De 9 bästa blöjautslagen krämerna att köpa i 2019

Anonim

Blöjor är en underbar uppfinning som håller en baby från att pooping och kissa hela ditt hus. Men de kan också leda till blötsutslag, vilket är ett smärtsamt tillstånd som orsakas av våthet i närheten av huden. Urin höjer hudens pH-nivå och gör det mer permeabelt. Exponering för avföring eller andra irritationsmedel i detta tillstånd kan påverka huden, vilket gör barnet väldigt, mycket olyckligt. Oroa dig inte - blöjautslag skedde till och med den mest välskötta för barn. Villkoret följer med att ha blöjor.

Den goda nyheten är att blöjautslag är lätta att fixa - och även för att förhindra. En av de bästa lösningarna för blöjautslag är appliceringen av blöjautsläppskräm, som lägger till ett skyddande skikt mellan ditt barns hud och yttre irritationsmedel. Blöjutsläppskrämer innehåller vanligen zinkoxid, som avstöter fukt, tillsammans med naturliga ingredienser som lavendel, sheasmör och kalendula som hjälper till att lugna och läka huden. Innan du sätter på blöjor och en ny blöja är du säker på att ditt barns hud är helt torrt, annars kommer du att fälla in fukt. Nedan är våra toppval för bästa blöjutsläppskrämer.

Våra bästa val

Bästa övergripande: Boudreaux's Butt Paste Diaper Rash Salva

Köp på AmazonBuy på Walmart

Med ett namn som Butt Paste, vet du att det måste vara bra! Denna erfarna favorit är älskad för sin förmåga att lugna blöjautslag direkt, smart förpackning och logotyp. Den vanliga formeln ger dig 16 procent zinkoxid (även om du kan köpa extrastyrka versionen på 40 procent för allvarliga utslag) och hävdar att du är den tjockaste barriärkrämen där ute. Det har utvecklats av en farmaceuter far till fyra så du vet att det betyder affärer.

Det är fritt från färgämne, paraben, konserveringsmedel, ftalat och talkum så att du vet att du inte sätter något skadligt på din lilla. Det kan köpas i en 16-uns burk eller 2 uns badkar beroende på din preferens för storlek och applikation. Du kan också köpa en spatel för att hjälpa dig att applicera den här tjocka pastaen, som vissa anmälare noterar är ett måste för att förhindra icky hand.

Många granskare kommenterar detta är det enda som har fungerat för sina barn, men notera att det har en rolig beigefärg. De rekommenderar att man använder den normala formeln för varje dag och extra styrka för när ett dåligt utslag blossar upp.

Bäst för känslig hud: Paladin Diaper Rash Ointment Medicine

Köp på Amazon

Denna blöjautsläppskräm är så effektiv att dess beslutsfattare har antagit sloganet: "Det bästa i världen." Innehåller enkla ingredienser inklusive bensin, stärkelse, lanolin, zinkoxid, mineralolja, borsyra, bivax och vitamin A och D Concentrate, Paladin Diaper Rash Ointment Medicine är Amazons val för blöjautsläppskrämer. Ingredienserna är också super skonsamma för spädbarn med känslig hud, vilket gör det till en smart pick för eksem utsatt hud.

Används på både sjukhus och vårdhem, denna toppval som rekommenderas av sjuksköterskor och läkare kan ge lättnad över natten, vilket är en välsignelse för berörda föräldrar. Det hjälper inte bara till att förhindra utslag, det lugnar utslag direkt efter applicering.

Bästa Naturliga: Baby Mantra Blöja Utsläppsalva

Köp på Amazon

Formulerad speciellt för nyfödda och bebisar med känslig hud, är Baby Mantra Diaper Rash Ointment gjord av giftfria, naturliga och organiska ingredienser. Den huvudsakliga aktiva beståndsdelen är zinkoxid, men formeln innehåller söt mandelolja, solrosolja, rosmarinblad, jojobafröolja och bivax för att hjälpa till att läka irriterad hud. För dem som följer EWGs betygssystem kommer du gärna att märka att detta får en "1" på sin skala, vilket betyder att det inte har några kemikalier eller ingredienser.

Andra granskare noterade att även om vissa naturprodukter inte är tillförlitliga, var Baby Mantra Diaper Rash salva effektiv både för att förebygga och läka blöjautslag.

Bästa blöderutsläppskräm för klädblöjor: Earth Mama Angel Baby Bottom Balm

Köp på Amazon

Skapas speciellt med tygblöjanvändare i åtanke, kommer denna balm inte att fläcka eller permanent doftduk (vilket många vanliga krämer kan). Formuleras med alla naturliga organiska örter och oljor, inklusive kalendula och bivax, luktar denna grädde bra och är också utmärkt för för tidiga barn och barn i Neonatal Intensive Care Unit (NICU).

Bäst för varje dag Användning: Aquaphor Baby Healing Ointment

Köp på AmazonBuy på Walmart

Det bästa sättet att förhindra blöjautslag är att använda blöjautsläppskräm till din bebis botten varje gång du byter blöja, oavsett om de har utslag eller inte. För detta är Aquaphor Baby Healing Salve Advanced Therapy Skin Protectant perfekt. Den här petroleumbaserade krämen är formulerad för att användas över hela kroppen för avlastning från skurna kinder, mindre skrapor, torr hud och blöjautslag. Det är klart, lätt och andningsbart - vilket gör denna mångsidiga produkt ett måste i någon föräldrars medicinskåp.

Bästa Extra Styrka: Desitin Baby Blöja Rash Maximal Styrka Original Klistra

Köp på AmazonBuy på Walmart

Trots dina bästa ansträngningar kan ditt barn fortfarande få en mycket smärtsam blöjautslag en gång i taget. Utöver att låta honom eller henne gå blöja, är den bästa behandlingen för detta en extra styrka blöjautsläppskräm som Desitin Baby Diaper Rash Maximum Strength Original Paste. Formulerad med den maximala zinkoxid som finns tillgänglig utan recept, hjälper denna grädde både att läka och skydda ditt barns hud.

Eftersom formeln är så effektiv är det bra att få en flaska till hands för när du inte kan få utslaget att gå iväg. Eftersom den har en högre koncentration av zinkoxid behöver du inte använda den varje dag.

Bäst för Broken Skin: Pinxav Diaper Rash Cream

Köp på Amazon

Ibland kan det hända att huden på barnets botten blir så irriterad att den bryter efter en boll av diarré eller ett blötsutslag som spiraler ut ur kontrollen. Det är då du vill ha en blöjautsläppskräm som är skonsam men också avsedd att rensa upp saker som den här Pinxav. Den rosa formeln innehåller 30 procent zinkoxid och en mängd andra ingredienser, inklusive aloe, vitamin E och kryddolja. Det kan användas för att både förebygga blötsutslag och rensa upp även de allvarligaste fallen.

Även om lukten kan ta lite att bli van vid och kan fläcka tyger rosa, ger denna blöjautsläppskräm bra resultat som gör upp för de negativa.

Bästa Fragrance-Free: Triple Paste Medicated Ointment för blöja utslag

Köp på Amazon

När det gäller blötsutsläppskrämer, har vissa av dem en särskilt skarp lukt. Det kan inte bara vara obehagligt, men ibland kan dofter irritera känslig hud. Det är en av anledningarna till att så många föräldrar älskar denna doftfria kräm från Triple Paste. Det är tjockt, så det förblir på plats, och det kommer med en pengarna tillbaka garanti.

Rekommenderad av läkare, det är gå-till-blöderkräm för många föräldrar. Medan det är lite pricier än andra, säger de flesta att det fungerar bättre än någonting annat de har försökt och är värt att hjälpa till att behandla och förebygga blöjautslag. Många säger att det läker även de mest allvarliga fallen av blötsutslag nästan över natten. De tycker också att det är tjockt och säger att en burk varar länge.

Bästa utländska: Weleda Diaper Care Cream med Calendula

Köp på Amazon

Nya moms hör ofta att produkter som tillverkas i utlandet är bättre än de vi får i USA. Detta är inte nödvändigtvis fallet, och det kan vara svårt att urskilja vilka utländska produkter som lever upp till hype. Weleda Diaper Care Cream gör just det. Weleda Diaper Care Cream är formulerad med hjälp av tyska barnmorskor och har en zinkoxidbas och innehåller organiskt kalendulaxtrakt som blandas med söt mandelolja och sesamolja för att lindra mycket öm hud. Den är fri från parabener, ftalater, syntetiska dofter och djurprovning.

Anmälarens kommentar att lukten är tilltalande och lite går långt så att den högre prislappen inte ska slänga dig.

Populära Inlägg

Läs Mer