8 sätt att motivera barn att spela utomhus

Anonim

När barnen spelar ute, är fördelarna rikliga. Utomhus, barn är fysiskt aktiva, äventyrliga och ofta sociala. De får frisk luft och D-vitamin. Att leka i naturen hjälper lugna stress och förbättra barnens humör, grunda dem så att de kan ta itu med läxor och till och med sova bättre. Och även korta perioder med låg till måttlig intensitet kan hjälpa till att förhindra viktökning hos barn.

Så utomhus lek är viktigt. Men ibland är det svårt att motivera barnen att gå. Förstärka överklagandet med dessa idéer för aktiv roligt och frolicking, antingen i din egen gård eller på en park.

1

Ring en vän

Barnen kommer ofta att ha roligare och vara villiga att spela ute om de är med andra barn. Det kan betyda syskon, grannar, skolvänner eller idrottslagskamrater (bra för lagbindning!). Du kan även hyra en barnvakt eller mammas hjälpreda om barnen behöver aktiv lekstid och du kan inte vara en lekpartner. Eller försök att samarbeta med en annan förälder att vända sig till att övervaka barnen på en park eller i någons gård. (Och om allt som misslyckas finns det alltid spel som barnen kan spela ensam.)

2

Gör Puppy-Dog Eyes

Om du har en hund, vädja till ditt barns kärlek till hennes husdjur att få henne att leka utomhus med honom. Kasta en boll, gå en promenad eller bara spela jakt. Även husdjur marsvin och kaniner kan gå utanför (i en stor omslutning eller inhägnad område) och kommer att njuta av friska luften och grönska.

3

Håll koll på

Har ditt barn en träningspassagerare ">

4

Växla upp

Investera i några frestande utomhusleksaker som lockar ungarna bort från skärmar och ut i världen. Barnläkare rekommenderar inte trampoliner, men barnen har mycket roligt med allt på hjul, något projektil eller vad som helst med vatten! Om de vill klättra eller studsa, hur är det med en pogo-pinne eller några klättringsklotter som är knutna till ett träd?>

5

Utmanande

Utmana ditt barn till tävling (om det är hennes stil). Det här kan vara en cykeltävling runt kvarteret, ett spel HORSE eller badminton eller en hinderkurs som hon väljer. Om du hellre inte skulle tävla mot varandra, be henne att hjälpa dig att lära dig något nytt, som ett spel hon spelar i skolan eller en sport som hon vet bättre än du gör.

6

Ta in inomhus

Gör det vanliga lite mer speciellt genom att byta plats. Bjud barnen att ta mat, läxor och till och med brädspel utanför till en uteplats eller picknickbord. Så småningom kan de bli inspirerade att gå upp och spela aktivt (även om det bara är att ta en paus från sina matematiska problem).

7

Lär dig nya barns gamla tricks

Vilka var dina favoritspel och sport när du var barn ">

8

Jakt efter skatt

Vad mer lockande än en sökning på begravd skatt "> Pokemon. Eller om du är väldigt ambitiös, skapa din egen skattejakt direkt i din gård.

Populära Inlägg

Läs Mer