De 9 bästa babybadkarna att köpa i 2019

Anonim

Att ge din bebis hans första bad är säkert ett av dina favoritminnen. Men det finns så många saker att tänka på när du väljer ett babybadkar. Säkerhet är högst, självklart, men det är också kompatibilitet med din levnadsmiljö. Bor du i en lägenhet med begränsat utrymme och bara ett badrum? Har du bara fristående duschar i ditt hem? Planerar du att bada din baby i handfatet istället för badkaret?

Lyckligtvis finns det en baby badkar för varje typ av hem. I allmänhet behöver en bebis ett badkar tills cirka 6 månader när han eller hon kan sitta upp på egen hand. Men många baby badkar kan användas väl i toddlerhood. Nedan väljer vi det bästa babybadkaret för varje situation, oavsett om du bor i en liten lägenhet eller ett hem med massor av badrum. En extra bonus? Några av dem är verkligen fotogena.

Innan du köper

Det är viktigt att du aldrig lämnar din baby obevakad i badkaret, så innan du börjar din rutin, var noga med att ha alla dina leveranser till hands, och dina första tvättar kanske du vill få en annan person att hjälpa till. Den perfekta vattentemperaturen ska vara ca 100 grader F. Du kan lägga din armbåge där innan för att testa och se hur det känns. Det borde inte känna sig varmt, men varmt. I det nyfödda skedet behöver du bara några inches vatten för en adekvat tvätt, och när de åldras och har bättre kroppskontroll kan du börja fylla upp det mer.

Våra bästa val

Bästa övergripande: Första årets säkra Comfort Deluxe nyfödda till barnbarn

Köp på Amazon

Detta badkar växer med ditt barn. En mesh hängmatta med nackstöd håller nyfödda snygga och säkra så att du inte behöver oroa dig för att de glider runt i vattnet. När ditt barn har bättre huvudkontroll kan hängmatta tas bort. Badkaret är gjutet så att ditt barn kan ligga bekvämt på ryggen i grunt vatten eller sitta upp med stöd mellan hans eller hennes ben.

Badkaret passar i både en handfat och ett badkar, och kan även användas i en fristående dusch. Den är relativt låg jämfört med konkurrenterna. Badkarets ergonomiska design, anpassningsbarhet och pris gör det till en favorit bland nya mammor. Välj mellan en djärvblå eller en ljusrosa för ditt barn. Du kommer vara glad att veta att hängmatta är maskin tvättbar och det har mögel-resistenta dynor.

Bäst för nyfödda: Angelcare Bath Support

Köp på AmazonBuy på Walmart

Angelcare Bath Support är perfekt för en nyfödd. Den rymmer även de minsta barnen i vattnet utan att helt nedsänka dem. Konstruerad av ett mögelresistent nätmaterial stöds nyfödda i ett lutande läge av en säkerhetspost mellan sina ben. Designen gör att de kan sparka sina fötter i vattnet, vilket smälter ditt hjärta varje gång.

Totalt sett är detta badkar ett bra val för nyfödda. Det är kompakt, lätt att rengöra, och kan användas för andra ändamål förutom badet.

Bäst för användning i duschar: PRIMO EuroBath

Köp på AmazonBuy på Walmart

Vad sätter PRIMO EuroBath från andra babybad är dess storlek. Det mäter 36 "x 21" x 9 ", det innehåller en dräneringsplugg som tömmer badet snabbt och bekvämt. Badet kan enkelt fyllas i en dusch och rymmer barn från det nyfödda scenet genom toddlerhood. sitta upp och luta sig, vilket gör hårtvätt enkelt. Med en plastknutslinga kan du hänga badet på väggen när det inte används.

Perfekt för alla åldrar, PRIMO EuroBath kan till och med rymma flera barn samtidigt.

Bäst för diskhoar: Blommande bad Lotus

Köp på Amazon

Många babybadkar passar i sänkor, men inte alla babybadkar är formade som blommor. Blommande babybadet, som är format som en lotusblomma, är gjord av polyesterplysch och passar i de flesta handfat. Rekommenderad för användning från noll till sex månader, förmen håller ditt barn behagligt och varmt medan han eller hon är badad. Och låt oss vara ärliga, det gör det för några söta fotografier.

Det här badet är perfekt för dem som inte vill böja sig och spänna ryggen, men har inte plats för ett badkar. Välj mellan åtta olika färgade blommor som passar ditt barns humör och stil.

Bästa uppblåsbara: Munchkin White Hot Inflatable Duck Tub

Köp på AmazonBuy på Walmart

Rekommenderas för användning när ditt barn har möjlighet att sitta upp självständigt, uppblåsbara badkar är bra för resor eftersom de viks upp lätt. Munchkin White Hot Inflatable Duck Tub har den extra bonusen att se ut som en verklig badleksak. Funktionerna inkluderar en speciell prik som blir vit när vattnet är för varmt, samt en vadderad nackstöd.

Sammantaget är detta badkar lätt att sätta upp, en bris att manövrera, och det är den perfekta storleken för spädbarn.

Bäst sammanfaller: Boon Naked Collapsible Baby Bathtub

Köp på AmazonBuy på Walmart

Boon Naked Collapsible Baby Bathtub flattar så att den är ungefär lika bred som en handduksstativ och levereras med en krok som låter dig hänga den från duschstången. Med två stödpositioner som rymmer barn från det nyfödda skedet genom toddlerhood, är det perfekt för en familj med utrymme begränsningar.

När ditt barn har odlat det här, ta det ut för en mini utomhuspool. Föräldrar har till och med dragit sina barn runt i det här i snön och har använt det som en svalare när de är underhållande. Dina barn (och du!) Kommer att älska denna vänliga anka i många år.

Bäst för små rum: Puj In-Sink Baby Bathtub, 0-6 Months

Köp på Amazon

Några babybadkar är skrymmande och tar upp massor av utrymme, men den här från Puj är en snap att förvara bort. Mjukt och behagligt för barnet, det är tillverkat av mjukt, glidande skum som passar nästan alla diskhoar med några enkla veck (Obs: Tillverkaren säger att den ideala disklinjen är 15 x 12 tum och minst 6, 5 tum djup). Magneter håller den på plats.

När badtiden är klar ligger den platt, så den kan enkelt göras i en lådor eller garderob eller hängas ens från duschväggen. Du behöver inte oroa dig för mögel och mögel som bygger på det heller, eftersom skummet (som är BPA- och PVC-fritt) inte absorberar vatten.

Det är inte ett badkar som du kommer att använda i åratal, eftersom det verkligen är utformat för ungefär 6 månader av barnets liv, men för den tiden säger föräldrar att det är ett fantastiskt badkar. Många noterar också att det är bra att du kan fortsätta fylla Puj med färskt vatten, medan det smutsiga vattnet rinner ut.

Bäst för resor: Mommys Helper uppblåsbara badkar, 6-24 månader

Köp på Amazon

När du reser och inte vill bada din baby direkt i ett hotell badkar eller sjunker, kan detta uppblåsbara badkar från Mommys Helper vara en stor hjälp. När den blåses upp mäter den 19, 5 x 10 x 7, 5 tum för fint rymligt badande, men när du släpper ut luften kan den lätt vikas så att den passar i en handväska eller blöja. Det är mjukt och kusligt med ett sött groda mönster, och det har ett sadelhorn för att hålla barnet från att glida och glida runt. Du kan placera den i ett vanligt badkar eller direkt på golvet eller en annan slät yta. När badtiden är över, dra ur kontakten från botten och vattnet dräner ut.

Det är utformat för spädbarn 6-24 månader, och föräldrar säger att det är perfekt för den mellan tiden när barnen är för stora för ett barnsäte men inte redo för fullstor badkaret ännu. Dessutom raser de att det är lätt att blåsa upp, bekvämt att resa med, och barn älskar det.

Bästa badplats: Sommar spädbarn Mitt badplats

Köp på AmazonBuy på Walmart

När du är redo att börja överföra barnet till det riktiga badkaret (vanligen ca 6 månader) kan ett badstol hjälpa barnet att behålla och lindra lite av din ångest. Denna plats kan användas från 5-10 månader. Denna plats fungerar i vanliga badkar som är 21 "till 24" breda. En spänningsstång med sugning håller stolen stabil breddvis medan en stång bak sätet ger en annan säkerhetsnivå.

Allt du behöver göra är att fylla upp ditt badkar några inches, säkra sätet och glida in din baby. De kommer att älska att kunna plaska runt, och du kommer känna dig säker på att din baby inte kommer att falla över.

Populära Inlägg

Läs Mer