De 8 bästa utbildnings DVD-skivorna att köpa småbarn i 2019

Anonim

Medan begränsning av TV-tid är viktigt, kan tiden som barnen spenderar framför tv-apparaten faktiskt vara pedagogisk. Ett brett utbud av shows och DVD-skivor finns tillgängliga som fokuserar på att undervisa barn såväl som underhållande av dem.

Vissa tv-serier är baserade på akademiker och lärande först

Anna Housley Juster har arbetat i pedagogiska medier för små barn i över 11 år. Som tidigare författare för innehåll för Sesam Street, säger Juster, "Jag vet att mycket forskning går in i kvalitetsbarns-tv som verkligen är pedagogiskt." Formativa test används på pedagogiska barns show som Sesam Street för att öka förståelsen för barn med specifika inlärningsmål.

Vissa program fokuserar sina scripts kring akademisk läroplan för att hjälpa barn att förbereda sig för skolan. Sesam Street- författare fokuserar till exempel på alfabetets grunder som bokstäver, siffror och samarbete för att hjälpa låginkomstiga barn.

Nedan följer en lista med DVD-skivor som hjälper barnen att lära sig alfabetet och / eller telefonerna.

Våra bästa val

1

Richard Scarrys bästa ABC-video någonsin! (2001)

Köp på Amazon

I Richard Scarrys bästa ABC-video någonsin! Presenterar Huckle Cat och hans klasskamrater alfabetet i 26 charmiga historier. Varje berättelse betonar bekanta ord som börjar med varje brev.

Denna 2001 animerade kort är en Amazon Bästsäljare och körs i bara 30 minuter för att hjälpa barnen att lära sig alfabetet i en berättande stil. Berättelserna är en bra passform för småbarn och småbarn.

2

Rock 'N Learn: Letter Sounds (1997)

Köp på Amazon

I 2004 Rock 'N Learn: Letter Sounds presenterar regissören Richard Caudle färgstarka bokstäver i alfabetet tillsammans med motsvarande bokstavsljud och ord som börjar med varje bokstav.

Efter att ha presenterat bokstäverna sätter DVD-spelarna barnens kunskap till testet med välutvecklade spel som är både underhållande och mycket effektiva. Blandningen av karaktärer, underhållande musik och fonemisk medvetenhet gör att eleverna blir bättre läsare. Denna typ av program har vunnit över 150 utbildningspriser.

3

LeapFrog: Letter Factory (2003)

Köp på Amazon

LeapFrog är en kort pedagogisk film och musik show släppt 2003 av regissören Roy Allen Smith med målet att uppleva rent lärande roligt.

I utbetalningen av LeapFrog-utbildningsserien kommer professor Quigley, Leap, Lily och Tad fram till den magiska Letter Factory, där Leap lär sig om de ljud som varje bokstav gör.

Barn älskar att se sin vän Tad, och filmen innehåller också humor och musik för att hjälpa barnen att lära sig att älska bokstäverna. För barn i åldern 2-5 lär Letter Factory bokstäver, telefoner och lyssningsförmåga.

4

TV-lärare: Alphabet Beats (2005)

Köp på Tvteachervideos.com

Ursprungligen utvecklad för att hjälpa barn med autism lära sig att skriva alfabetet, kan TV-lärar DVD-skivor hjälpa alla barn att lära sig läsa och skriva sina bokstäver.

TV-lärare Fröcken Marnie använder visuella demonstrationer tillsammans med smarta auditiva chants för att hjälpa barnen att lära sig att ordentligt bilda varje bokstav i alfabetet. Dessutom ser kiddos att se objekt som börjar med brevet som de lär sig, samt se ordet för objektet och höra fröken Marnie säga ordet. Alla dessa olika inlärningssätt sammanfaller till ett mycket effektivt undervisningsverktyg.

Alfabetet Beats kommer på två separata DVD-skivor, en för stora bokstäver och en för små bokstäver. TV-läraren gör skrivning kul med kompletta pedagogiska uppsättningar som terapeuter, lärare och föräldrar kan använda.

5

Möt brevet (2005)

Köp på Preschoolprepco.com

Meet the Letters är en animerad DVD av regissören Kathy Oxley från Preschool Prep Company. 2005-serien fokuserar på underbara tecken som lärare barn bokstäver övre och små bokstäver.

Möt brevet introducerar effektivt småbarn och förskolor till högsta bokstäverna i alfabetet genom att visa varje bokstav och namn flera gånger. Därefter fungerar de olika animationerna som involverar varje bokstav som minnesignaler, förutom att vara kul för barn.

6

Baby Learns Alphabet and Phonics (2005)

Köp på Amazon

Denna 2005-utbildnings-DVD av Galloping Minds är en serie som hjälper barn och unga att utveckla sina sinnen från sex år till sex år. Barn lär sig att identifiera objekt som är relaterade till alfabetet, och serien bryter upp utbildningsprogram mellan yngre och äldre barn.

Baby Learns Alphabet och Phonics introducerar barn till alfabetet och telefonerna med hjälp av datoranimation och levande actionfilm. Videon visar både stora och små bokstäver i alfabetet, tillsammans med datoranimering, bilder eller levande bilder av objekt som börjar med varje bokstav. Brev, brevljud och ord talas av en berättare.

7

Sesam Street All Star Alphabet (2005)

Köp på Amazon

Sesamgatan All Star Alphabet introducerar barn i bokstaven i alfabetet. Costumed bokstäver "A" (Nicole Sullivan) och "Z" (Stephen Colbert) är värd för showen från köpcentret.

Mellan shorts och musikaliska siffror om varje bokstav i alfabetet, "A" och "Z" går runt som pseudo reporters, intervjuar vuxna och barn om alfabetrelaterade ämnen och pekar ut sig på skyltar.

All-Star Alphabet släpptes 2005 och innehåller populära segment som Elmo Rap Rap Alphabet, Telly Monster, och inte vet Y.

8

Barney: Animal ABCs (2008)

Köp på Amazon

I detta live-actionprogram lär Barney, Baby Bop, BJ, Riff och deras vänner om djur ett bokstav i alfabetet i taget.

Gänget börjar med alfabetblock, då tar varje tecken några bokstäver och sätter ut för att hitta ett djur som börjar med varje bokstav. När de går igenom alfabetet pratar vännerna, skratta och sjunga om de olika djuren de upptäcker. I slutet granskar Barney och vänner varje brev och djur igen.

Animal ABCs släpptes 2008 och bildar som ett klippspel på scener från säsonger 8-10 av Barney & Friends, plus några extra videor. Det finns över 21 låtar som hjälper barn att lära sig alfabetet.

Populära Inlägg

Läs Mer