De 8 bästa bassängerna att köpa i 2019

Anonim

Även om du kanske redan har köpt en spjälsäng till ditt barn, är det troligt att din baby inte kommer använda den under de första månaderna av hans eller hennes liv. Istället kommer han eller hon att sova i en bassin - annars känd som en vagga-i ditt rum. Detta möjliggör lätt mitt i nattmatningen, liksom för noggrann övervakning under nyfödda fasen. I AAP: s säkra sömnriktlinjer rekommenderar de att barn sover i sina föräldrars rum åtminstone de första sex månaderna av livet och optimalt det första året. De uppmanar också föräldrarna att inte sova och att barnet ska ligga i en spjälsäng, en bassäng eller en sovsäck.

En bassin har ett mycket mindre fotavtryck än en spjälsäng och är vanligtvis lätt att vara bärbar. Det finns många olika typer av bassinets, från bassinets som rockar och de som passar i små utrymmen, till bassinetter som lätt kan resa med dig. Nedan skisserar vi de bästa bassineterna för alla olika typer av spädbarn.

Våra bästa val

1

Bästa övergripande: Green Frog Bassinet

Köp på Amazon

Kompakt, lätt och bärbar är Green Frog Bassinet lätt att montera eller demontera - det har snäppben - och levereras med en bärbar resväska. Bassinet är utformat för att användas av nyfödda fram till sex månader och rockar försiktigt med din bebis när han eller hon flyttar (vilket är säkert att hjälpa till att lugna en vriden baby i mitten av natten). Bassinet har en madrass och ett spjälsäng, så du behöver inte oroa dig för att göra ett extra köp.

Dessutom är bassinet välbyggt med en enkel modern design. Höjdpunkterna inkluderar ett nätfönster så att du kan se in i spjälsängen genom sidan (plus hjälp luften cirkulerar) och dolda hjul för enkel rörelse runt huset.

2

Bästa Budget: Delta Children Sweet Beginnings Bassinet

Köp på Amazon

Amazons val för bassinets, som också råkar vara en av de mest prisvärda på denna lista är Delta Children Sweet Beginnings Bassinet som är utformad för spädbarn upp till 15 pund. Funktionerna inkluderar en justerbar, avtagbar baldakin, ett nattljus, lugnande lullabies utsända från högtalarna i ramen och en tvådelar korg för lagring.

Observera att eftersom det bara kan hålla barn upp till 15 pund kommer det inte att användas i mer än några månader eller färre om din bebis är på den större sidan.

3

Bästa Splurge: SNOO Smart Sleeper av Happiest Baby

Köp på Amazon

Skapad av Dr. Harvey Karp, författaren till The Happiest Baby on the Block, har SNOO Smart Sleeper av Happiest Baby en brant pris, men är den enda spädbarnssängen för att uppfylla alla AAP Safe Sleep Guidelines. Designfunktionerna inkluderar konstant gungrörelse och vitt brus som efterliknar livmodern. en patenterad SNOO-säck som klipper i sängen och förhindrar att ditt barn rullar på sin mage; nätpaneler som förhindrar överhettning; och en mängd olika inställningar som gör att du kan anpassa din bebis upplevelse, inklusive en Preemie sömninställning.

Bassinet är så effektivt att hjälpa barnen att sova som skaparna hävdar att det kan lära barn att lugna sig utan sömnträning.

4

Bäst för Preemies: HALO Bassinest Swivel Sleeper med nyfödd insats

Köp på AmazonBuy på Buybuy BABY

En av de mest populära bassinerna på marknaden roterar och svänger HALO Bassinest Swivel Sleeper upp till 360 grader för att tillåta föräldrar att ta sina barn så nära eller så långt bort från sängen som de vill. En sidovägg sänks för att tillåta enkel åtkomst till ammande mödrar och / eller mödrar som återhämtar sig från en C-sektion.

Funktionerna inkluderar två nivåer av vibrationer, tre lugnande ljud och tre lullabies med volymkontroll, samt en automatisk påminnelse att sätta barnet tillbaka i HALO Bassinest efter en matning. Bassinet är bra för för tidiga barn eftersom det efterliknar livmodernas villkor. Föräldrar med preemier rekommenderas dock att köpa HALO Bassinest Newborn Insert för att få små barn att känna sig säkrare.

5

Bäst för små rum: BABYBJORN Cradle

Köp på AmazonBuy på Walmart

Amazonas # 1 bästsäljare i vaggar, är BABYBJORN Cradle ett elegant, diskret bassin utformat för nyfödda upp till sex månader gamla. BABYBJORN-vaggan är konstruerad av andningsbart mjukt tyg och passar in i de flesta små utrymmen och är tillräckligt litet för att hämtas och flyttas runt huset. Funktionerna inkluderar en avtagbar baldakin, ett fjädringssystem som gör att bassinet lätt kan rocka och ett vattentätt madrassskydd.

6

Bästa Pack N Play With Bassinet: Graco Pack 'n Play Playard

Köp på Amazon

Graco Pack 'n Play Playard med Reversible Napper och Changer är utformad för att växa och förändras med ditt barn från nyfödd till toddlerhood. Den är en allt-i-ett-station för att ta hand om ditt barn. Nyfödda Napper-stationen ger en säker och mjuk plats för att barnet ska sova. Enheten vrider över för att avslöja en vattentät växelstation med lätt att rengöra tyget. Höjdpunkterna inkluderar integrerade förvaringsfickor och en tryckknappsvikt. Stort värde är Newborn Napper-stationen också lätt att ta bort, så att Playard kan användas för småbarn.

7

Bäst för Cosleeping: Arm's Reach Concepts Cambria Co-Sleeper Bassinet

Köp på Amazon

Designad så att bassinet sitter precis bredvid din säng och låter ditt barn sova "med" dig utan att dela samma madrass, är Arm's Reach Concepts Cambria Co-Sleeper perfekt för ammande mödrar eller mödrar som vill sova Men är nervösa för säkerhetsfrågor.

Bassinet är utformat så att en sida viks neråt, så att föräldrar lätt kan nå för nyfödda. Cambria CoSleeper kommer med mesh sidor, vilket gör det möjligt för barn att andas säkert. Höjden är justerbar så att bassinet kan ligga i spol med en vuxen säng. Den levereras med ett band som fäster vid sängen och håller bassinet säkert fastsatt utan mellanrum. Dessutom innehåller ett underfack lagerkorgar.

8

Bäst för resor: MiClassic2in1 Rocking Bassinet

Köp på Amazon

MiClassic 2in1 Rocking Bassinet är utformad så att den kan vikas i en snabb rörelse och har en andning, ett gungläge som lugnar en baby medan han eller hon somnar, ett vattentätt madrassskydd och en bärväska för att resa.

Ännu bättre tar Bassinet inte mycket utrymme, men det har mycket yta för att en baby ska ligga på.

Populära Inlägg

Läs Mer