De 8 bästa sjuksköterskorna omfattar att köpa i 2019

Anonim

Om du ammar eller planerar att när din barn är född kan det komma en tid där ett omvårdnadsskydd skulle kunna vara användbart. Oavsett om du är på en park, på ett flygplan eller ute till middag på en restaurang, ibland vill en mamma bara ha lite avskildhet när hon matar sitt barn, och det är mer än okej.

Naturligtvis är alternativen som finns tillgängliga för amning täcker många. De kommer i alla olika storlekar, former, färger och mönster. Du kan ha olika omslag för varje dag i veckan om du väljer det. Några av alternativen att välja mellan som mönster och färg kan vara viktiga, men också metoder för hur det skyddar dig, material, fickor och mer är också fortfarande mycket viktigt. Att välja rätt kan dock vara svårt med så många möjligheter. Följande är några bra alternativ beroende på dina faktiska behov.

Våra bästa val

Bästa övergripande: Kopparpärlbilsäcksskydd och kapslingskåpa

Köp på Amazon

Om du vill ha ett omvårdnadsskydd som kan göra allt, kolla inte längre än denna toppval från Copper Pearl. Det är en 5-i-1 cove som är ett bilsäkert skydd, vårdhölje, korgkåpa, barnstolskåpa och oändlighetstjuv så att du får mycket utnyttjande av detta förutom amning. Det är tillverkat av ett ljus rayonmaterial som är andningsbart för barn och du och är supersträckt så att du trivs oavsett situation.

Vad som gör dessa omslag så bra är det utbud av mönster, färger och mönster du kan välja mellan. Moms älskar denna produkt och varumärke säger att det måste köpa en present till nya mödrar. Många använder även detta som en filt för deras baby.

Bästa Budget: Kiddo Care Nursing Cover Infinity Nursing Scarf för amning

Köp på Amazon

Det borde inte kosta dig en liten förmögenhet för att kunna amma ditt barn bekvämt medan du är ute i allmänhet, och en ekonomiprisetikett på amningskåpan borde inte innebära att du måste avstå från stil och funktionalitet. Det är där Kiddo Care Nursing Cover Infinity Nursing Scarf kommer in i spel.

Med alla samma klockor och visselpipor som några av de prickigare alternativen - som dess extra användning som en oändlig omvårdnad halsduk, poncho, blus, halter topp, bilsäkert skydd, baby bärsäck, baby filt, svaddle filt etc. - denna amning täcker erbjudanden form, funktionalitet och roligt till en rimlig kostnad. Den finns i sju färgalternativ, och tyget är blandat med lätt bomull för ökad komfort.

Bästa förkläde Stil: Bebe au Lait Premium Bomullsomsorg

Köp på AmazonBuy på Target

Om du hellre vill ha ett supertätt, traditionellt vårdalternativ, är Bebe au Lait Premium Cotton Nursing Cover en publik favorit. Ett annat Amazon Choice-produkt omfattar detta 13 färgalternativ, men det finns mer att älska om det än bara dess utseende. Tillverkad av 100 procent bomull (som kan tvättas i maskin) och med en patenterad rigg, flex öppen hals som håller locket borta från både baby och mamma.

Skyddets utformning medger korrekt luftflöde medan ditt barn matar och ger dig möjlighet att hålla ögonkontakt hela tiden. Två innerlackor med dragkedja med lådor möjliggör enkel extra lagring, och enstorlekskåpan täcker ca 36 tum bred vid 26 tum lång.

Det här täcket ger inte 360 ​​grader av täckning vilket är okej för de flesta, men om du vill ha något som täcker alla sidor av dig (speciellt om du inte har barnvänlig kläder) kanske du vill prova en annan hämtning.

Bäst för sommaren: Kids N 'Such Multi-Use Nursing Cover

Köp på AmazonBuy på Walmart

Kids N 'Such Multi-Use Nursing Cover täcker sig själv som så mycket mer än bara ett amningsklädsel. Använd det som en bilsäte, kupé, barnstol och korgsöverdrag, halsduk, filt, matta och mycket mer. Det mjuka tyget ger full 360 graders täckning för att mata många mammor kanske, men vissa kan känna sig lite begränsade.

Omslaget är gjord av 95 procent rayon med 5 procent nylon så det är andningsbart under varma sommarmånader, men det är också väldigt stretchigt när och var det behöver vara. Granskare kommenterar detta är ett måste för varje mamma, amma eller inte eftersom det har så många olika användningsområden.

Best Plus Storlek: Täckt Varor Multi Use Maternity Breastfeeding Nursing Cover

Köp på AmazonBuy på Walmart

Plus-sized kvinnor (och verkligen någon annan efter födseln) kan tycka om den stretchiga och extra bekväma känslan av det övertäckande vårdomslaget för täckt gods med flera användningsområden. Designen av detta lock gör att du kan amma fritt, eftersom det inte finns några remmar, ringar eller snoddar, och den flexibla halsdesignen gör det också möjligt att bära locket ner under en arm, vilket ger mer frihet under amning.

Du kommer att vara helt täckt fram och bak med det här alternativet, vilket vissa kvinnor gillar, speciellt om du inte bär amningvänliga kläder. Och när du inte använder omslaget för amning, kan det återställas som en scarf eller bilsäkert skydd. Den kommer i åtta färgalternativ, liksom att matcha din stil.

Bästa stilen: Mjölksnabb Flerfunktionellt skydd

Köp på Target

Omslaget, som ursprungligen föll på showen Shark Tank-är ett andningsskyddat vårdskydd som även kan dubbla som ett lock för bilbarnstol, kundvagn, barnstol och mycket mer. Det finns en 4-vägs stretchteknik som möjliggör en anpassad passform på alla barnvagnssitsar, och den fulla formen ger 360 grader täckning vid amning.

För mammor som fortfarande vill visa upp sina, eller deras barns stil, gör detta omslag just det med sina sju djärva färg- och designalternativ. Denna produkt är tillverkad i USA och lämpar sig för varmt väder.

Bästa Poncho: Rosie Pope Nursing Cover Up

Köp på Nordstrom

Ett poncho är ett bra alternativ för en mamma som vill att deras barn ska få snabb och enkel tillgång till måltiden utan att behöva söka efter ett lock när du befinner dig i ett trångt utrymme. Inte bara håller detta poncho dig täckt, det är också vackert att titta på och smickra till din postpartum kropp.

Det här är gjord av ett mjukt stretchigt material så att du känner dig bekväm i den. Den kommer bara i två storlekar, små och medelstora.

Intresserad av att läsa fler recensioner "> Bäst ammande bras.

Bäst för Pumpning: EN Baby 360 ° FULLDÄCKNING Nursing Cover för amning

Köp på Amazon

Pumpmammar vill fortfarande vara täckta om de måste pumpa ut offentligt. Och eftersom du också har en pump med flera sladdar, kanske du vill ha lite extra täckning för att hålla dig täckt.

Detta lock från En baby ger 360 grader täckning så att du kan luta dig tillbaka och slappna av när du pumpar bort. Den har en bred löstagbar bas så att du enkelt kan röra sig och justera dig själv för bättre placering av pumpstyckena.

När du inte använder kåpan kan den också användas som bilsäkert skydd och det har en väldigt fin väska. Detta alternativ fungerar också för mammor som ammar och vill hålla sina armar täckta för värme.

Populära Inlägg

Läs Mer