De 8 bästa babywrapsna och slingorna att köpa i 2019

Anonim

När ett barn föds tar det tid för dem att anpassa sig till att vara utanför livmodern och i den större världen. Ett sätt att underlätta övergången är att sväva dem så att de känner sig så nära bundna som de var i sina mammas kroppar. Ett annat sätt är att bära barn i en barnslinga, som i allmänhet är en lång bit tyg som kan såras och binds så att barnet hålls snyggt mot en vårdgivare. Babyslangar kommer med eller utan vaddering, med eller utan ringar för justering, och i en mängd olika tyger.

Skillnaden mellan en babyslinga och en babybärare är att den senare generellt är mer strukturerad. I barnbärare har barnen sina ben på varandra på båda sidor av vårdgivarens torso, vilket hos nyfödda kan leda till hipförskjutning. Vissa bärare kommer med padding så att en nyfödd ben kan göras säkert inuti, men många vårdgivare föredrar spädbarn i det nyfödda skedet eftersom de är mer mångsidiga och bindande.

Beroende på din komfortnivå kan babyslingor användas för nyfödda genom småbarn. Studier har visat att bärande barnet minskar betydligt stress och gråter i ditt barn, samt främjar bindning. Slingor kan bäras för att springa ärenden, amma, trösta ett kolikigt spädbarn eller till och med precis runt huset medan barnet är nappande. Nedan runda vi upp de bästa babyslingorna att överväga.

Våra bästa val

Bästa övergripande: Cuddlebug Baby Carrier

Köp på Amazon

Cuddlebug Baby Carrier är tillverkad av fransk terrycloth och spandex, en lång bit tyg som har flera användningsområden. Det kan vara bundet som en slinga för att bära ditt spädbarn, som används som amningshölje, eller till och med sår för att ge stöd till din torso i postpartumperioden.

Sammantaget, vad sätter Cuddlebug Baby Carrier ifrån konkurrenterna, det är mjukhet, förmåga att lugna barn och det faktum att det är den bästa bästsäljaren i barnbarnstillbehör på Amazon.

Bästa Budget: KeaBabies Baby Wrap Carrier

Köp på Amazon

Lämplig för användning av nyfödda upp till barn som är 35 pounds, är KeaBabies Baby Wrap Carrier billigare än konkurrenter, inklusive Cuddlebug Baby Carrier och Solly Boba wrap. Tillverkad av ett spandex-blandat material, kan wrap användas som en slinga, ett efterpartumband eller ett vårdskydd.

KeaBabies är som Amazons val för babylindningsbärare en robust omslag som fungerar för alla typer av kroppar.

Bäst för omvårdnad: Innoo Tech Baby Wrap

Köp på Amazon

Många babyslingar kan användas för ammande mödrar, men Inoo Tech Baby Wrap är speciellt utformad för att underlätta amning. Tyget är något bredare än konkurrenternas, vilket gör det möjligt för mödrar att helt täcka sina barns huvuden medan de ammar.

Sammantaget håller Inoo Tech Baby Wrap barnet tätt och tätt när han eller hon matar. Det är också bra för bröstmjölk ut ur huset.

Bäst med Ring: Maya Wrap Lättpolad Ring Sling Babybärare

Köp på Amazon

Även om Maya Wrap lättpolad Ring Sling Baby Carrier är dyrare än andra bärare, kan splurge vara värt det. Funktionerna inkluderar lätta vadderade axlar som minskar bördan att bära så mycket vikt på axlarna, liksom tyg i 100 procent bomull, vilket är kallare och mer andningsbart än tyger med spandex.

Ringen innebär att du inte behöver spendera tid på att titta på YouTube-videor för att lära sig att binda slingan och istället kan den justera tyget med en enkel bogserbåt. Omslaget kan anpassas så att nyfödda ligger nära ditt bröst, eller så att tyngre småbarn kan rida i höften. Ytterligare höjdpunkter inkluderar en ficka i tyget som är tillräckligt stor för att hålla dina nycklar, telefon och kontanter.

Sammantaget är Maya Wrap ett utmärkt val för en operatör som är säker, enkel att använda och bekväm.

Bäst för nyfödda: Solly Boba Wrap

Köp på AmazonBuy på sängen Bath & BeyondBuy på Buybuy BABY

Den bästa bästsäljaren i Child Carrier Slings på Amazon, Solly Boba Wrap är en traditionell sling tillverkad av 95 procent bomull och 5 procent Spandex. Maskintvätt, Solly Boba Wraps, som sina konkurrenter, kräver en viss övning för att lära sig hur man sätter på den ordentligt. När mödrarna gör det, finner de dock att Boba Wrap håller även de minsta spädbarnna nacke i sina kistor. Omslaget underlättar också amning och kan användas utanför huset.

Perfekt för att hålla nyfödda, rekommenderas Boba Wrap att endast bäras i svala miljöer, eftersom det kan bli väldigt varmt för både mor och barn,

Bäst för varmt väder: Baby K'tan Babybärare

Köp på AmazonBuy på Walmart

Vad sätter Baby K'tan Baby Carrier ifrån varandra från andra bärare är dess patenterade dubbelsula design. I stället för att komma som en enda, lång bit tyg, är Baby K'tan en slinga som kan bytas i fem olika bärlägen. Bebisar kan placeras i redan formade loopar, vilket gör det enkelt för vårdgivare av tvillingar.

Baby K'tan kommer i storlekar från XXS till XL, och vårdgivare bör köpa en slinga som motsvarar deras storlek för en snygg passform. Baby K'tan kan bära upp till 35 pounds av vikt. Det andningsbara tyget gör det enkelt för dig att bära i det varma vädret. Föräldrar älskar också det extra tyget på detta som gör att barnet känns lite säkrare.

Bäst för Plus storlekar: Cozitot Baby Sling

Köp på Amazon

En av de viktigaste klagomålen om babyslingor är att många av de främsta märkena inte passar plusstora kroppar. Cozitot Baby Sling är speciellt formulerad för större ramar. Den är 200 tum lång och 22 tum bred, vilket är större än de flesta av sina konkurrenter.

En traditionell enstaka tygduk som kan förpackas på flera olika sätt, är wrap älskad av storleksanpassade vårdgivare. Många noterar att medan många babyslipar inte bekväma slingrar runt sina kroppar löper Cozitot Baby Sling aldrig ut ur tyg för att knyta.

Bäst strukturerad: Infantino Sash Wrap och Tie Baby Carrier

Köp på Amazon

Om tanken på en barnslinga eller omslag har du nervös för att sätta på den på rätt sätt kan du prova Infantino Sash Wrap och Tie Baby Carrier som fungerar som en wrap och bärare i en. Du kan enkelt placera barnen här och sedan knyta ryggen för en säker passform utan att behöva räkna ut det rätta sättet att knyta och slå ihop det här.

Denna bärare kan hålla barn från 8 till 36 pounds så det kommer att hålla dig bra i toddlerhood. Och du har också möjlighet till tre olika bärlägen, en fram-, höft- och ryggsäckbärare som ger dig mycket mångsidighet när de växer och din kropp ändras. Ett annat plus är den avtagbara huven som gör att du kan täcka ditt barns huvud när solen är ute eller kanske ge dem en liten paus från upptagen utomhus.

Populära Inlägg

Läs Mer