De 8 bästa unika baby gåvorna att köpa i 2019

Anonim

Baby gåvor är bland de roligaste gåvorna att köpa. Det finns så många söta lilla kläder, små leksaker och prylar och gizmos aplenty. Men valen är så rikliga att det kan vara överväldigande att välja precis den rätta.

Om du vill ge en unik present, kan det vara ännu mer utmanande, något som kommer att sticka ut bland alla egna och flaskvärmare. Vi har därför minskat det för dig. Från de som kommer att framkalla oohs och aahs vid en baby shower till de som föräldrar kommer att välsigna dig för i mitten av natten, här är åtta unika baby gåvor som föräldrar kommer att gå ga över.

Våra bästa val

Bästa övergripande: Babybana Spädbarnsträning Tandborste och Teether, Gul

Köp på AmazonBuy på WalmartBuy on Target

För den lilla apan är denna tandborste alla slags söta. Det är inte bara bra att starta en tandhygienvanor tidigt, men det är bra för när tandvård börjar, eftersom de mjuka borstarna masserar tandköttet medan de knackar bort på det. Det gör borstning kul och "a-peeling" från get-go. Du kan lägga den i diskmaskinen för enkel rengöring eller hålla den i frysen - de kalla borstarna känns så bra på de ömma lilla tandköttet.

Perfekt för små händer med lättgrepps handtag, den är avsedd för spädbarn tre till tolv månader. Den är tillverkad av flexibel silikon och är BPA-, latex- och ftalatfri, vilket betyder att det är säkert också. Mest av allt är det galet sött, och kommer att göra för några seriöst söta bilder medan du är monkeying runt.

Bästa Budget: Baby Nail File Clippers

Köp på Amazon

En av de mest skrämmande uppgifterna i det nya föräldraskapet klipper en babyens naglar. De är så väldigt små, men de kan göra ett häftigt jobb att skrapa barnets söta hud om du inte får dem snygga och snygga. Denna elektriska fingernail trimmer gör jobbet enkelt men.

Det är i grunden en liten motoriserad spikfil som virvlar runt och skyddar säkert den minsta av naglarna. Med en "whisper-quiet" motor kan du även göra jobbet medan de sover. Den går på två AA-batterier (ingår ej) och är också utrustad med ett ljus så att du kan se vad du gör.

Trimmeren levereras med sex olika huvuden, inklusive tre kuddar som är perfekta för spädbarn och barn. Det kommer också med tre bilagor för vuxna, så mamma och pappa kan också få en manikyråtgärd.

Bäst för att bli klädd: Magnificent Baby Baby-Girls Footie

Köp på Amazon

Det kan se ut som bara en annan bedårande outfit, men det är åh så mycket mer. Om du någonsin har försökt att byta en skämd baby i mitten av natten eller heck, på mitten av dagen för den delen, vet du bara hur utmanande det kan vara att ställa upp och fästa alla de små knapparna, knapparna och blixtlås. (Om inte, lita på oss.). Det här utrustningen har ingen av dem, men i stället har den magneter som säkrar det på baby i en.

knäppa.

Du sätter bara barnet i outfit, och resten är nästan som magi. Det sparar tid, frustration och föräldrar undrar varför alla outfits inte är utrustade med denna teknik.

Tillverkad i 100% bomull, det är maskin tvättbar och bekväm. Den kommer också i många andra färger och stilar, var och en mer kuter än nästa.

Bäst för Playtime: 3 Sprouts Play Mat Bag

Köp på AmazonBuy på Walmart

Det är en väska, det är en lekmat, det är en två-i-ett-produktmamma och pappa kommer att älska. Det börjar som en söt väska där du kan bära leksaker eller andra barns väsen. När du öppnar den, expanderar den till en bra lekmatta. När det är uppehållstid klickar du helt enkelt upp med alla leksaker som finns på den, och det omvandlas direkt tillbaka till en väska. Ta det från rum till rum för bärbar spelrum någonstans i huset. Det är också bra att resa eller ta var som helst där du vill ha en ren plats för dina barn att leka.

När det är öppet är mattan 44 "i diameter, vilket ger en trevlig plats att spela utan att ta upp för mycket utrymme. Det finns i olika mönster och mönster för att matcha alla smak- eller designscheman, men det är svårt att slå dessa speciellt söta porcupines.

Bäst för Instagram: Original Stick'Nsnap (TM) 16 Baby Månadslips Onesie Stickers

Köp på Amazon

För alla de bilder som nya föräldrar vill skicka till vänner och familj och posta på sociala medier, är de här lilla klistermärkena måttliga för barnets första år.

Lilla dudes kommer att vara lika dapper som kan vara med dessa uttalande band som berättar för världen hur gammal de är. Det finns 16 band i alla, en för varje månad i det första året, plus fyra med speciella milstolpar inklusive: "Just Born", "Jag kan le, " "Sov hela natten" och "Jag kan stå."

Klistermärkena är gjorda av vinyl, och de håller sig till någon outfit, vilket gör dem enklare att använda än andra milstolpe rekvisita som kan slås lätt över. Bakgrundsfärgerna och mönstren är hippa och händer och kommer att komplimangera en mängd olika onesies och andra outfits. Säg omelett!

Bäst för Bedtime: Cloud B® Twilight Turtle ™

Köp på Amazon

Finns det en bättre gåva än sömn när det gäller spädbarn? De flesta föräldrar skulle erbjuda en entusiastisk "nej!" Denna söta sköldpadda nattlampa är utformad för att lulla barnen att sova med lugnande lampor det projektar.

Det vänder väggarna eller taken till någon plantskola eller sovrum i en stjärnhimmel för en lugn och lugnande miljö. Det projekterar åtta olika verkliga konstellationer, inklusive Big Dipper, som också gör det pedagogiskt. En timer gör att lamporna stängs av efter 45 minuter, vilket sannolikt kommer att vara långt efter att de har försvunnit och drömt blinkande drömmar.

Det är också bra för äldre barn, och vuxna kan till och med bli fascinerad till en god natts sömn av den. Den levereras i olika färger för att matcha alla inredningar och kräver tre AAA-batterier, som ingår. Dröm sött.

Bäst för Bathtime: WM BEAUTY Baby Bloom Bath

Köp på Amazon

Bathtime har aldrig varit mer bedårande än med denna babybjörn i form av en solros. Ställ bara bebis i mitten av de mjuka, snygga kronbladen i ditt köks- eller badrumsavlopp, och låt spjutspelen börja. Utöver den söta faktorn är dock detta plush bad faktiskt extremt mjukt och bekvämt jämfört med traditionella hårda, plastiga babybadkar.

Den passar i alla diskbänkar och är lätt att torka och rena - bara pressa ut det och trycka det i torken eller häng det upp för att torka. Det rekommenderas för barn från födsel till sex månader, och efter det gör det en bra kudde för en vanlig badkar. Föräldrar raverar om det och säger att det har blivit badt runt för dem som tidigare inte tyckte om det. Vissa har även funnit det användbart för sina husdjur också.

Bäst för resor: bobalong flaskhållare

Köp på Amazon

Bebisar som lär sig att hålla sina egna flaskor är en stor milstolpe, men det kan vara stöttigt att komma dit. Det är frustrerande att njuta av en god måltid, bara för att få den att springa direkt ut ur munnen. Denna väst, som uppfanns av en mamma, är en lysande lösning.

Den har två utbytbara ärmar - en för att hålla en flaska och en för att hålla en napp. Du släpper dem helt enkelt i sina respektive ärmar, och de är precis där i barnens fingertoppar, men de är säkrade i västen, så de kommer inte att slå golvet och rulla, spill och framkalla skrik från barn.

Designad för barn 6-18 månader fungerar västen bra medan barnen rider i bilstolar, barnvagnar, matkorgar och mer för att förhindra spill. Det ger barnen mer självständighet och mammor en paus från den ständiga cykeln av pick-up-and-wash-off. Den är maskin tvättbar, finns i en mängd olika färger och, viktigast av allt, är designad med säkerhet först.

Populära Inlägg

Läs Mer