc. - Honeywell Replacement Wicking Filters som du kommer att användas med denna modell behandlas med Protec antimikrobiella för att hämma upp till 99, 99 procent av mögelväxten på filtret så se till att din barns fortsatta hälsa.

Denna luftfuktare får också toppbetyg för rengöringsförmågan. Du kan placera delar i diskmaskinen för att få varje nook och cranny scrubbed.

Bästa stora kapaciteten: Everlasting Comfort Ultrasonic Humidifier (6L)

Köp på Amazon

Om du letar efter något med lite mer häft, potentiellt för ett större rum, tjänar Everlasting Comfort Ultrasonic Humidifier högt pris med mer än 1 600 kundrecensioner. Denna luftfuktare har en 6L tank med en super hög dimmaffekt upp till 270 ml / h. Det fungerar för rum upp till 400 kvadratfot och varar 50 timmar mellan påfyllningar.

Ultraljudstekniken producerar också en nästan tyst frekvens så att barnet kan snooze i fred medan den här produkten gör sin sak. Den blåa LED-nattlampan är ett fint komplement till en plantskola. Automatisk avstängningsteknologi stänger av luftfuktaren när den går tom för vatten och den unika luftfuktaren designen eliminerar behovet av ett filter.

Bästa budgeten: URPOWER 2nd Version Essential Oil Diffuser och Cool Mist Luftfuktare

Köp på Amazon

Medan du lätt kan släppa en fin öre på ditt barns luftfuktare behöver du inte nödvändigtvis för att få en kvalitetsprodukt. Till exempel är URPOWER 2nd Version Essential Oil Diffuser och Cool Mist Humidifier en av de billigare alternativen där ute, och det är en Amazon Bästsäljare med mer än 28.000 recensioner.

Ignorera den essentiella oljeaspekten av denna produkt innehåller luftfuktaren sju färgbyte lampor, ett nattljus, programmerbara på / av cykler och en automatisk avstängningsfunktion för när vattnet löper ut. Du får upp till sex timmars tömningstid med URPOWER luftfuktaren, samt två dimma inställningar: kontinuerligt och intermittent. Produkten använder whisper-quiet teknik så att barnet kan hålla snoozing bekvämt medan det är i bruk.

Obs! Det finns också en ny version av denna produkt, URPOWER Real Bamboo Essential Oil Diffuser Cool Mist Aroma Diffuser, som är en Amazons Choice-produkt. Den nya versionen kommer i naturlig bambu eller svart.

Bästa Design: Crane USA Filter-Free Cool Mist Luftfuktare för Kids, Elephant

Köp på AmazonBuy på Walmart

Om du letar efter något lite snyggare för att gå i ditt barns plantskola, kommer Crane USA-filterfri kylvattenbefuktare i form av en elefant troligen att tricket. Den 1 gallon avtagbara behållaren passar lätt under de flesta badrumssvällar för snabb påfyllning, och produkten körs på viskande tyst teknik i upp till 24 timmar.

Antimikrobiellt material minskar tillväxten av mögel och bakterier med upp till 99, 96 procent, och det behövs inget filter. Den automatiska avstängningsfunktionen stänger också av luftfuktaren när vatten är lågt. Crane USA-filterfri kylvattenbefuktare för barnlinjen kommer också i många andra alternativ, inklusive apor, isbjörnar, bin, monster, ankor, robotar och mycket mer.

Bästa Dual Nursery Humidifier: Säkerhet 1st Ultrasonic 360 Cool Mist Luftfuktare

Köp på AmazonBuy på Walmart

Det finns allt att älska om den här säkerhetsnivån 1: a Ultraljud 360 grader Cool Mist Humidifier, som den lättrengörbara, filterlösa tanken, svala dimma som arbetar vid ultraljudsljudnivåer, upp till 36 timmars täckning och automatisk avstängning och fyllning tankljus.

Vad som verkligen skiljer sig ifrån är dock de två dimmautlopp som roterar 360 grader för anpassningsbar plantskyddsdäckning - speciellt om du har mer än ett barn som sover i rummet. Justera justeringen av den variabla dimmerkontrollen för den fuktnivå du vill ha och sätt in de två helt roterande dimmeruttagen till var du vill att de ska blåsa, sedan luta sig tillbaka och slappna av, med vetskap om att dina barn sover i en bekväm plantskola.

Bäst för små rum:: MistAire Studio Ultrasonic Cool Mist Luftfuktare

Köp på Amazon

När du har en plantskola som är på den lilla sidan behöver du inte en stor luftfuktare för att göra jobbet. Denna cool-dim luftfuktare från MistAire Studio är kompakt men fungerar fortfarande effektivt för utrymmen upp till 175 meter.

Maskinen mäter bara 9 x 5 x 5 tum, så det tar inte mycket utrymme, och det är lätt att ta på språng om du reser. Den har två dimma inställningar - låg och hög - och den kan springa i upp till 10 timmar på den låga inställningen (sju om du kör den högt). Den stängs av automatiskt om vattennivån blir för låg.

Till skillnad från vissa bullriga maskiner är den här tyst nog att inte störa din baby sova (kunderna säger att det är nästan tyst), och det finns en valfri nattljusfunktion. Det finns inga filter eller flyttbara delar, och vissa rapporter kan vara svåra att rengöra. Med det sagt, de flesta kunder ger denna luftfuktare toppbetyg för sitt lilla fotavtryck och effektiv prestanda.

Populära Inlägg

Läs Mer