8 Great Lamaze Leksaker för barn i 2019

Anonim

Bebisar lär sig att göra så mycket under de första månaderna av livet, det är så fantastiskt att titta på. Det är så viktigt att ha en mängd olika leksaker för spädbarn under 1 under speltiden. Bebisar måste utveckla en grund för kompetens, vilket hjälper dem att slutföra mer utmanande färdigheter, månader kanske till och med år senare.

Dessa nya Lamaze-leksaker till spädbarn är noggrant utformade för att ha ljusa färger, olika texturer och många ljud som barn kan utforska med ögon, händer, fötter och munnar!

Många av dessa stora leksaker är inte dyra, och de är ovärderliga. Många innehåller funktioner som kommer att växa med ett barn genom denna viktiga fysiska och emotionella fas i sitt liv. De är slitstarka och välgjorda, bestående familjer genom många barns födelse innan de vidarebefordras.

Våra bästa val

Bästa övergripande: Lamaze Octotunes

Köp på AmazonBuy på TargetBuy på Buybuy BABY

Den musikaliska bläckfiskens leksak från Lamaze heter Octotunes! Den har åtta ben, som när den dras eller pressas gör åtta olika musikaliska ljud. Många barn älskar musikinstrument. Medan föräldrarna behöver aktivera musiken för yngre spädbarn, kan äldre småbarn definitivt vara i kontroll över "orkestern" när de är redo!

Bäst för finmotorisk skicklighetsutveckling: Mix and Match Caterpillar

Köp på Amazon

Lamaze Mix och Match Caterpillar är full av ljusa färger och roliga texturer. Bebisar kommer att älska att utforska banden, knutarna och taggarna med sina fingrar och mun. Varje segment av larven är faktiskt en mindre leksaker som fäster med kardborreband. Barn som får mer fingerfärdighet eller fin motorstyrning kan dra bitarna ifrån varandra och fästa dem igen för att skapa en unik larv.

Bästa boken: Lamaze Soft Sensory Books

Köp på AmazonBuy på Target

Läsning är så viktigt för spädbarn. Lyssna på en förälder eller vårdgivare läsa orden i en historia eller etikett i deras dagliga miljö kan hjälpa barn att lära sig att skapa ljud och så småningom prata nya ord. Mjuka sensoriska böcker är lätta att resa med. De kan placeras i tvättmaskinen om en baby ofta ska kasta sig under tiderna eller spita upp på leksaken.

Bäst för On-The-Go Play: Lamaze Freddie Firefly

Köp på Amazon

Det tar inte lång tid för en förälder att inse värdet av ett klippleksak. Dessa multi-sensoriska leksaker klämmer fast till andra saker som aktivitetsbågar, bilstolar och blöjor. Dessa leksaker innehåller massor av band och knutar för spädbarn att utforska.

Bäst för självmedvetenhet: ThinkMax babyhandledsrat och fotfinnare

Köp på Amazon

En viktig utvecklingsmilstol är när barn börjar märka sina händer. Att bära en handledsremmar ger medvetenhet till sina händer. Att bära en fotrabbning är också viktigt för att få medvetenhet mot fötterna, men det kan också bygga upp de mage muskler som behövs för att rulla och krypa.

Bästa spelmat: Lamaze Monkey Activity Gym

Köp på Amazon

Att hitta rätt aktivitetsgymnastik för ditt barn, som också passar utrymmet i hemmet, är viktigt. Spelhallar behöver inte vara stora eller fina, många har samma funktioner. Lamaze-apa-aktivitetsgymnastiken har en båge som barnet tycker om att ligga under, de använder sina armar för att nå upp och träffa dänglande leksaker. När barnen lär sig att sitta upp kan de också använda sin båge också. De är en utmärkt plats för mage tid och kan lätt tvättas.

Bäst för barnvagnar: Monkey Links Barnvagn Toy

Köp på Amazon

Många upptagna familjer är på farten. Ta promenader, utflykter till köpcentret, mataffär eller närvara vid familjeevenemang. Att ha rese leksaker till spädbarn är viktigt för att hålla dem underhöll. Dessa apa länkar kan fästas på någon form av barnsutrustning som kan tänka sig, inklusive barnvagnar, bilstolar, bärare, exersaucers och barnstolar.

Bäst för inlärningsformer: Lamaze Soft Sorter

Köp på Amazon

Denna mjuka formssorterare från Lamaze passar bättre för äldre barn över 9 månader. De älskar att leka med de mjuka blocken och när de blir äldre sätter de in och ut ur behållaren. Många barn märker så småningom att leksaken i sin hand har en form som matchar öppningen och försöker verkligen svårt att räkna ut dessa stora första pussel.

Populära Inlägg

Läs Mer