De 8 bästa Cabriolet Cribs att köpa i 2019

Anonim

En av de tuffaste uppgifterna när du gör dig redo för en bebis är att hitta den perfekta spjälsängen. Med så många alternativ på olika prispunkter och stilar kan det verka överväldigande. Cabriolet cribs är ett smart köp att titta på eftersom inte bara kommer de att hysa ditt barn, de kan omvandlas till en barnbädd när tiden kommer, vilket sparar dig gott om tid och utrymme.

När du köper en konvertibel spjälsäng, finns det några saker att tänka på. Med några spjälsängar kan du behöva köpa ett konverteringspaket, om det här är fallet rekommenderar vi att du gör det när du köper spjälsängen (eller inom inköpsåret) om spjälsängen avbryts och för att spara besväret från att regna ut vilken modell du hade. Vissa utföranden har en lagring i skeppstid så att du kanske inte vill vänta tills sista minuten att beställa om du vill ha din plantskola redo för när barn kommer. De flesta cribs kommer inte med en madrass så du måste köpa det separat. Eftersom varje spjälsäng har en annan storlek måste du hitta den rätta storleken av madrassen, eftersom eventuella luckor i mellan kan utgöra en säkerhetsrisk för ditt barn.

Klar för att starta jakten på den bästa konvertibla spjälsen för din familj? Här väljer vår favorit.

Våra bästa val

1

Bästa övergripande: Babyletto Hudson 3-i-1 Cabriolet Spjälsäng

Köp på AmazonBuy på Buybuy BABY

Det är svårt att veta vad du vill ha från en spjälsäng, speciellt om du är en förälder för första gången. Från vår erfarenhet är det viktigt att ha en spjälsäng som levereras med olika madrassinställningar. På det här sättet kan du förhindra återstramning genom att lämna madrassen i högre höjd när barnet är litet, men när de börjar stå, vill du sänka madrassen för att förhindra att de klättrar ut! Babyletto Hudson kommer med fyra olika höjdinställningar så att du kan välja den höjd som fungerar bäst för din familj när som helst. Det kan också konverteras till både en barnbädd med sidogelar och en dagbädd / större barnbädd utan räcken med medföljande kit.

Förutom att kunna justera denna spjälsäng, kommer den också i en modern ren stil som kan fungera smidigt i någon plantskola och kan vara en smart köp om du planerar att skicka det här till nästa barn eftersom det är mer könsneutralt.

Föräldrar ger denna barnsäng höga betyg för att vara robust, modern, snygg och lätt att sätta ihop.

2

Bästa Budget: Gulliver Spjälsäng

Köp på Ikea.com

Om du inte vill göra en stor investering i en spjälsäng, är Ikea en bra källa till prisvärda, säkra cribs som ser bra ut. Gulliver spjälsängen är en av deras mest populära spjälsängar och kommer till ett överkomligt pris. Vad mer är, är spjälsängen försedd med ett omvandlingspaket så att du är redo att flytta ditt barn till en stor barnbädd när tiden kommer.

Sängen kan placeras i två olika höjder, så när ditt barn är ett spädbarn kan de vara högre för att förhindra påkänning på ryggen. När de kan stå är det dags att släppa madrassen så att ditt barn inte kan klättra ut. Den maximala belastningen på den här sängen är 50 pounds, så du måste flytta din pjokk ur sängen när de når den vikten.

Ikea har några av de strängaste säkerhetsnormerna i världen, så även om det kommer till en låg prislapp, vet du att din bebis blir säker och bekväm i de kommande åren. Ikea säljer också spjälsängar som också är överkomliga och bekväma för ditt barn.

3

Bästa designen: DaVinci Jenny Lind Stationary Spjälsäng med Toddler Bed Conversion Kit

Köp på AmazonBuy på Walmart

Låt oss möta det, en av de viktigaste faktorerna när man köper en spjälsäng är stilen. Denna DaVinci Jenny Lind Crib har en mycket traditionell och vintage stil känsla som kan fungera både i en pojke och tjej rum. Vad som är bra med denna spjälsäng är konverteringspaketet ingår i priset (endast på valda färger), så du är redo att konvertera spjälsängen till en säng när tiden kommer. Denna spjälsäng kan användas som spjälsäng, barnbädd och dagbädd när ditt barn växer ut ur detta på 50 pund.

Spjälsängen är också GREENGUARD Gold Certified, vilket betyder att den har blivit screenad för kemikalier och är färdig i en icke-toxisk, mångsidig målningsprocess som är både bly och ftalatfri. Välj mellan 14 färgalternativ, inklusive lagun, korall, ebenholts, marinblå, skiffer, vit och mer som passar dina inredningsbehov.

Föräldrarna raser om utseendet, den mindre storleken och det faktum att det här kommer med hjul som gör det enkelt att rulla spjälsängen runt huset om du vill behålla din baby i ditt rum och bortom.

4

Bästa Mini Spjälsäng: Dröm på mig 4 i 1 Aden Cabriolet Mini Spjälsäng

Köp på AmazonBuy på Walmart

Om platsen är högst du kanske vill välja en liten spjälsäng som ger alla bekvämligheter av en vanlig spjälsäng i ett mindre fotavtryck. Och bara för att du får en liten spjälsäng betyder det inte att du inte kan få en som konverterar. Denna Mini Crib från Dream On Me konverterar till en mini dagbädd, som kan vara lämplig för en barnbädd beroende på ditt barn (ingen sidostängning) och det konverteras också till en dubbelsäng (konverteringssats säljs separat). Den säljs i sju estetiskt tilltalande färger och kan hålla barn upp till 40 pund.

Denna spjälsäng testas också för bly och alla andra giftiga material så du vet att det är säkert för dina små. Observera att om du har ett högre barn kan de växa ut ur detta eller behöver konvertera det till en dubbelsäng innan de kan vara redo.

5

Bästa tvillingomvandling: DaVinci 4-i-1 Cabriolet Spjälsäng

Köp på Amazon

Om du letar efter en säng som kan konvertera till en enkelsäng, är DaVinci 4-in-1 Convertible Crib vägen att gå. Denna spjälsäng kan konverteras till en barnbädd, dagbädd och en full size-säng när tiden kommer men du måste köpa en separat konverteringskit. Denna spjälsäng finns i sju färger, inklusive espresso, körsbär, vit och mycket mer.

Om du är grön hemma är viktig för dig, är denna spjälsäng Greenguard Gold Certified att vara fri från skadliga kemikalier. Spjälsängen är färdig i en icke-toxisk, mångsidig målningsprocess som saknar bly och ftalat.

Granskare kommenterar den här sängen är robust och lätt att sätta ihop. Några noterar att träflisen, men andra säger att det aldrig hände med dem, så det kan bero på ditt barn.

6

Bästa Combo: Dröm på mig Anna 4-i-1 Fullstor Spjälsäng och Byte av tabellkombination

Köp på Walmart

Vill du ha ditt skötbord och din spjälsäng för att matcha ">

Granskare tycker att detta är ett bra köp för pengarna och är grundligt nöjda med sitt köp. Bara en anteckning, skötbordet och spjälsängen är inte fäst som vissa förväntade, men det ger dig mer utrymmeflexibilitet.

7

Bästa Classic: Kendall Cabriolet Spjälsäng

Köp på Potterybarnkids.com

Pottery Barn Kids har kvalitets baby möbler som kan skickas ner till yngre syskon. Om du vill spendera lite mer på en spjälsäng som kommer att hålla upp, titta inte längre än den alltid populära Kendall spjälsängen. Denna klassiska snygging kan se både traditionell eller modern beroende på sängkläderna du väljer. Den finns i fyra olika färger, så du är säker på att hitta något som matchar ditt designschema perfekt.

Spjälsängen är Greenguard Certified och är gjord i en Fairy Trade-anläggning. Du måste köpa pjokkomvandlingspaketet separat och det rekommenderas att du gör det vid köp. Spjälsängen kan hålla 59 pund så den har den högsta viktgränsen på vår lista, vilket kommer att se till att ditt barn kan vila lätt på den här sängen under de kommande åren.

8

Bästa Mid-Century: West Elm x pbk Mid-Century Cabriolet Spjälsäng

Köp på Potterybarnkids.com

Vill du hålla utformningen av ditt barns rum mer i linje med resten av ditt hem? Då kommer den här nya spjälsängen från West Elm att notera Mid-Century modern till din plantskola utan att vara för "baby". Denna Greenguard Gold-certifierad är tillverkad av Fair Trade Certified material så att du kan må bra om ditt köp. När ditt barn växer ser inte barnet för ungt ut, eftersom de börjar växa större. Madrassen kan sitta i tre olika höjder vilket gör att din rygg inte belastar, men ditt barn kommer också att vara säkert när de växer.

En matchande konverteringskit säljs separat som matchar utformningen av den här sängen och hjälper till att säkerställa att de inte rullar ut när de är i en barnbädd.

Populära Inlägg

Läs Mer