De 8 bästa höga stolarna att köpa i 2019

Anonim

En barnstol är sannolikt en av de viktigaste sakerna du köper för din bebis. Tillsammans med att du säkert stöder ditt barn när de äter är en barnstol också en utmärkt plats att läsa eller sjunga för ditt barn, eller att placera dem när du behöver springa till badrummet, eftersom det håller dem säkra och immobila.

Det finns många saker att tänka på när du köper en barnstol. Vill du ha en barnstol som kommer att växa med ditt barn när han lär sig att sitta ensam på ett vuxenbord? Vill du ha en barnstol som passar in med resten av inredningen i ditt hem? Är utrymme din viktigaste fråga, eftersom du inte har mycket utrymme att spara i ditt hem? Har du flera barn och behöver en barnstol som är lätt att rengöra för, ja, tid? Kom ihåg att en barnstol kommer sannolikt att vara i varje förtjusande bild du tar av ditt barn som är täckt i sin måltid - så tillsammans med att möblerna är funktionella, vill du förmodligen att det är något du inte har något emot att titta på. Nedan runda vi upp de bästa barnstolarna för varje tillfälle.

Våra bästa val

Bästa övergripande: Abiie Beyond Wooden High Chair With Tray

Köp på AmazonBuy på Walmart

Denna snygga barnstol täcker alla grundläggande behov för ditt barn. Designad för att konvertera från en traditionell barnstol till barnstol och slutligen till en vanlig matsalstol, är Abiie Beyond Wooden High Chair konstruerad av attraktivt mikrobiellt avstötande trä och kan justeras i tjugo sekunder eller mindre. Ännu bättre är stolen utformad så att den är lätt att rengöra. Stain resistenta kuddar som håller din bebis bekväm och säker är vattentäta och kan rengöras med en enda fuktig trasa. Och det klara plastfacket är diskmaskin säkert.

För föräldrarna oroade över säkerhet, har Abiie Beyond Wooden High Chair ett tvångssystem som kan anpassas från en 5-punkts sele till en 3-punkts sele. Högstolen har konstruerats så att den inte spetsar över eller flyttar från sin position; Därför är stolen en favorit bland föräldrar med högaktiva barn och arbetsterapeuter som behandlar barn med speciella behov.

Sammantaget, trots en brant pris, är Abiie Beyond Wooden High Chair väl värt pengarna.

Bästa Budget: Ikea Antilop

Köp på Ikea.com

Tillsammans med att vara en av de billigaste höga stolarna på marknaden är Ikea Antilop också en av de högst rankade. Med en vikt på bara 7, 9 pund är Antilop lätt att montera, och ännu lättare att röra sig. Dessutom är dess rena, enkla vita linjer ett attraktivt tillägg till alla matsalar. ännu bättre, de är lätta att rengöra. Om din baby spenderar mycket tid på farmor och grandpas, är detta ett smart val för sin budgetvänliga kostnad. En sak att notera är att facket inte kan avlägsnas, så du måste torka ner barnets röra istället för att skölja bort det i diskbänken.

Högstolen kan rymma barn upp till 33 pund eller runt 3 år gammal. För när de bara börjar äta, kan du lägga till en stödkudde (säljs separat) som hjälper till att hålla dem stadigare i stolen.

Bäst för små utrymmen: Fisher-Price SpaceSaver High Chair

Köp på AmazonBuy på Walmart

Fisher-Price SpaceSaver High Chair är konstruerad för att ha alla funktioner i en standardstorstol, och kan säkert fästas på ett kök eller matsal för att spara utrymme i ditt hem. Brickan och sätesfodret är tvättbara och baksidan är konvertibel från lutande läge till nyfödda till boostersäte för småbarn.

Granskare har kommenterat att det här är lätt att rengöra med en person som säger att detta är ett bra alternativ för tvillingar eftersom det tar upp så lite utrymme. Dessutom är det lätt att lossa och kasta in bilen om du behöver använda det här på språng.

Bästa bärbara: Sommar Infant Pop och Sit Portable Barnstol

Köp på AmazonBuy på Walmart

Det finns många alternativ för bärbara barnstolar, varav många består av tyg som är riggerat med sele som draperar över en vanlig stol. Det fina med Summer Infant Pop och Sit Portable Highchair är att det kan användas i alla situationer, oavsett om du besöker familjen, på semester eller tar barnet till en utomhuspicknick.

Designad så att den kan vikas upp och lagras i en övre axelväska, har Summer Infant Pop och Sit Portable Highchair en trepunkts sele, en BPA-fri hård plastfack och tvättbar textil. Det rymmer också barn upp till 40 pounds.

Bästa klipp på: Chicco Caddy Hook On Chair

Köp på AmazonBuy på Walmart

Ett annat bra alternativ för att spara utrymme är en krokhörna, som kan fästas direkt på bordet. Caddy Hook On är designad i Italien och är lätt och lätt att rengöra. Konstruerad av nylonväv och gummerade flodhäftklammer som inte klämmer in fingrar eller markerar möbler passar Caddy Hook On på de flesta standardiserade bord.

Caddy Hook On är konstruerad för att användas varje dag och är utmärkt för att resa, en bris att montera och bekväm att flytta.

Bäst Cabriolet Hög stol: Evenflo Cabriolet Hög stol

Köp på Amazon

Det är vettigt att om du köper ett dyrt möbel, vill du att det ska vara längre än bara ditt barns första år av livet. Därför är Evenflo Convertible High Chair idealisk. Designad så att den börjar som en fristående barnstol och kan omvandlas till en stol som sitter på golvet med ett bifogat bord, kommer Evenflo Convertible att ge ditt växande barn en känsla av självständighet. När stolen fungerar som en fristående stol kan den hålla upp till 50 pund.

Bäst med hjul: OXO Tot Seedling High Chair

Köp på Amazon

En underordnad egenskap hos en barnstol är dess förmåga att enkelt flyttas, från köksbordet till en bänkskiva, så att du kan laga mat eller städa dig när du matar din baby. OXO Tot Seedling High Chair kommer med hjul, vilket gör det enkelt att flytta. Andra funktioner inkluderar verktygslös montering, maskin tvättbart tyg som är lätt att ta bort och tre lutande positioner för att rymma ditt barn som han eller hon växer.

Stolen har också fem olika nivåer som du kan ställa in på utan verktyg, vilket gör det enkelt att flytta från köksbänken till matsalen utan stort utrymme. Och en annan snygg funktion som de flesta inte tänker på är att när du tar bort brickan ligger den platt på en yta så att inga spill kommer att läcka över.

Bästa Splurge Hög stol: Stokke - Tripp Trapp Hög stol

Köp på Amazon

Först lanserad 1972, är Stokke Tripp Trapp en klassiker utformad för att växa med ditt barn från spädbarn till vuxen ålder. Konstruerad av mögelbeständigt trä kan stolen dragas upp till alla bord, eller användas som en fristående barnstol. Dess enda nackdel är dess relativt höga prispunkt, vilket bara ökar när man lägger till funktioner som barnsätet och det avtagbara facket, vilka båda är nödvändiga om du planerar att använda barnstolen för barn.

Hållbar och långvarig, denna stol är värt splurge.

Populära Inlägg

Läs Mer