De 8 bästa föräldraskapsböckerna för småbarn att köpa i 2019

Anonim

Småbarn kan vara både bedårande och utmanande. Medan de kan ge så mycket kärlek och tillgivenhet, kan de också ha humör-tantrums som verkar aldrig sluta. Självklart finns det tupplur och bedtime-strider, den kräsna ätan och de oändliga maktkampen. Vad kan du göra om du är i ditt vittnas slut med ditt barn? Ta upp en bok, förstås! Det är helt okej att ta upp föräldraråd från en bok - det är ett bra sätt att få ett nytt perspektiv på saker. Vi har rundat upp de bästa föräldraskapsböckerna för småbarn som du kan konsultera om du vill ha ett mer fredligt förhållande med dina små.

Våra bästa val

Bästa övergripande: Jo Frost's Toddler Rules

Köp på AmazonBuy på TargetBuy på Barnesandnoble.com

Vi vänder oss till den ursprungliga Supernanny, Jo Frost, för vår toppval. Frost har skrivit en hel bok om att diffusera dessa temperaturgränser och lösa ett enstaka barns beteende genom att hantera källan snarare än att vara reaktiv. Hon har naglat det faktum att nästan allt negativt beteende hos småbarn beror antingen på hunger, trötthet eller några andra grundläggande behov. Föräldrar som har läst Frosts bok raser att resultaten är lika spektakulära som de på hennes populära TV-show och att freden har återställts i sitt hem efter några dagar.

Bästa Budget: Småbarns Disciplin: Bevisat Småbarns Disciplin Strategier för Stress & Skyldfri Föräldraskap

Köp på Amazon

Letar du efter en snabb läsning för att hjälpa dig att borsta på några grundläggande disciplinstrategier? Vi tycker att den här korta och enkla boken kan vara den för dig. Du kan även ladda ner Kindle-upplagan för ett ännu större fynd! Föräldrar säger att den här boken ger dem många användbara påminnelser, vilket hjälper dem att hålla sig lugna och kontrollerade under de frustrerande ögonblicken hos sina småbarn. Så om du bara behöver en snabb uppdatering om hur man erövrar toddlerhood, ge den här boken ett försök.

Bäst för tvillingar: Dubbel tid: Hur jag överlevde - och mestadels blomstrade genom de första tre åren av moring tvillingar

Köp på Amazon

När du väntade dina tvillingar hörde du nog alla skräckhistorierna om hur svårt det var att ta hand om två nyfödda samtidigt. Vad sägs om när de nyfödda blir till småbarn? Dubbel tantrums? Detta kan vara tillräckligt för att skicka någon förälder som kör för hjälp. Ta ett djupt andetag och sätt dig in på något seriöst roligt, relatabelt material på sidorna "Double Time" av Jane Roper. Föräldrar älskar det för författarens uppfriskande, engagerande röst och de verkliga situationer som är relaterade till varje förälder till tvillingar.

Bäst för Svåra Småbarn: Öka ditt Spirited Barn

Köp på AmazonBuy på Barnesandnoble.com

Alla föräldrar till småbarn är självklara med tantrums, men föräldrar till spirande småbarn har blivit vana vid tantrum på en ny nivå. Det beror på att mycket spännande småbarn vet exakt vad de vill ha och kommer inte ha något annat sätt. Dessa hög energi-tos har förmågan att bryta föräldrarna ner när allt som är nödvändigt är en fungerande lösning. Förvisso, föräldrar till svåra småbarn, den lösningen ligger i sidorna i den här boken. Kurcinka erbjuder ett stort antal råd och strategier för att framgångsrikt interagera med och disciplinera ditt livsfulla barn. Även föräldrar som är desperata för hjälp har funnit frälsning i den här boken.

Bäst för begåvade småbarn: Föräldraskap Giftiga barn: Tips för att höja lyckliga och framgångsrika barn

Köp på Amazon

Läs din förskolebarn redan? Kan han korrekt identifiera avancerade mönster? Använder hon dig i filosofiska diskussioner om isbjörnarnas framtid och klimatförändringar vid tre års ålder? Om så är fallet finns det en chans att du har ett begåvat barn på dina händer! Det här är en underbar sak, men när ditt barn växer behöver du några verktyg i din bakficka för att säkerställa att hon håller sig utmanad i skolan och förstås av sina lärare och kamrater. Vi har identifierat den här boken som en stor resurs för föräldrar i din situation. Det är en användbar guide för att förstå ditt begåvade barns unika behov och förmågor, vilket hjälper dig att förespråka dem när de når skolåldern.

Bästa kristna föräldraskapsbok för småbarn: Den kristna mammas vägledning till föräldraskap en småbarn

Köp på AmazonBuy på Barnesandnoble.com

Om du är en kristen förälder, väljer du chansen att hålla fast vid föräldraskapsböcker med kristen syn så att du kan vara säker på att du höjer ditt barn enligt din tro. Men om du letar efter något lite ljusare än mer traditionella alternativ, kolla in det här roliga läs av Erin Macpherson. Det är vittigt och roligt, samtidigt som man följer de kristna principerna om kärlek och positiv disciplin när det behövs. Hon har täckt allt i den här boken, bland annat undervisar din barn hur man ska leva en hälsosam livsstil, hur man tar hand om tupplur och hur man sprider tantrum på ett stödjande och kärleksfullt sätt.

Bäst för syskon: syskon utan rivalitet

Köp på Amazon

Finns det något värre än att sluta slåss mellan syskon? Det kan vara svårt för hela familjen att uthärda ständig rivalitet mellan syskon, och det kan vara ännu svårare att stoppa striderna. Lär dig hur du skapar fred hemma när du hämtar den här fantastiska boken av Adele Faber och Elaine Mazlish, två av de främsta föräldrarnas guider där ute.

Bästa humoristiska boken: Det finns ingen som berättar om småbarn

Köp på Amazon

Med kapitaltitlar som "Du suger här, Småbarn äter inte" och "Du är för gammal för det här", vill du sluka i ett sittande väljer vi för den bästa humoristiska föräldraboken för småbarn. Det är en del av serien "Sh * t No One Tells", som också innehåller ämnen som graviditet och barnets första år. Valet språk på bokens omslag tipsar på att du är ute efter en vild åktur, och insidan gör verkligen inte besviken. Den här boken erbjuder en hilarisk men fullständig relativ syn på livet med småbarn.

Bäst för Positiv Disciplin: 1-2-3 Magic

Köp på Amazon

Om du någonsin har hört en förälder räknat till tre i ett försök att krossa oönskade beteenden hos sina barn, är chansen att de har läst "1-2-3 Magic", en av de mest populära föräldraskapsböckerna du kan köpa. Om du letar efter en positiv disciplinmetod som verkligen fungerar, ge den här boken ett försök! Det bygger på tanken att räkna till tre ger ditt barn en tydlig indikation på att han eller hon behöver ändra sitt beteende och ger dem en chans att göra det innan du måste tillgripa konsekvenser. Skriven av Dr. Thomas Phelan, en klinisk psykolog, "1-2-3 Magic" kommer med 24 kapitel full av information om hur man får ett mer fridfullt hemliv.

Vår process

Våra författare spenderade 3 timmar på att undersöka de mest populära föräldraskapsböckerna för småbarn på marknaden. Innan de gjorde sina slutliga rekommendationer, ansåg de 22 olika böcker totalt, läs över 30 användarrecensioner (både positiva och negativa) och testade 3 av böckerna själva. All denna forskning lägger till rekommendationer som du kan lita på.

Populära Inlägg

Läs Mer