De 8 bästa ekologiska märkena för babymat att köpa i 2019

Anonim

Ekologisk babymat är mycket populär och lättillgänglig nuförtiden. Även föräldrar som normalt inte gravit mot ekologiska livsmedel för sig själva köper ekologisk babymat! Vad är det bästa ekologiska märket för babymat? Svaret beror på din barns smak, din budget och vad som finns i dina lokala butiker. Många ekologiska babymärkevaror kan också beställas online.

Alla frukter och grönsaker i de ekologiska barnmat som anges nedan odlades utan användning av syntetiska bekämpningsmedel eller gödningsmedel. Enligt USDA och många studier är ekologisk babymat inte mer näringsrik än andra typer, men med hjälp av organisk babymat kan du minska ditt barns exponering mot syntetisk bekämpningsmedelrest. Mayo Clinic säger att de flesta livsmedel, organiska och icke-organiska, inte överskrider regeringens säkerhetsgränser för bekämpningsmedelsrester.

Våra bästa val

Bästa övergripande: Glad Baby Ekologisk Babymat

Köp på Amazon

Happy Baby har en robust linje av ekologisk babymat för första smak till småbarnsår. Havregryn, brunt ris och flerkorniga spannmål har probiotika och är befästa med järn. Det finns flera traditionella frukt- och grönsakspurépåsar för etappers eter.

Steg två har enkla frukt- och grönsaksblandningar, plus tydligt tillverkade måltidsförpackningar med information om gårdar där ingredienser växte. Klart Kraftiga måltider kommer i unika smaker som svarta bönor, betor och bananer, eller äpplen, guava och betor. Steg två inkluderar också frukt, grönsaker och fullkornspuréer - ett exempel är äpplen, hallon, kale och amarant.

Steg tre städa måltidspuréer har mer konsistens och protein, med smaker som super lax och grönsaker med quinoa och amarant och quinoa ratatouille. Det finns också tenntorkar, frystorkade mjölkfria kokosnötkrämar, frystorkade yoghurtbett och superfood puff snacks.

Bästa Budget: Plommon Organics Baby Food

Köp på AmazonBuy på Target

Plommon Organics puree påsar kommer i tre steg för att möta barns behov när de växer. Den första etappen purees finns i söta ärtor med mint, sötpotatis, butternut squash med kanel, mango, persika och pommes frites.

I scenen två puré-lineup kan ditt barn förtära röd blandning (rödbetor, äpplen och röd paprika) och Vit (äpplen, blomkål och purjolök). Scenen två Grow Well-kollektionen har unika kombinationer som chia, solrosfrösmör, kanel, äpple, banan och blåbär. Andra blandarpuréer har hela korn - amaranth, quinoa och kokosnötris - blandat med frukt och grönsaker.

För steg tre, lägger Plum Organics kryddor och proteiner till purépåsarna för måltider på gourmetnivå. Quinoa och purjolök med kyckling och dragon? Ja tack! Steg tre Hello Meals har också korn och kryddor, men måste blandas med varmt vatten.

Ekologisk babyformel, crunchy puff snacks och tandkakor är också tillgängliga.

Mest tillgängliga: Ella's Kitchen Organic Baby Food

Köp på Amazon

Dessa barnmatspåsar finns i tre steg. Första Smakväskorna har en enda fruktpuré i vardera. Äpple, mango, banan och päron sorter är alla en del av första etappen. Steg två påsar erbjuder frukt- och grönsaksblandningar, spannmålsprodukter, frukt- och flingblandningar, frukt- och risblandningar, matkombinationspuréer med pasta och ost och texturerad mat med mycket protein.

När din lilla barn är över ett år har Ella's Kitchen ekologiska crunchy snacks plus fruit smoothie påsar för måltider på farten. Eftersom Ella's Kitchen barnmat är allmänt tillgängligt, är det här märket lätt att hitta för de flesta familjer.

Mest kreativa namn: En gång på gården Ekologisk babymat

Köp på Amazon

Du kan ha så mycket kul att läsa smakämnena på dessa babymatspåsar, eftersom din baby kommer att äta dem! Vem skulle kunna motstå The Fairest of Pears, Magic Velvet Mango, eller Wild Rumpus Avocado?

Dessa påsar innehåller kallpressade puréer, som skiljer sig från de typiska kokta renorna. Du måste hålla dessa påsar kallt i kylen eller med ett ispaket. Once Upon a Farm använder också kokosmjölk och andra friska fetter för att stödja hjärnans utveckling.

Dessa livsmedel finns också i tre olika steg, med ökande konsistens och mer komplexa smaker för äldre barn och småbarn.

Bästa smakämnen: Sprout Organic Baby Food

Köp på Amazon

Sprout gör en enkel men ändå komplett samling av ekologiska babymatpuréer som finns i många butiker. Stegens purépåsar kommer i mango, pommes frites och sötpotatisorter.

Steg två erbjuder ett större urval av smakblandningar, från äppelblåbär till päron, spenat och beskärning. Det finns också blandningar av frukt och spannmål, såsom blåbär, plommon, banan och quinoa samt grönsaker och kornblandningar, såsom sötpotatis, vita bönor och kanel. Yoghurtblandningar lägger till protein i påsarna, och puff snacks är perfekta för bärbara ätter.

Steg tre ökar chunkiness för spädbarn som är redo för hjärtligare måltider. Det finns frukt, grönsaker och kornblandningar, såväl som fulla måltidspåsar, som marknadens grönsaker med päron och kalkon.

Bäst för äldre barn: Peter Rabbit Organics Baby Food

Köp på Amazon

Peter Rabbit organiska puree tilltugg är inte avskilda i etapper som de flesta andra märken som anges här. De är helt enkelt frukt- och grönsaksblandningar som är lämpliga för äldre barn, småbarn och någon annan som har bärbar näring. De kommer i fruktblandningar, veggieblandningar och chunky Organic Oat Crush-sorter, som mango passionfruit med rostade havre.

Satsa på småbarn: Jordens bästa organiska baby- och spädbarnsmat

Köp på Amazon

Om du startar din baby ut på en av de enkla kornkornen från jordens bästa, kan du välja mellan typiska ris- och havregrynsvarianter, men även flerkorniga (havre, vete och korn) och flingor blandade med frukt. Dessa spannmål måste blandas med vatten.

Jordens bästa puréer finns i burkar och påsar. Steg ett livsmedel inkluderar bananer, ärtor, sötpotatis och päron. Steg två innehåller också några av samma enkla pureer, men de har en tjockare textur. Steg två har också massor av smakblandningar, inklusive skördkalkong, kalkon, ris och linser och persikabanin havregryn.

För äldre barn och småbarn finns större delar, mer konsistens och ett större utbud av smaker tillgängliga i etapp tre. Spaghetti och ost eller kyckling och stjärnor pasta kan göra en god lunch för ditt barn.

Jordens bästa gör också ekologiska frukt smoothie påsar för småbarn, frystorkad frukt och veggie mellanmål, fruktspannmålsprodukter och knäckiga kex. För spädbarn finns en organisk formel tillgänglig.

Bästa äldre varumärke: Gerber Organic Baby Foods

Köp på Amazon

Gerber Organics finns allmänt tillgängliga i livsmedelsbutiker och rabatt- / varuhus. Gerber har arbetat för att skapa en mängd olika smaker för att hålla barnet lyckliga samtidigt som priset är vänligt för föräldrarna på en budget. Gerber Organics barnmat finns i burkar och påsar.

Din bebis kan börja med klassisk Gerber ris spannmål eller havregryn. Dessa kommer i lådor och måste blandas med vatten före servering. När det är dags att introducera fler livsmedel finns det en fin mängd frukt- och veggiepuréer, så barnet kan bestämma om gröna bönor, morötter, mango eller bananer är favoritmat.

Andra etappen purees har blandningar av frukter, grönsaker och korn. Äpplen, zucchini, spenat och jordgubbar eller banan acai granola kan vara på menyn för barn. För den tredje etappen kan renorna inkludera yoghurt (bananer, hallon, vanilj och yoghurt), en ny typ av mat (äpple, kale och fikon) eller ett nytt krydda för mer komplex smak och lite tillsats.

Gerber har också ekologiska fruktjuicer, crunchy snackpuffar och frystorkade yoghurtbett.

Populära Inlägg

Läs Mer