De 8 bästa Pacifiers att köpa i 2019

Anonim

Det kontroversiella ämnet att använda en napp har varit en uppvärmd debatt i många årtionden. Men när man ser djupt ut i frågan leder det till att barnen har en primärreflex att suga och ge dem en napp som hjälper till att lugna dem. Och förutom en naturlig tendens att vilja suga saker - att ge ditt barn en napp rekommenderas faktiskt av AAP i sina säkra sömnriktlinjer.

Oavsett var du (eller din svärmor) hamnar på spärrspektrumet, kanske du vill ha några till hands när du förbereder ditt hus för en bebis. Och för dem som har äldre barn kanske du vill byta ut deras nuvarande besatthet med något som kan vara bättre lämpat för deras tandjustering.

Bara ett ord försiktighet: var noga med att följa storleken på en napp när du använder en som är för stor eller för liten för att ditt barn kan utgöra en choking risk.

Oavsett ditt barns behov, här är de bästa stimulanserna för din lilla.

Våra bästa val

Bästa Övergripande: MAM Pacifiers

Köp på Amazon

Du vet förmodligen redan att beslutet om vilken napp är bäst ligger i babyens lilla lilla händer. Dina mammamän kan rasa om en viss napp, men om din baby avvisar det, så klart, det är inte det bästa! Som sagt, överväger en överväldigande mängd mammor att MAM-pacifiers inte ska hoppas över om du letar efter de bästa pacifierna för barn.

Varför? MAM-pacifiers är supermjuka och flexibla, vilket gör det lätt för nyfödda barn att suga på. Detta minskar risken för att barnet kommer att avvisa nappet tidigt och fortsätta att föredra ditt bröst (eller en flaska) för att lugna sig för att sova. De är ortodontiskt formade och finns i olika storlekar för att tillfredsställa barn från födsel till toddlerhood. Inte bara det, MAM-pacifiers kommer i massor av förtjusande mönster, och även fallet är funktionellt! Det fördubblas som ett steriliseringsfall för att snabbt och bekvämt bli rädd av barnets favoritspets av skadliga bakterier eller mögel.

Bäst för lugnande: WubbaNub Brown Monkey Pacifier

Köp på Amazon

Om du är en ny förälder kan du ha märkt dessa roliga snygga pacifiers runt och aldrig riktigt tänkt på dem. Det här måste ha registret är en napp som har ett fästdjur som inte bara hjälper till att hålla nappet i munnen, men det blir också lättare för barnet (eller föräldrarna) att hitta när det glider ut i mitten av natten.

WubbaNubs är anslutna till en Philips Avent-soothie så att du får allt du älskar om sootien men med en extra raseri-vän. Dessa kommer i en oändlig uppsättning djur från en hummer, till en enhörning och mer. Medan föräldrar kan ha en favorit, är vi säker på att din bebis snabbt kommer att välja deras, så var noga med att lagra på multiplar.

Denna napp är lämpad för nyfödda till 6 månader gamla eller när de börjar få tänder, vilket kan skada soothiedelen. Dessa pacifiers kan kastas i tvätten för att rengöra, men vi rekommenderar att dupar upp nappdelen efter att du har tagit den ur tvätten för en extra nivå.

Bäst för nyfödda: Philips Avent Soothie

Köp på AmazonBuy på TargetBuy på Buybuy BABY

När det gäller de bästa stimulanserna för nyfödda, kan vi inte få bättre alternativ än den ikoniska Philips Avent Soothie. Det är det du ska skaffa hem från sjukhuset efter barnets födda (tillsammans med massor av andra saker!) Och det finns en anledning till det - inte bara är dessa utmärkta sootier för nyfödda, men de är gjorda av medicinskt betyg BPA-fri silikon också.

Dessa 5-stjärniga ortodontiska pacifiers kommer i förpackningar med två, är mycket rimliga priser, och kan köpas i några olika färger, som blå, grön, rosa och lila. De är slitstarka, lätta att hantera och lätta att rengöra. Bröstvårtan är formad på samma sätt som bröstet, vilket minskar bröstvårdsförvirringen. Och om de är tillräckligt bra för läkare, är de tillräckligt bra för oss!

Bäst för Breastfed Babies: Evenflo Feeding Balance Pacifier

Köp på Amazon

Med otroligt noggrann form och flexibilitet fann vi Evenflo Feeding Balance-spänningen vara en av de bästa stimulanserna för ammande barn. Företaget säger, "Formen på din bröstvårtor och isola förändras när ditt barn låser på ditt bröst. Din babys tunga koppar runt bröstvårtan. För 0-6 månaders baby tillåter den cylindriska formen att barnet mimar den tungform som de gör när de ammar. "

Denna likhet kommer att bidra till att minska bröstvårdsförvirring, så att du effektivt kan etablera amning utan att behöva vänta länge för att införa nappet (vilket minskar sannolikheten för att barnet kommer att acceptera en napp). Vi älskar också att dessa silikonpacifiers är ett stycke, vilket gör dem lätta att rengöra och mindre sannolikt att falla ifrån varandra.

Bäst för äldre barn: NUK 3-Piece "Puller-Style" Pacifier

Köp på Amazon

Med massor av förtjusande mönster för pojkar, flickor och könsneutrala, älskar vi NUK 3-bitars "puller-style" napp för äldre barn. Liksom alla NUK-pacifiers är dessa ortodontiskt formade för att stödja den rätta tillväxten av barnets tänder och mun.

De är fortfarande gjorda av BPA-fri, mjuk silikon, men dessa pacifiers har ett tungspår för äldre barn, som tenderar att vara starkare suckers än nyfödda. Dessutom, eftersom de har små delar som eventuellt kan separeras, rekommenderar vi att du håller med dessa för spädbarn 6 månader och äldre.

Bästa One Piece Pacifier: NUK One Piece Silicone Pacifier

Köp på Amazon

Pacifiers kommer i antingen en-bit eller flera stycken mönster. En enda pacifier är precis vad det låter som: hela pacifieren är gjord av ett stycke, snarare än att ha ett handtag som kan bli separerat eller brutet. Som du kan förvänta dig, är enstaka pacifiers mest lämpliga för den yngsta uppsättningen, som vanligtvis används på spädbarn från födsel till 3 månader.

Vi älskar NUK-enstaka silikonpennare för sin unika, hjärtformade design. Detta gör det möjligt att sitta bekvämt under barnets näsa, vilket möjliggör korrekt luftflöde. Passformen är också lätt och enkel för att även de yngsta barnen ska kunna använda. Och vi älskar att dessa är lätta att rengöra, med en form som motstår fukt från att fastna inuti, vilket motverkar mögeltillväxt.

Bästa silikonpipare: Första år GumDrop Silicone Pacifier

Köp på AmazonBuy på Walmart

Liknande men lite mindre än Philips Avent Soothie är First Years GumDrop silikonpacifier. Det är vårt val för den bästa silikonpacifieren för sin amningsvänliga, unika form som gör det möjligt för barnet att suga bekvämt utan att det täcker sin lilla näsa. Detta är en enstaka napp av BPA-fri, medicinsk kvalitet silikon. Och om First Years GumDrop blir älsklingens favorit, har du tur, eftersom dessa kommer i större storlekar för äldre barn också.

Bäst för Preemies: Phillips Wee Thumbie

Köp på Amazon

Phillips Wee Thumbie är designad för förtida barn - speciellt de som är födda före 30 veckor - och är mycket lätta och små, vilket gör det enkelt för en liten liten mun att hantera. Formen är gjord för att efterlikna en nyfödd nyfödd tumme. Wee Thumbie hävdar att "underlätta de viktiga sugande beteenden som normalt lärdes i utero" att en förtidig bebis kan missa. Så om du har födt tidigt, var noga med att ge Philips Wee Thumbie ett försök; Vi tror att du håller med om att det är den bästa nappen för prematura barn.

Populära Inlägg

Läs Mer