De 8 bästa dubbelvagnarna att köpa i 2019

Anonim

När du har två små barn att redogöra för är att köpa en dubbel barnvagn ett måste för att förhindra smältningar och ett blockresor som kan förvandlas till en timmes affär. Med så många olika alternativ på marknaden är det svårt att veta vilka som ska köpas för din familj.

Föräldrar till tvillingar kanske vill ha något annat än de som har ett barn och en nyfödd. Och om du bor i ett mer urbana område, kanske du vill ha något som kan utnyttja missbruk varje dag. För att hjälpa dig att navigera i den knepiga terrängen, här, de bästa dubbelvagnarna för din växande familj.

Våra bästa val

1

Bästa övergripande: Baby Jogger 2016 City Mini GT Dubbelsäng

Köp på AmazonBuy på Buybuy BABYBuy på Target

Vad sätter Baby Jogger 2016 City Mini GT Dubbelsäng förutom sina konkurrenter är dess manövrerbarhet. Även om de två barnen sitter sida vid sida, är barnvagnen lätt att trycka och också lätt att vikas med en hand för snabb lagring i en hall eller på baksidan av en bil.

Utan alla dubbla barnvagnar på marknaden är den den smalaste, vilket gör det fördelaktigt för stadsboende, eller bara skjuter barn in och ut ur vanliga dörröppningar. Andra funktioner inkluderar terränghjul, ett justerbart styr, handbroms, liggstolar, generösa soltak och möjlighet att använda bilsitsadaptrar för att fästa ett barnbarnstol.

Plus, den här mångsidiga och lättanvända barnvagnen fungerar bra för olika typer av kombinationer av barn, från tvillingar till småbarn med nyfödda.

2

Bästa Budget: Graco Roomfor2 Klicka på Connect Stand and Ride Barnvagn

Köp på Amazon

Graco Roomfor2 Klicka Connect Stand och Ride är en tandem barnvagn, vilket innebär att platserna ligger i en rak linje på basen. Tillåten för tolv olika sätt för två barn att rida, håller barnvagnen upp till 100 pund totalt och kan justeras för nyfödda.

Framsätet sitter helt och hållet för att möjliggöra optimal nappning och kan rymma en nyfödd bilstol. Ryggsäcken är vadderad för äldre barn, och fotstödet kan dubbla som en stående plattform. Andra tilltalande funktioner inkluderar en stor förvaringskorg, en kopphållare för föräldrar och ett enhänt vikningssystem.

Granskare raser att barnvagnen är lätt att använda, även med flera barn. Det attraktiva priset och utbudet av funktioner gör Graco Roomfor2 Barnvagn Amazonas # 1 Bestseller i Standard Baby Strollers.

3

Bästa Splurge: UPPAbaby 2017 VISTA Barnvagn

Köp på Amazon

En av de få barnvagnarna på marknaden som kan passa två barnbarnstolar i ramen, UPPAbaby Vista kan också ändras för att passa ett enda säte. Kanske den mest mångsidiga dubbla tandemvagnen på marknaden kan platserna anpassas så att två barn kan möta varandra eller att ett barn rider i en bassin medan hans äldre syskon sitter bakom sig.

Ett tredje barn kan till och med passa på ridplattan som fäster vid ramen. Andra attraktiva funktioner inkluderar ett justerbart styr, en stabil ram och en bred bas för lagring. Detektorer noterar att UPPAbabyen är tung, och mindre lätt att manövrera än några av sina konkurrenter.

Trots den höga prislappen är denna högkvalitativa barnvagn perfekt för varje dag.

4

Bäst för Twins: Contours Alternativ Elite Tandem Dubbelsäng

Köp på Amazon

Liknande funktioner i UPPAbaby Vista är Contours Options Elite Tandem Double Barnvagn mindre än hälften av priset. Tillsammans med montering av två barnstolar möjliggör barnvagnen sju olika kombinationer av sittplatser. Det extra benrummet mellan sätena jämfört med konkurrenter gör det till ett bra val för familjer med tvillingar.

Andra funktioner inkluderar en lätt aluminiumram, fram- och bakhjulsupphängning, och en förälderskålhållare.

5

Bäst för en småbarn och en nyfödd: Chicco BravoFor2 2-Passager Dubbel Barnvagn

Köp på AmazonBuy på sängen Bath & Beyond

På samma sätt som Graco Roomfor2 har Chicco BravoFor2 en traditionell barnvagnsplats fram och en hink i ryggen med en fotstöd som fördubblas som en stående plattform. Framsätet har en flyttbar bricka, generös baldakin, fempunkts sele och kan anpassas för att passa en Chicco nyfödd bilstol. Baksätet har lätt att greppa handtag och en ryggstöd för extra komfort.

Rekommenderas för barn som är två år från varandra, eller mer, är Chicco BravoFor2 väldigt lätt att vikas, och särskilt kompakt i jämförelse med andra dubbelvagnar. Föräldrar älskar också att det kommer med en konsol för sina nycklar, deras telefoner och deras kaffe. Det är inte konstigt att det är Amazonas val för dubbla barnvagnar.

6

Bästa paraplyvagn: Maclaren Twin Triumph

Köp på Amazon

Maclaren Twin Triumph är byggd för daglig användning, men kompakt nog att resa, och kan rymma upp till 110 kilo vikt, vilket innebär att den kan användas bra till barnbarn eller för barn i olika åldrar. Höjdpunkterna i designen inkluderar UPF 50 + / Vattentät Sun Canopy, fyrhjulsupphängning och vadderade benstöd.

Dessutom är denna barnvagn lätt men robust och kan passa genom vanliga dörröppningar.

7

Bäst för resor: J är för Jeep Brand Scout Double Barnvagn

Köp på Amazon

Med en lätt konstruktion med en smal noggrann ram som barnvagnen kan passa genom de flesta vanliga dörröppningar, är J för Jeep Brand Scout Double Barnvagn perfekt för resor med tvillingar eller syskon i nära ålder. Den kompakta vikningen möjliggör enkel lagring. Anmärkningsvärda höjdpunkter inkluderar lounger för napping, riklig förvaring. Det finns fyra olika förvaringsfack och utökade baldakiner med solskydd.

En sak att notera är att barnvagnen endast rymmer barn upp till 35 pund varje, vilket innebär att den inte kan användas för äldre småbarn. Sammantaget är denna barnvagn rimligt prissatt och bekvämt att ta med på alla möjliga resor, från kryssningar till de som inbegriper flygresor.

8

Bäst för jogging: Thule Urban Glide 2.0 Double Jogging barnvagn

Köp på AmazonBuy på Google.com

Thule Urban Glide 2.0 Double Jogging barnvagnen är utformad speciellt för rigorös träning och har alla slags funktioner som gör den attraktiv för föräldrar som älskar att springa eller vandra. Svängbara framhjul låses på plats för jogging, medan 16 "bakhjul gör det robust för grov terräng. Det ergonomiska handtaget är lätt att justera, och en snurra handbrott ger snabb kontroll vid branta sluttningar. Förvaringsfacken är säkrade med blixtlås, även under sätena.

Dubbla barnvagnens upphängning gör det lätt för barnen. Dessutom innebär en baldakin med sidoförslutningsfönster att båda barnen kommer att vara bekväma i alla möjliga förhållanden - och kan även komma ut i det landskap som simmar av!

Sammantaget gör det överlägsna prestanda i Thule Urban Glide 2.0 det Amazons Choice för dubbla joggingvagnar.

Populära Inlägg

Läs Mer