8 sätt att få gratis skolmaterial för dina barn

Anonim

Gratis skolmaterial ger din familjebudget en välbehövlig paus och får skolåret påbörjat rätt. Gör lite läxa för att ta reda på hur du kan få allt du behöver för barnen, från pennor till ryggsäckar, utan kostnad och oavsett familjens inkomst. Börja med dessa åtta sätt att få gratis skolmaterial för dina barn.

Välgörenhetsorganisationer

Att hjälpa människor är anledningen till att många organisationer som Boys and Girls Clubs of America, United Way och Salvation Army existerar. Dessa ideella organisationer har fördelat miljontals dollar för gratis skolmaterial till barn och är typiskt behovsbaserade organisationer.

Många gånger håller organisationer sig på att kasta en back-to-school festival där barnen kan få ryggsäckar fyllda med gratis skolmaterial. Ring organisationerna nära dig för att se om de håller en gratis skolleveranshändelse. Även om de inte är det kan de fortfarande hjälpa till att uppfylla ditt barns skolleveranslista från sina lokala lager.

Lokala medier

Utskrifts- och sändningsmedier är din stadss pulser. Tidningar, radio- och tv-stationer och stadstidningar vet exakt när och var du kan få gratis skolmaterial för att minska dina utgifter till skolan. Företag som håller på med gratis skolleveranser meddelar dessa medier i förväg så att de kan få gratis nyhetsbevakning. Dessa typer av händelser hålls vanligtvis för alla i ditt samhälle och kräver inte inkomstbaserade kvalifikationer. Det är helt enkelt en giveaway för alla som dyker upp vid evenemanget.

Ring på något mediautlopps pressrum och be om uppdragsredaktör eller utbildningsreporter. Han borde ha tillgång till information om skolleveransinformation inom sina fingertoppar och det där medieutbudet kan också hålla sin egen gratis skolförsörjning.

Skoldistrikt

Skolleveranslistor är långa och varorna på dem kan vara dyra. Dina skoladministratörer vet det här. Gör ditt lokala skoldistrikt medveten om din situation.

Du kan behöva fylla i ett par formulär för att visa att du inte har resurser att köpa alla skolmaterial på listan. Men om du är godkänd kan ditt barn få allt hon behöver för att gå tillbaka till skolan.

Ryggsäcksprogram

Ryggsäcksprogram hjälper barnen att få alla sina skolmaterial för året helt gratis. De flesta ryggsäcksprogram erbjuds barn till låginkomsthushåll eller dem som går igenom svåra tider. Office Depots National Backpack Program har till exempel hjälpt miljontals barn sedan 2001. Kids in Need Foundation har två program, en som ger barnen skolmaterial genom community-sponsrade evenemang och en som ger skolmaterial till barn som drabbas av naturkatastrofer. I över 10 år har Homeless Children's Education Fund distribuerat tusentals ryggsäckar till skyddsområden så att hemlösa barn kan få alla sina grundläggande skolmaterial för skolans första dag.

kyrkor

Kyrkor i ditt område arbetar vanligtvis tillsammans för att hjälpa barnen att få gratis skolmaterial. Ring till någon kyrka och berätta för er dina behov. Många kyrkor organiserar skolförsörjningsstationer under back-to-school-tid så att de kan ha tillgångar till hands för barn som behöver dem. Om kyrkan inte deltar ska kyrkans sekreterare kunna få kontakt med en kyrka som kan hjälpa till.

Handelskammare

Din lokala handelskammare kan kasta en back-to-school-händelse där gratis skolmaterial kommer att delas ut. Kolla din Chamber of Commerce hemsida för en händelsekalender och följ upp ett samtal för att verifiera datum och tider. Om din stad inte håller en officiell händelse kan de komma i kontakt med företag som har uttryckt intresse av att ge bort skolmaterial till lokala barn.

Försäljningspapper

Håll ett öga på säljpapper. Under veckorna och dagarna fram till skolans första dag hittar du ofta föremål som är gratis efter rabatt. Ibland är de rabatterna omedelbara, så du behöver inte betala för ditt barns skolmaterial på framsidan och måste sedan vänta på en check för att komma fram i posten. Anteckningsböcker, papper, pennor och till och med ryggsäckar kan vara kostnadsfria på plats när du avslutar din shopping till skolan.

Skolleveransbyte

Dina barn använde förmodligen inte alla sina skolmaterial från det senaste skolåret. Men nu går de vidare till en ny klass och de här skolmaterialen kan inte vara på årets lista.

Hosta en skolleveransbyte. Vissa skolor tillåter dig att hålla en skolbytesbyte i ett klassrum eller åtminstone lägga upp en flygblad under registrering för att annonsera din byte. Reglerna är enkla och du ställer in dem. Ta med dina nya eller försiktigt använda skolmaterial och byt dem till något annat. Du kan till och med inkludera skoluniformer eller annan skolpassande klädsel i ditt evenemang så att barnen kan byta kläder gratis.

Populära Inlägg

Läs Mer